Informacja

Hotel Sofitel Warsaw Victoria 5 gwiazdki

Ocena klientów 4.7/5 Liczba opinii: 6 612

hotel certyfikowany ALLSAFE

Zarezerwuj ten hotel

Pokój  1

Liczba osób
Wiek dzieci

Gwarancja najniższej ceny

Jak to działa?
Accor Live Limitless

Bezpłatnie: zostań uczestnikiem programu

Podczas dokonywania rezerwacji w tym hotelu:

  • Zdobywam punkty Status i Rewards

  • Mogę wykorzystać punkty Rewards

  • Korzystam z przywilejów

  • Mogę skorzystać z ceny tylko dla klubowiczów

Sofitel Warsaw Victoria
Zobacz na mapie
+ 27 Usługi

O hotelu

  • SPOTKANIA SZYTE NA MIARĘ W SAMYM CENTRUM WARSZAWY

  • Wysokiej jakości trening oraz luksusowe chwile relaksu

  • Wyśmienita oferta kulinarna

  • Wyśmienite śniadania

  • Concierge

Ten hotel uczestniczy w programie Planet 21 i działa na rzecz Positive Hospitality.

Usługi w hotelu i w okolicy

Zameldowanie od: 14h00

Wymeldowanie do: 12h00

Płatne usługi

Usługi i informacje praktyczne
  • Zameldowanie online
  • Wi-Fi/dostęp do Internetu
  • Parking
  • Dostępność dla osób niepełnosprawnych
  • Zwierzęta dozwolone Płatne usługi
  • Opiekunka do dziecka na życzenie
  • Hotel z całkowitym zakazem palenia
  • Klimatyzacja
  • Języki, jakimi posługuje się personel hotelu
  • Recepcja otwarta całą dobę
  • Wczesne zameldowanie/Późne wymeldowanie Płatne usługi
  • Pralnia
  • Bankomat
  • Portier
  • Concierge
Rozrywka
  • Wewnętrzny, ogrzewany basen
  • Centrum fitness
  • Centrum wellness
  • Opiekunka do dziecka na życzenie
  • Ścieżka do biegania (w pobliżu)
Gastronomia
  • Śniadanie Płatne usługi
  • Liczba restauracji: 2
  • Liczba barów: 1
  • Obsługa hotelowa
Usługi biznesowe
  • Sale konferencyjne: 18
  • Kongresy/konwencje
  • Samoobsługowe business centre
  • Możliwość kopiowania / wydruku

Lokalizacja hotelu

Sofitel Warsaw Victoria

ul. Królewska 11
00-065 warszawa
polska

Tel: +48226578011

Faks: (+48)22/6578057

Zameldowanie od: 14h00

Wymeldowanie do: 12h00

  • AUTOBUS :  175 or 116 UNIWERSYTET BUS STATION

  • METRO :  ONE SWIETOKRZYSKA

  • Samolotem

    Lotnisko Okecie W 9km / 5,59 mil

  • Pociągiem

    WARSZAWA CENTRALNA W 2km / 1,24 mil

Pozycja GPS:52.240074, 21.013284

Nasze pokoje

Hotel posiada 368 komfortowych oraz eleganckich pokoi usytuowanych na pięciu piętrach, w tym 75 pokoi luxury oraz 33 apartamenty. Pokoje wyposażone są w telewizor LCD, luksusowe łóżko MyBed, bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu Wi-Fi.

