Mercure Warszawa Centrum 4 gwiazdki

Ocena klientów (Ocena ALL) 4.5/5 Liczba opinii: 11 965

hotel certyfikowany ALLSAFE

Mercure Warszawa Centrum
Zobacz na mapie
+ 18 Usługi

O hotelu

  • Położony w centrum miasta blisko Pałacu Kultury i Nauki oraz centrum handlowego Złote Tarasy.

  • Bezpośrednie sąsiedztwo głównych węzłów komunikacyjnych : Dworzec Kolejowy, Merto i inne.

  • Winestone oferuje wina z całego świata oraz dania kuchni polskiej i międzynarodowej.

  • 13 sal konferencyjnych z możliwością swobodnej aranżacji.

  • Parking hotelowy dla gości.

Ten hotel uczestniczy w programie Planet 21 i działa na rzecz Positive Hospitality.

Lokalizacja hotelu

Mercure Warszawa Centrum

ul. Złota 48/54
00-120 warszawa
polska

Faks: (+48)22/6973899

Zameldowanie od: 15h00

Wymeldowanie do: 12h00

  • CITY BUS:  175 DWORZEC CENTR

  • BY SUBWAY:  METRO CENTRUM

  • BY TRAM:  16/17/33/24/10 DWORZEC CENTR

  • Samolotem

    F CHOPIN INTL AIRP W 9km / 5,59 mil

  • Pociągiem

    CENTRAL W 0,9km / 0,56 mil

Pozycja GPS:52.23095, 21.00123

Usługi hotelowe

Zameldowanie od: - Wymeldowanie do:

Podsumowanie
  • Parking
  • Restauracja
  • Podjazd dla wózków
  • Centrum wellness
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Śniadanie
  • Bar
  • Sale konferencyjne

WINESTONE

Proponuje doskonałe menu dań, zarówno kuchni regionalnej, jak i międzynarodowej. To dobre miejsce na codzienny lunch biznesowy, gdzie menu zmienia się sezonowo.

Nasze pokoje

Twoje spotkania i wydarzenia

Nasze sale konferencyjne

  • Liczba sal konferencyjnych: 13

  • Maks. rozmiar: 189 m²

  • Maks. pojemność: 150 osoby

  • Maks. liczba uczestników bankietu: 115 osoby

Więcej informacji

Opinie gości dotyczące hotelu
Mercure Warszawa Centrum

100% potwierdzonych opinii gości, którzy zatrzymali się w naszym hotelu

Dowiedz się więcej

Ocena ALL 4.5/5

Liczba opinii: 11 965

Ocena TripAdvisor 4.5/5

Liczba opinii: 2 698

2021 Certyfikat wysokiej jakości TripAdvisor
Certyfikat Doskonałości 2021

Było dobrze, ale wszystko popsuło czepianie się o brak maseczki. Inteligentni ludzie nie powinni być kowidiotami.

Ocena klientów 2.0/5

Bartosz Jedna osoba - 13/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Pierwsze wrażenia super. Miła profesjonalna obsługa. W pokoju wszystko co potrzeba było pod ręką. W okresie tej medialnej "Pandemii" było by dobrze aby w każdym pokoju znajdował się podręcznik "Podstawy wirusologii", aby każdy gość hotelowy był świadomy że koronawirusy mają wielkość około 140 nanometrów, i żadna komiczna maseczka(która wygląda jak psi kaganiec) przed nim nie chroni. Jedyne co powoduje ta maseczka, to bierze udział w rozsiewaniu kilku rodzajów grzybicy i uwłacza ludzkiej godności i ludzkiemu rozumowi.

Dobra noc

Ocena klientów 4.0/5

Patrycja Rodziny - 13/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Cena adekwatna do warunków. Miła obsługa bardzo dobry pobyt.

Lokalizacja zaopatrzenie bardzo dobre

Ocena klientów 4.5/5

Magdalena Rodziny - 13/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Bardzo dobra lokalizacja mila obsluga super sniadanie . Lozeczko czekalo na mojego rocznego synka.. no i oczywiscie misiaczki od pani z recepcji . Jestem mega zadowolona

Dobra lokalizacja

Ocena klientów 5.0/5

Anonimowo Rodziny - 11/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Miła obsługa w recepcji i barze.

