Goedkope vakantie in eigen regio

Specificeer uw reis


Een vakantie hoeft niet altijd enorm veel geld te kosten, goedkope vakanties dichter bij huis zorgen ook voor een zelfde en soms zelfs meer waardevolle ervaring. Bent u van plan om tot rust te komen op één van de vele stranden die onze regio rijk is, duikt u liever de natuur in voor een goede wandeling of fietstocht of verkent u het liefst alle uithoeken van een stad zoals Amterdam, Brussel en Maastricht? Een goedkope vakantie begint altijd bij het zorgvuldig uitkiezen van een accomodatie die past bij het budget wat u wilt besteden.

Bij Accor helpen wij u graag een handje opweg en hebben de beste locaties, hotspots en activiteiten geselecteerd die goed betaalbaar zijn. Bekijk ons aanbod aan zeer betaalbare accomodaties dicht bij huis, en kies uit een van de vele hotels die past bij uw persoonlijke comfort en stijl.

Goedkoop bourgondisch leven in Limburg

Voor een bourgondische vakantie is het echt niet nodig om een duur vliegticket te boeken richting Zuid-Europa. Limburg met als hoofdstad Maastricht is de perfecte plek om een goedkope bourgondische levensstijl te ervaren. Boek hier uw hotel in Maastricht!

Ontdek Maastricht, hoofdstad van de magische regio

Ontdek magisch Luxemburg

Ontdek de wonderschone natuur in het magische Luxemburg. Voorkom hoge reiskosten en reistijd en boek een van de vele accomodaties in deze regio. Met nog geen 4 uur rijden vindt u al dat echte buitenlandse vakantiegevoel. Lees hier al onze tips.

Ervaar de magie van Luxemburg

Stadsreis in Nederland, ontdek Amsterdam

Een stedentrip in eigen land is de perfecte manier om te kunnen besparen op de kosten. Voorkom hoge reiskosten en ervaar de stad als een echte local. Genieten van het stadse leven inclusief cafe's, restaurants en shops, hoeft echt niet veel te kosten!

Ontdek de hipste hotels in Amsterdam

Strand in eigen land, Scheveningen

Bent u opzoek naar de ultieme rust van een strandvakantie, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Ook in Nederland zijn genoeg mooie stranden om te bezoeken. Scheveningen heeft alles in huis om u deze ervaring te bieden. Bekijk hier onze hotels!

Hotels bij het strand

Surfen in Nederland

Bent u een echte surfliefhebber? Voor een surfvakantie hoeft u niet altijd af te reizen naar een ver en idyllisch oord. Ook in Nederland zijn mooie en vooral betaalbare surfspots te vinden. Bekijk dit artikel voor de beste bestemmingen in Nederland.

De beste surfspots van Nederland

Ontdek meer thema's

Waarom reservern op all.accor.com