Pokój Klasyczny,1 Łóżko Typu King

  • Maksymalna liczba osób: 2
  • Powierzchnia: Od 27 / 291 sq ft
  • Widoki: Widok na część zabytkową, Widok na park *

W zależności od dostępności

  • Szlafrok
  • Kapcie
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój Klasyczny,2 Łóżka Typu Single

  • Maksymalna liczba osób: 2
  • Powierzchnia: Od 27 / 291 sq ft

Pokój Superior, 1 Łóżko Typu King, Wyższe piętro

  • Maksymalna liczba osób: 2
  • Powierzchnia: Od 27 / 291 sq ft
  • Widoki: Od strony miasta, Od strony podwórza *

W zależności od dostępności

  • Szlafrok
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Bezpośrednia linia telefoniczna
  • Minibar

Pokój Superior, 2 Łóżka Typu Single, Wyższe piętro

  • Maksymalna liczba osób: 2
  • Powierzchnia: Od 27 / 291 sq ft
  • Widoki: Od strony miasta, Od strony podwórza *

W zależności od dostępności

  • Szlafrok
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Bezpośrednia linia telefoniczna
  • Minibar

Pokój Luxury, 1 Łóżko Typu King, Widok na Plac Piłsudskiego

  • Maksymalna liczba osób: 3
  • Powierzchnia: Od 27 / 291 sq ft
  • Widoki: Widok na część zabytkową *

W zależności od dostępności

  • Szlafrok
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Bezpośrednia linia telefoniczna
  • Minibar
Pokoje

Nasze restauracje i bary

LA BRASSERIE MODERNE

Rodzaj serwowanej kuchni: Międzynarodowa

Nasza restauracja, będąca współczesną interpretacją klasycznej francuskiej brasserie, oferuje bogate menu oparte na najznakomitszych sezonowych składnikach. Dzięki otwartej kuchni nasi goście mogą obserwować fascynujący proces powstawania dań.

Menu (PDF)
  • Poniedziałek -
  • Wtorek -
  • Środa -
  • Czwartek -
  • Piątek -
  • Sobota -
  • Niedziela -
Lunch

KITCHEN GALLERY

Rodzaj serwowanej kuchni: Międzynarodowa

Rozpocznij dzień w rodzinnym stylu w restauracji, której przytulny wystrój pozwala gościom poczuć się jak w swojej kuchni. Śniadanie w formie bufetu oferuje szeroki wybór potraw polskich i międzynarodowych.

  • Poniedziałek -
  • Wtorek -
  • Środa -
  • Czwartek -
  • Piątek -
  • Sobota -
  • Niedziela -
Lunch

VICTORIA LOUNGE

Nasz tętniący życiem bar ze wspaniałym widokiem na Plac Piłsudskiego to doskonałe miejsce na spotkanie z przyjaciółmi lub partnerami biznesowymi. Ponadto oferuje doskonałe aperitify i alkohole.

Menu (PDF)

Zdjęcie nieumowne

  • Poniedziałek
  • Wtorek
  • Środa
  • Czwartek
  • Piątek
  • Sobota
  • Niedziela
Lunch

Twoje spotkania i wydarzenia

Nasze sale konferencyjne

  • Liczba sal konferencyjnych: 18

  • Maks. rozmiar: 796 m²

  • Maks. pojemność: 700 osoby

  • Maks. liczba uczestników bankietu: 500 osoby

Więcej informacji

Opinie gości dotyczące hotelu
Sofitel Warsaw Victoria

100% potwierdzonych opinii gości, którzy zatrzymali się w naszym hotelu

Dowiedz się więcej

Ocena ALL 4.7/5

Liczba opinii: 6 612

tripadvisor

Ocena TripAdvisor 4.5/5

Liczba opinii: 4 054

2021 Certyfikat wysokiej jakości TripAdvisor
Certyfikat Doskonałości 2021

profesjonalizm,czystość,miła atmosfera

Ocena klientów 5.0/5

Jacek Rodziny - 08/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Miłe przyjęcie w recepcji,pokój o wyższym standardzie,czysto,wspaniała atmosfera.Do zobaczenia.

Dobra lokalizacja, udany pobyt

Ocena klientów 5.0/5

Krystyna Pary - 08/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Obsługa bardzo miła, czysto, miło.