Mega pobyt

Ocena klientów 4.0/5

Anonimowo Rodziny - 11/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Mila i kompetentna obsluga zawsze gdzie bym nie kecha wybieram Hotel Mercury.

Świetna lokalizacja

Ocena klientów 5.0/5

Norbert Pary - 11/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Elegancki wygląd i miła obsługa

Lokalizacja i parking w centrum

Ocena klientów 5.0/5

Paweł Rodziny - 11/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Jak zawsze pozytywne

pozytywnie

Ocena klientów 5.0/5

Maciej Pobyt służbowy - 10/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

parking na miejscu (dodatkowo płatny), szybki check-in, czyste i przestrzenne pokoje. Dobre wyposażenie. Room service ok. Doskonałe śniadania. Polecam

Brak kompetencji Accor Polska

Ocena klientów 2.0/5

Jacek Pobyt służbowy - 10/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Przed wyboram owego hotelu dzwoniłem i pytałem czy mogę wykorzystać część punktów z programu lojalnościowego. Dostałem odpowiedź twierdzącą więc zarezerwowałem apartament, po cenie którego mógłbym mieć pokój w Sofitel Victoria. Zależało mi jednak na lokalizacji w sąsiedztwie dworca. Następnie zadzwoniłem do hotelu z zapytaniem do której czynny jest bar i do której można zamawiać posiłki. Otrzymałem odpowiedź, że obie opcje są dostępne do godziny 01:00 w nocy. Zaprosiłem więc gości z Opery Narodowej na kolację po wspaniałym spektaklu. Kiedy dotarłem do hotelu okazało się że : 1. Moje konto lojalnościowe jest zawieszone więc nie wykorzystam punktów. O fakcie zawieszenia konta nie byłem przez Accor informowany. 2. Muszę zapłacić pełna kwotę za apartament (nie było nawet możliwości bezpłatnego upgrade'u co w tej sytuacji powinno być standardem) gdyż była godzina 22:30 i nie wchodziła w grę zmiana hotelu co chętnie bym uczynił gdyby nie umówiona kolacja! 3. W recepcji otrzymałem informację, iż powinienem skontaktować się z BOK Accor Polska, które czynne jest CAŁĄ DOBĘ. Zadzwoniłem więc w Niedziele rano przed check-outem celem wyjaśnienia zawieszonego konta - dowiedziałem się, że BOK nie działa w Niedziele (wcześniej dodzwoniłem się na infolinię 0800... I otrzymałem informację od przemiłej Pani, że sprawa zajmie się inna infolinia. Zadzwoniłem pod wskazany numer - infolinia nie działa w Niedziele!?!?) 4. Okazało się, że bar hotelowy czynny jest do godziny....24:00, a zamówienia dań można składać do godziny ....22:50!?!?! Moi goście zjawili się dokładnie o godzinie 22:35 i w pośpiechu zamawiali dania na kolację. Cała sytuację podratowali kelnerzy, którzy zrozumieli zaistniały problem i robili co mogli żeby wieczór się jednak udał. Dla tych Panow wielki szacunek.

Bardzo udany pobyt!

Ocena klientów 5.0/5

Agnieszka Pobyt służbowy - 09/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Bardzo mila obsługa, szybko nas zameldowała i przywitała upominkiem. Pokój doskonale przygotowany pod wizytę, czysto i schludnie. Pyszne drinki w barze, znakomity smak i szybkie podanie. Do niczego nie można się przyczepić. Hotel godny polecenia. Swietna lokalizacja.

Mój ulubiony hotel

Ocena klientów 5.0/5

Aureliusz Rodziny - 09/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Wszystko było tak jak powinno być.

Świetne miejsce na odpoczynek

Ocena klientów 5.0/5

Piotr Pary - 08/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Bardzo dobrze zlokalizowany hotel. W samym centrum miasta. Jednocześnie świetnie wyciszone pokoje. Bardzo miła obsługa. Czysto i przytulnie. Śniadania bardzo bogate i smaczne. Parking na miejscu i w "Złotych Tarasach". Polecam.

