ibis Koeln Airport 3 yıldız

Avis müşterileri puanı (ALL Puanlama) 4.0/5 710 görüş

ibis Koeln Airport - Image 1
ibis Koeln Airport - Image 2
ibis Koeln Airport - Image 3
ibis Koeln Airport - Image 4

Açıklama

Otel ekstraları

Ücretsiz internet erişimi: İster lobi alanında ister barda ya da odada WiFi otel genelinde ücretsiz olarak kullanılabilir. Ayrıca çevrimiçi bilgisayar ve ofis uygulamaları bulunan Web Köşemiz 24 saat boyunca ücretsiz olarak kullanılabilir.

Konaklama olanaklarımız

Otelin konumu

ibis Koeln Airport

Alter Deutzer Postweg 95
51149 KOELN
Almanya

GPS:50.918294, 7.047729

Erişim ve ulaşım

Otel servisi

Otele giriş başlangıç saati: - Otelden çıkış bitiş saati:

Otel içi
  • Araba parkı
  • Evcil hayvan kabul ediliyor
  • Tekerlekli sandalye ile girişe uygun
  • Wi-Fi
  • Klima
  • Kahvaltı
  • Bar
  • %100 Sigara İçilmeyen Otel

BAR

Dinlenmek için dünya kadar vaktiniz var: Barımız, günde 24 saat boyunca dilediğiniz zaman bira, içecekler ve atıştırmalıklar sunuyor. Barımızda ayrıca Sky'daki heyecanlı canlı spor müsabakaları da sunulmaktadır. WiFi ise ücretsiz kullanılabilir.

Konuk değerlendirmelerimiz

Konuk değerlendirmelerimiz

Otelimizde konaklayan konuklarımızdan %100 onaylı yorumlar

Daha fazla bilgi edinin

ALL Puanlama  4.0/5  710 görüş

TripAdvisor Derecesi  3.5/5  422 görüş

Konum olarak merkeze 2 durak mesafede. Fakat durağın batı tarafındaki çıkıştan çıkılırsa otele daha rahat gidiliyor.

Avis müşterileri puanı 4.0/5

M. A. Aileler - ALL için doğrulanmış yorumlar

Fiyat performans olarak iyi. merkeze göre konumu toplu taşıma 2 durak mesafede. Kahvaltı makul. Yakınında market var.

Sayın M. a., Çok teşekkür ederiz değerli yorumunuz için. İbis Koeln Airport olarak, konumumuzun ve fiyat performansımızın memnuniyetinize katkıda bulunduğunu duymak bizi mutlu etti. Ayrıca, toplu taşıma ve market gibi olanaklara yakınlığımızın size kolaylık sağladığını bilmekten memnuniyet duyarız. Sizi tekrar aramızda görmeyi umuyoruz. Saygılarımla, Philipp Haag Resident Manager

Good airport hotel

Tripadvisor puanı 5.0/5

DerHenni Couples - TripAdvisor onaylı yorum

We stayed here for a night before an early morning flight from Cologne Airport. The hotel was exactly as expected, quiet and clean. The S-Bahn Station to airport and city are nearby and rung throughout the night. There are also several fast food restaurants nearby.

fuar için

Avis müşterileri puanı 4.0/5

Bekir İş - ALL için doğrulanmış yorumlar

ibis köln airport otelind efuar için kaldım ve memnundum. havaalanından ten ulaşım çok kolay, tren istasyonuda otele yakın. odalar standart ibis, temiz ve rahat. kahvaltı güzel, çeşit yeterli. bazı günler kalabalık oluyordu ama bu fuardan dolayı, sıkıntı yaratmadı.

Sayın BEKIR A., ibis Koeln Airport ‘da gerçekleşen konaklamanız ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Siz misafirlerimizin olumlu görüşlerinizi bilmek, bizler için her zaman büyük önem taşımaktadır. Hizmetlerimiz ile ilgili güzel yorumlarınızı, ekibimiz ile paylaşacağımızı belirtmek isteriz. Misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflediğimiz hizmetlerimiz ile ilgili, siz misafirlerimizin olumlu görüşlerini bilmek, bizleri, yeni girişimler için her zaman cesaretlendirmektedir. Hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkür eder, bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla,

Avis müşterileri puanı 3.5/5

Tt Tek başına seyahat edenler - ALL için doğrulanmış yorumlar

Otelde aynı katta sabah saatlerinde diğer bir odanın tadilatı yapılmaktaydı. Çok gürültü oldu. Dinlenmem gerekiyordu. Uyuyamadım.

Sayın TOLGA S., ibis Koeln Airport ‘da gerçekleştirdiğiniz seyahat süresince yaşadıklarınızı dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Öncelikle, kalışınız süresince uluslararası hizmet kalitemizi yansıtamamış olmamızdan dolayı sizden özür dileriz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim ile ilgili ekip üyeleri ile gerçekleştirdiğim görüşme sonucu, aynı durumun ilerleyen tarihlerde, tekrar meydana gelmesini engellemek amacı ile gerekli önlemlerin alındığını bildirmek isterim. Düşüncelerinizi bildirmek üzere ayırdığınız zamana bir kez daha teşekkür eder, geri bildirimlerinizin, hizmetlerimizin kalitesini sürekli olarak arttırmak için yürüttüğümüz çalışmalarımızın gelişmesi açısından son derece değerli olduğunu belirtmek isteriz. Bir başka seyahatinizde, sizi tekrar Otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla,

The hotel in not so easy to find due to a complicated road crossing from the Autobahn but it is worth the money

Tripadvisor puanı 3.0/5

IWNoordergraaf Solo travel - TripAdvisor onaylı yorum

For this journey, Koeln was just a stop-in-between in a trip to and in Switzerland and Italy. It was a good place to stay. Unfortunately I had some trouble to find it (I am to stubborn to buy a navigation system!), even the second after an evenening walk across the Rhine and to see the impressive Hohenzollern rail bridge.

Dear guest I appreciate you taking the time to complete our customer satisfaction survey for Ibis Hotel Köln Airport. In reviewing your response I noticed areas where you rated us below what I consider to be acceptable. If you have a moment and are willing to share any specifics on these items it would greatly increase my ability to better assess and attempt to remedy these concerns. However, regardless of your response to my request I want to make sure that you feel your comments were heard. I'm hoping that you'll visit us again. If you'd like, you can reach me at h5008-gm@accor.com. It would be a pleasure to personally discuss with you any specifics and / or suggestions you'd like to offer. Sincerely Hotel manager

ile iş birliği içinde TripAdvisor

Diğer web kullanıcıları otelimizi değerlendirmektedir

  • 320 görüş 8.7/10 Konum
  • 538 görüş 5.8/10 Oda
  • 425 görüş 8.1/10 Hizmet
  • 10 görüş 8.8/10 Wifi
  • 277 görüş 6.4/10 Hijyen
  • 222 görüş 6.6/10 Kahvaltı
  • 53 görüş 7.5/10 Otel Ambiyansı

Hizmet sağlayıcı Trustyou

Yakınlardaki diğer tesislerimiz

Koeln şehrindeki tüm otellerimiz