Hotel, który trzyma poziom

Ocena klientów 5.0/5

Marta Rodziny - 08/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Jako "powracający gość" mam porównanie pracy hotelu na przestrzeni kilku lat. Wrażenie jest niezmiennie bardzo dobre. Usługi, wyposażenie, czystość - wszystko bez zarzutu. Ale, co zawsze podkreślam, najważniejsza jest doskonała załoga. Na każdym szczeblu i w każdej chwili cały personel wykazuje się profesjonalizmem, pomocą i nienachalną, acz szczerą sympatią do gości. Wracam tu głównie ze względu na jakość usług.

Dobrze zlokalizowany

Ocena klientów 5.0/5

Tadeusz Znajomi - 08/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Pobyty fantastyczny

Super lokalizacja do zwiedzania Warszawy

Ocena klientów 5.0/5

Sławek Rodziny - 08/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Wszystko na bardzo wysokim poziomie od obsługi począwszy /spełnianie oczekiwań, rozwiązywanie problemów - kompetentną i profesjonalną była Pani w recepcji wysoka szczupła brunetka - b.przepraszam za brak imienia/ na doskonałej funkcjonalności apartamentu skończywszy. Polecam każdemu kto się zastanawia, gdzie zatrzymać się w Warszawie.

Polecamy

Ocena klientów 4.0/5

Natalia Rodziny - 08/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Polecamy . Piękny hotel w idealnej lokalizacji (wszędzie blisko), piękne pokoje z cudownym widokiem. Basen jak najbardziej na plus.

Średnio

Ocena klientów 2.5/5

Anonimowo Pobyt służbowy - 07/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Łóżka bardzo wygodne, lokalizacja świetna, a i hotel można określić kultowym więc byłem bardzo ucieszony, że spędzę tu długi weekend. Niestety ale kilka rzeczy sprawiło że wyjazd był średni. Przede wszystkim kolejki do wszystkiego. Kolejka na śniadanie dobre 15min stania w oczekiwaniu na stolik, kiedy już udało mi się usiąść i zamówić kawę niestety ale była w brudnej szklance. Na basen trzeba zapisywać się z jedno dniowym wyprzedzeniem. Do recepcji w dniu przyjazdu również kolejka. Karta do pokoju przestała działać dwa razy. Chciałbym podkreślić, że nie jest to w żadnym wypadku wina któregokolwiek z pracowników, a jedynie wina administracji przez którą brakuje kadry bo obecni pracownicy pracują na 110% swoich możliwości i sił. Żadne z wymienionych nie byłoby problemem w ibisie czy Novotelu, jednak przy prawie 500zł za podstawowy pokój za dobę można oczekiwać czegoś więcej.

Victoria Hotel -ewidentnie lepsza w czasach Borewicza...

Ocena klientów 3.0/5

Anita Rodziny - 06/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Za miękkie łóżka, pokoje ciemne, dekoracje przyprawiające o ocząpląs, niedokładne sprzątanie,panie pokojowe bez odpowiedniego ubrania i przeszkolenia (nie uzupełniono kosmetyków,brak setu do szycia, gąbek do czyszczenia obuwia,łyżki do butów), brak rozszerzonego menu dla dzieci w restauracji- zbyt pikantny rosół i nuggetsy z frytkami w menu to trochę za mało jak na 5 gwiazdek w centrum stolicy. W czasie śniadania -pośpiech, nikt nie pyta o preferencje dotyczące pieczywa, o rodzaj herbaty, szybko, byle szybko,byle goście wyszli i posprzątane. Zero gazet, troski o gościa,zapomnijmy o czekoladkach na poduszkach.... W niedzielę nie ma nawet parówek dla dzieci na śniadanie... Obsługa lobby żadna.

