ibis De Panne 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.5/5 1.373 beoordelingen

ibis De Panne - Image 1
ibis De Panne - Image 2
ibis De Panne - Image 3
ibis De Panne - Image 4

Omschrijving

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Extras van het hotel

  • 3 min lopen naar het centrum van de stad en het strand

  • Met lokale specialiteiten in de hotelbar

  • Partnerhotel van Plopsaland, het grootste attractiepark in de Benelux

  • Gemakkelijke toegang tot de kusttram

  • Gratis WiFi

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis De Panne

ZEELAAN 2
8660 DE PANNE
België

Gps:51.095531, 2.58876

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Parking
  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie

IBIS KITCHEN LOUNGE

Niet-contractuele foto

We bieden innovatieve en gevarieerde gerechten om aan al uw wensen te kunnen voldoen, of u nu trek heeft in iets zoets of iets hartigs... of allebei!

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.5/5  1.373 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  763 beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheid 2023

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Jozef Stellen - ALL bevestigde berichten

Vriendelijke ontvangst en mooie praktische kamer.

Beste Meneer C., Hartelijk dank voor uw reactie! Het is altijd fijn om positieve reacties te mogen ontvangen. Wij hebben uw opmerkingen genoteerd en gaan hiermee aan de slag! Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Met vriendelijke groeten, Het receptieteam.

Welkom voelen is niet in het woordenboek

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Tomas Alleen - ALL bevestigde berichten

Bij aankomst hadden we het laatste vak in de parking. €20,- voor één nacht parkeren is aan de prijs. Tijdens de check-in werd duidelijk gemaakt dat bij check-out ook direct de auto van de parking af moest. De conversaties van de staff-members is enkel het hoognodige, ook als je van een collega-hotel komt. Geen interactie en het personeel verstopt zich bij rustige momenten snel achter de schermen. De "mindervalide"kamer die ik kreeg hing géén douchegordijn aan de rails en de tegels in de badkamer zijn na het douchen erg glad. Ontbijt was in orde, maar de ruimte was niet erg opgeruimd. Kinderstoelen liggen gewoon op een tafel bij het raam, waardoor het erg rommelig uit. Kortom: nette kamer met goed bed, maar geen gastvrij personeel.

Geachte TOMAS V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis De Panne. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Spijtig dat het ontbijt niet geheel aan uw verwachtingen voldeed, onze excuses voor het ongemak. Wij hebben uw opmerkingen genoteerd en zullen hiermee rekening proberen te houden in de toekomst. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hopende U in de toekomst toch nog te mogen verwelkomen. Hoogachtend, Team Ibis De Panne

Locatie fijn, geen welkom gevoel

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Sterre Vrienden - ALL bevestigde berichten

De locatie van het hotel was perfect gelegen op 5 minuten lopen van het strand. Parkeergarage heeft rond de 15 plaatsen wat het in het hoogseizoen dus bijna onmogelijk maakt om bij het hotel te parkeren, ook met een grote auto is dit lastig aangezien de hellingbaan een hele steile bocht bevat. Het team van de receptie was vriendelijk maar verder niet heel geïnteresseerd in de gast. Ook bij het uitchecken voelde het allemaal zeer gehaast en niet welkom. Ontbijt was lekker en uitgebreid, alleen werd er niet gecontroleerd of er wel geboekt was of niet. Je kon dus in principe ook zonder te betalen gebruik maken van het ontbijt. Kamer was heerlijk en heel ruim. Het bed lag lekker en heb daar ook goed op kunnen slapen. De badkamer is aan de krappe kant maar alle faciliteiten zijn schoon en werken uitstekend.

Beste gast, Hartelijk dank voor uw beoordeling.  Wij hebben uw opmerkingen genoteerd en zullen hiermee rekening proberen te houden in de toekomst. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen, en wij hopen dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Ibis De Panne

Fijn verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Ingrid Stellen - ALL bevestigde berichten

Op wandelafstand van strand en centrum, ook wandelgebied is dichtbij. Vriendelijk onthaal, prima ontbijt, goede kamer, alleen de hoofdkussens zijn aan vervanging toe.

Geachte Ingrid, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis De Panne erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Wij vinden het fijn te lezen dat u onze vriendelijke service waardeerde en dat u genoten heeft van ons heerlijke ontbijt! Alsook, bedankt om onze centrale ligging te vermelden in uw feedback! Jammer dat de hoofdkussens niet geheel naar uw wens waren, elke gast ervaart dit natuurlijk anders. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Met vriendelijke groeten, Het receptieteam;

Aangenaam verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Cris Vrienden - ALL bevestigde berichten

Propere kamer, wel vrij druk verkeer en dus niet mogelijk om met de venster open te slapen, zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt, prijs/kwaliteitsverhouding ok

Geachte Mevrouw M., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis De Panne erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij vinden het fijn te lezen dat u onze vriendelijke service waardeerde en dat u genoten heeft van ons lekkere ontbijt! Onze excuses voor het nachtlawaai. In de toekomst mag u gerust langs de receptie passeren om dit te melden. Indien mogelijk, kunnen wij u een andere kamer voorstellen. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Met vriendelijke groeten, Het receptieteam.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 492 beoordelingen 8.2/10 Locatie
  • 941 beoordelingen 6.9/10 Kamer
  • 904 beoordelingen 9.4/10 Service
  • 10 beoordelingen 6.2/10 Wifi
  • 635 beoordelingen 7.8/10 Ontbijt
  • 425 beoordelingen 8.9/10 Netheid
  • 238 beoordelingen 3.5/10 Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in De Panne