Ocena klientów 5.0/5

Marek F. Pobyt służbowy - 06/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Dobra recepcja ,obsługa i gastronomia

dobrze zlokalizowany

Ocena klientów 5.0/5

Andrzej Pobyt służbowy - 06/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Było OK ! jak zawsze !

Świetna lokalizacja przy dworcu PKP.

Ocena klientów 3.5/5

Paweł Pobyt służbowy - 06/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

Obsługa bardzo dobra choć wszystko ustawione na minimum. Lata świetności hotel ma juz chyba za sobą = naszej opinii nadaje się do remontu.

lokalizacja bardzo dobra

Ocena klientów 3.5/5

Anonimowo Pobyt służbowy - 06/01/2022 Opinie potwierdzone ALL

ogólnie ok aczkolwiek widać upływ czasu

Awful

Ocena na stronie TripAdvisor 1.0/5

mpp20212021 Business - 29/11/2021 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

I arrived on Monday 22.11.2021 for four nights and paid the accommodation on arrival. On Thursday I got contacted that my reservation was canceled on Wednesday afternoon to end then and was asked why am I still in the room. I did not cancel it. The hotel had also made a transaction on my credit card to reimburse two nights without any consent from my side. I was made the guilty one until they found out that it was their own mistake and a wrong room was canceled. I travel for work. This hotel has been my location in Warsaw for years. Since September this year this was my fifth week in the hotel and I had a reservation for the next trip too. Now after having repaid the two nights and not having received the reimbursement yet I can assure that this night will be my last one in this hotel. I already canceled the next reservation. I will also make sure that all my colleagues will hear of the humiliation at the reception and advise them to stay somewhere else. There is no reason to accept this kind of unacceptable treatment and unnecessary hassle. This really was not the service that I’m used to accept. Thank you and good bye !! Ps. Even your feedback system isn’t working 😂

Dear Sir, Thank you for your mail and stay in our hotel. We are very sorry for the misunderstanding and I do sincerely apologize for the inconveniences you had experienced. We have sent you a direct replay to your e-mail Nevertheless I do hope we will have a pleasure to welcome you back to Mercure Warszawa Centrum and have the opportunity to show you the service our hotel is known for. Kind regards Iwona Surała Front Office Manager

An excellent place to stay in Warsaw

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

Fearless311473 Business - 11/11/2021 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

I've been staying in this hotel multiple times and will do this in the future. The hotel is perfectly located, easy to reach from the airport, just next door from the railway station, yet calm. It is very well kept, clean an nice interior. The staff is more than friendly. Excellent breakfasts, lunches and dinners. A very good price to value. My top one while staying in Warsaw.

Good location

Ocena na stronie TripAdvisor 4.0/5

Wienczas 25/10/2021 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

The hotel has a great location for business and leisure travellers - right next to the Złote Tarasy shopping centre and the Warszawa Centralna train station, as well as the Palace of Culture and Science - the major Warsaw landmark. The rooms are now somewhat dated and in need of refurbishment, though they are clean and adequate for what you need. The service is a little off - I had requested something in advance of arrival which was not there when I arrived (pretty standard toiletry request), and the cleaning service did not make the bed throughout my stay of 2 nights / 3 days (only changed towels). It was my 4th stay and I would probably stay here again. I did not have breakfast at the hotel as on previous occasions I was not impressed and it offered poor value for money - there are plenty of amazing breakfast places in Warsaw to try instead!

Good location, a little noisy, not so friendly staff.

Ocena na stronie TripAdvisor 3.0/5

Nigelhun Business - 02/10/2021 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

The location of the hotel is superb, right next to the central station along with a mall, and the Palace of Culture and Science is just 5 minutes walk away. The downside of the hotel is the noise, as it is next to the main street and there’s a high rise construction ongoing not far away. Noise throughout the night can get quite loud. Is bearable like we are able to sleep, just that you can hear noises constantly. Room is spacious and breakfast was amazing. But the hotel staff is not very friendly.

Najnowsze opinie: 20

Partner: TripAdvisor

Inne nasze hotele w pobliżu

warszawa - wszystkie nasze hotele