Szanowna Pani Anito, W imieniu całego zespołu Sofitel Warsaw Victoria pragnę podziękować za poświęcony czas na podzielenie się wrażeniami z minionego pobytu w naszych progach. Bardzo mi przykro usłyszeć, że poziom zaprezentowanego serwisu był daleki od oczekiwanego, a wystrój wnętrza pokoju pozostawiał wiele do życzenia. Tym bardziej, jestem zawiedziona dowiadując się o Państwa niezadowoleniu z powyższej opinii, gdyż naszym zadaniem jest zagwarantowanie wyjątkowego i niezapomnianego doświadczeń dla każdego z naszych Gości reagując tym samym na potrzeby Gości podczas pobytu w naszych progach. Proszę zatem przyjąć moje najszczersze przeprosiny jeśli oferta serwowanych śniadań oraz nasze menu restauracyjne nie przypadło Państwu do gustu. Pragnę jednak zapewnić, iż nasz szef kuchni zawsze jest gotów przygotować specjalne danie na życzenie Gości, z poza karty menu. W nawiązaniu do niskiego poziomu komfortu snu poprzez zbyt miękkie łóżko, w naszej ofercie hotelowej posiadamy możliwość personalizacji łóżka, poprzez zdjęcie podkładu puchowego. Gdybyśmy tylko otrzymali od Państwa informację podczas dwudniowego pobytu, mielibyśmy szansę naprawić jakość snu oraz usprawnić serwis sprzątający. Proszę nam wybaczyć, jeśli podczas zgłoszonego sprzątania nie zostały uzupełnionego kosmetyki oraz zabrakło podstawowego wyposażenia pokoju, które przez wzgląd na obowiązujące restrykcje dostarczamy na prośbę Gościa. Proszę przyjąć moje najserdeczniejsze przeprosiny za wszelki dyskomfort jaki doświadczyli Państwo podczas pobytu, między innymi dłuższy czas oczekiwania na zameldowanie do hotelu, który w istocie rzeczy został przeprowadzony przeze mnie i trwał dłużej niż zwykle. W trosce o zagwarantowanie najwyższego poziomu serwisu oraz nieustannego poprawiania jakości naszych usług bardzo dziękuję za podzielenie się z nami cennymi wskazówkami oraz uwagami dotyczącymi obszarów wymagających poprawy. Jeśli jednak przez wzgląd na pozytywne aspekty dotyczące pobytu, pozwolą Państwu rozważyć ponowny wybór naszego hotelu, z naszej strony chcemy zaoferować inny standard pokoju, różniący się wystrojem od reszty, który być może zapewni lepsze doświadczenia oraz spełni Państwa oczekiwania. Z mojej strony zapewniam, że podzieliłam się wszystkim uwagi z resztą załogi hotelu w celu wyciągnięcia wniosków oraz uniknięcia podobnych sytuacji w przyszłości. Jeszcze raz bardzo dziękuję za zaufanie oraz podzielenie się z nami cennymi komentarzami, które stanowią również źródło motywacji do nieustannego polepszania jakości usług prezentowanych przez markę Sofitel. W celu omówienia dalszych szczegółów Państwa pobytu bądź wszelkich wątpliwości zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną. Z wyrazami szacunku, Małgorzata Badełek Kierownik ds. Relacji z Gośćmi

Doskonała lokalizacja

Ocena klientów 4.0/5

Ula Rodziny - 06/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Duży plus za duży pokój składający się z 2 pomieszczeń. Wygodne łóżka ze świetnym widokiem na plac Piłsudskiego. Dobrze wyposażona łazienka, choć widać, że jest tylko po liftingu. Otrzymaliśmy szlafroki i kapcie hotelowe, także dla dzieci, co ważne były dostosowane do ich wzrostu. Niestety rozczarowały nas śniadania. Były smaczne, z dobrej jakości produktów, ale montotonne. Brak sałatek, a jedynie kilka składników, z których można ja skomponować. Na minus zasługuje, także brak codziennego serwis room, jest opcja na żądanie, ale uważam, że w tego typu hotelach codzienne sprzyjanie powinno być normą.

Udany pobyt

Ocena klientów 4.5/5

Jarosław Pobyt służbowy - 05/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Obsługa na recepcji bardzo dobra. Specjalne powitanie listowne w pokoju - super pomysł. Serwis do pokoju - dobry poziom. Czystość - dobry poziom.

Ocena klientów 5.0/5

Gosia Znajomi - 05/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi.

