ibis Styles Roanne Centre Gare 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.4/5 587 beoordelingen

ibis Styles Roanne Centre Gare - Image 1
ibis Styles Roanne Centre Gare - Image 2
ibis Styles Roanne Centre Gare - Image 3
ibis Styles Roanne Centre Gare - Image 4

Omschrijving

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Extras van het hotel

  • Familie kamers voor maximaal 4 personen, kindvriendelijk hotel

  • Beveiligde privéparkeerplaats

  • Toplocatie in het centrum, tegenover het station

  • Terras met ligstoelen en recreatieruimte

  • Kamers voor 1 tot 4 personen. Kindvriendelijk hotel

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis Styles Roanne Centre Gare

46 Cours de la Republique
42300 ROANNE
Frankrijk

Gps:46.038878, 4.064169

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Parking
  • Huisdieren welkom
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • 100% niet-roken accommodatie
  • Roomservice

LA GOOD MOOD

La Good Mood, een "snackkelder" met een vriendelijke sfeer, is de ideale plek om elkaar te ontmoeten vóór het diner of om de avond voort te zetten. Wijnen en lokale producten nodigen uit om de omgeving te verkennen.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.4/5  587 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  287 beoordelingen

Bonne expérience

Tripadvisor-waardering 5.0/5

Germain P Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Le personnel est très agréable et disponible, les chambres sont confortables. Le petit-déjeuner offre du choix et est disponible jusqu'à 11h, ce qui nous a laissé du temps pour nous reposer Très bonne expérience, nous reviendrons lors de notre prochaine escale à Roanne !

Bonjour, Nous sommes ravies d'avoir pu répondre à vos attentes lors de votre séjour, ainsi que vos papilles. Nous serons ravies de vous accueillir lors de votre prochaine escale à Roanne.

Ravie 😁

Tripadvisor-waardering 5.0/5

Cindy H Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Ravie de mon séjour ! L’Ambiance est très agréable, le jus d’orange frais pressé pour le petit déjeuner est au top 👍 situé juste en face de la gare donc très pratique pour nous, voyageurs Je recommande vivement l’endroit, l’accueil est au top ! 😉

Bonjour, Ravis d'avoir satisfaire vos papilles avec notre jus d'orange pressé, ainsi que notre emplacement proche de la gare. Nous serons ravies de vous accueillir à nouveau lors d'un prochain séjour.

Zeer goede prijs/ kwaliteit

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Laura Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Aangenaam verrast door de netheid van de kamers. Zeer lage prijs voor 2 volwassenen en 2 kinderen, twee kamers. We hadden zelfs niet verwacht dat we voor die prijs ontbijt zouden krijgen en waren dus aangenaam verrast, toe bleek dat dit inbegrepen was.

Geachte LAURA L., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Roanne Centre Gare erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Typisch Frans op een prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Montri Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Voor de tweede keer dit hotel gebruikt als ons overnachtingshotel tijdens onze reis naar Zuid Frankrijk. Het hotel is gelegen in een oud pand aan een winkelstraat tegenover het centraal station van Roanne. Mooie en fijne ontvangst, in een ruimte die "Ibis nieuwe stijl" is. Via het knusse (kleine!! liftje) naar boven naar de kamer. Het is een oud gebouw met stijlvolle kamers. Het enige nadeel voor ons, of eigenlijk de andere hotelgasten, is dat de kamer een houten vloer had. Na een hele dag in de auto zitten waren de kinderen vol van energie en die rende wat rond. Wij waren constant bezig om de kinderen rustig te houden i.v.m. gebonk op de vloer door het rennen en springen. De volgende ochtend was er gelukkig al vroeg ontbijt beschikbaar. Dit is een keurig buffet met smakelijke producten. Al met al wederom een fijne overnachting !

Geachte MONTRI V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Roanne Centre Gare erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Prima hotel

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Anoniem Zaken - ALL bevestigde berichten

Medewerkers zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam. Kamer zijn veel te warm, airco werkt, zonnescherm werkt ook niet. Vochtplekken op de muur bij het raam.

Geachte LAURENT B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Roanne Centre Gare erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 221 beoordelingen 9.3/10 Locatie
  • 328 beoordelingen 6.6/10 Kamer
  • 310 beoordelingen 9.5/10 Service
  • 8 beoordelingen 8.6/10 Wifi
  • 227 beoordelingen 8.7/10 Ontbijt
  • 110 beoordelingen 6.7/10 Netheid

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Roanne