Bardzo fajny hotel, pyszne śniadania

Ocena klientów 4.5/5

Tomasz Pobyt służbowy - 03/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Polecam, w zasadzie nie pamiętam już drobnych minusów, które odczułem w trakcie pobytu, więc nie były one aż tak istotne :) śniadanie bardzo smaczne. Gorąco polecam!

Świetna lokalizacja i standard hotelu

Ocena klientów 5.0/5

Edyta Pary - 02/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Idealne miejsce,miła obsługa,hotel czysty w wysokim standardzie.

Idealna lokalizacja, bardzo udany pobyt, hotel rzeczywiście zasługuje na 5 gwiazdek

Ocena klientów 4.5/5

Elena Rodziny - 02/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Bardzo pomocny personel, brak jakichkolwiek zarzutów, przepyszne i bogate śniadanie z dobrej jakości produktów, bardzo fajna strefa wellness i spa.

Świetna lokalizacja na odpoczynek w stolicy

Ocena klientów 3.5/5

Joanna Znajomi - 01/06/2021 Opinie potwierdzone ALL

Pierwsza przyjemność- bardzo miła i kompetentna obsługa w recepcji. Przyjechałyśmy przed 13 tą i pokój był już dostępny, co szczególnie ważne przy naszych 4 walizkach, nie było również problemu z przedłużeniem następnego dnia do 14tej - przejazd na lotnisko. Przemili pracownicy w restauracji- pani przygotowująca dania na zamówienie przy śniadaniu, kelnerki- wszyscy okazujący zadowolenie na widok gości, pomocni, uśmiechnięci. W pokoju czysto. Teraz minusy- w pokoju dla dwóch osób jeden zestaw kosmetyków (szampon, odżywka itp), orzy stoliku jeden fotel- zdecydowanie potrzebny drugi, albo przynajmniej krzesło lub pufa. Jak zwykle przyjemna i pachnąca czystością pościel ale materace zbyt miękkie przez co niewygodne do spania. Śniadanie mimo pandemicznych ograniczeń (konieczność serwowania przez obsługę a nie pełny szwedzki stół) smaczne i jest z czego wybierać. Ogólnie mocne 4+

Congratulation

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

jkalbarczyk 15/03/2021 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

The Service was exellent(check in and check out).Room service for breakfast and dinner without complaint. Room was perfect with the view on square. The most important in this covid time was the good organized hygenic concept.

Dear Both, I am truly grateful that you have taken the time to share your thoughts regarding your recent stay with us at the Sofitel Warsaw Victoria. I am delighted to read your compliments about our valuable and professional staff, it is always a pleasure for them to hear that their efforts and skills are pointed out, and I will make sure that your comments are communicated to them. Providing impeccable services and facilities to each and every Guests is our utmost priority, and I am pleased to read that your stay in our hotel met your expectations. It is also a great pleasure to know that the quality of our services, as well as the aesthetics and ambiance of the hotel have tremendously pleased you. Thank you once again for sharing your Magnifique experience with us, and we hope to have the chance to welcome you back soon if your travels bring you again to Warsaw in the future. Yours sincerely, Małgorzata Badełek Guest Relations Manager

Great service from Malgorzata on my return to the hotel and nicely heated swimming pool

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

MargaretinParis 02/12/2020 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

During my previous stay I had a few issues so got in touch with the Guest Relations Manager Malgorzata and she was wonderful. She heated the swimming pool up for me as I had found it far too cold during my previous visit and I was lucky enough to have it to myself twice as they limited the number of guests due to Covid. As a Gold Accor member I was upgraded to a suite and found a nice welcome gift and got some flowers the second day which I really appreciated. The Accor loyalty programme is really one of the best ones I belong to and when staying at a Sofitel you always feel really looked after and in 2 weeks I will be staying at the Obelisk Sofitel in Dubai. I was so sad to discover that the Sofitel in Wroclaw had closed down, I was staying in their Presidential Suite the night before the country went into lockdown and then the hotel closed down permanently which is a great loss. The restaurant at the Sofitel Victoria was closed but I highly recommend Epoka across the road next to the Raffles hotel which is also part of the Accor chain. The Raffles hotel has an excellent bar and restaurant where I had lunch one day. I had dinner in the Sofitel bar one night and was disappointed that when the man at the table next to me left, no-one bothered to clean the table despite all the Covid rules and they weren't exactly overworked as there was hardly anyone there. The hotel quoted me 300 PLN for an airport transport, I just got a taxi and paid the fixed price of 55 PLN. It only takes 10 minutes to get to and from the airport so the high price proposed by the hotel really isn't worth it. I will of course stay here again on my next visit and hopefully will be able to have dinner in the restaurant which was very good during my previous visit.

Dear Guest, I am grateful that you have taken the time to share your thoughts reflecting on your most recent stay at Sofitel Warsaw Victoria. It is our great honor to hear that you have appreciated your own piece of paradise in our resort with heated water and mirrored ceiling swimming pool. Please be assured that your heartwarming compliments towards the professional service of our friendly staff are very much appreciated, as these always give us the enthusiasm to further excel in the delivery of outstanding service. Please acknowledge that the remarks about the cleanliness of the tables and your spendid review I have shared with our valuable team, as nothing motivate us more than to know that out high quality service has been noticed and it encourages us to fulfill our Guests' expectations. On behalf of Sofitel Warsaw Victoria Team I wish to thank you once again for your loyalty and we would be thrilled to have the opportunity to welcome you back very soon when this pandemic situation will end and everything back to normal. Yours Sincerely, Małgorzata Badełek Guest Relations Manager

Legendary and iconic hotel in Warsaw!

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

awolkenkrabber Business - 22/09/2020 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

For those who remember this hotel over time it is one of the icons of Warsaw hotel landscape, ex-Victoria hotel. Great place, location, service, design, comfort, despite Covid restrictions the hotel team did their best to feel warm and welcome.

reopening after Covid (or during Covid...)

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

VI782 Business - 11/08/2020 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

I am staying at Sofitel Victoria several times a year and during this period of pandemie you are attentive to all sanitary rules. It is important when you are travelling for your job 2 or 3 times per months. I can confirm that I was secure at Sofitel Victoria. Indoor pool (restricted number of guests in the same time) - Lobby bar with enough space between table and plastic menus (to be disinfected after every guests - jelly box in Elevators. In the room some accessories has been deleted like pen - paper note - shoehorn- laundry bag but I presume it is to avoid additionnal risk of contamination (It needs to be explain to the guest at the check in). Important point is the service I asked them for the first time in the past 5 years I am visiting the hotel assistance due to the fact I was sick... during this period it is very stressful. In 1H30 I had a doctor speaking english in my room / the concierge (special thanks to him) sent somebody of the hotel to collect the medecines from the pharmacy / collect my company car on the public parking to put it in the hotels one / organize the room service for breakfast - Diner untill recovering my health / phone me regularly to check if I was ok or if I need something special. I was very pleasantly surprise by the attitude of the Sofitel staff. finally i stayed 6 nights instead of 3 (that I did not plan but it was necessare to recover a good health) but the view on the main place give me opportunity to assist to all dress rehearsal of national festivities.

Dear Guest, On behalf of Sofitel Warsaw Victroria Team I wish to thank you for your huge loyalty and trust. We very much appreciate the time you took to share your opinion reflecting on your most recent stay in our property. As the safeness, comfort and holistic wellbeing of our Guests is our main priority, it is very pleasant to hear that the conditions of your stay have been most appreciated and you were pleased with diverse services that we present for the pleasure of all of our Guests. I am also pleased to learn that you have appreciated your own piece of paradise in our resort and the relaxing benefits of the swimming pool, even during the all pandemic restrictions. Please be assured that I have passed on your feedback especially to our Concierge desk and the entire team who, is always dedicated to make your stay with us truly an exceptional one. Your heartwarming compliments towards the professional service of our friendly staff are very much appreciated, as these always give us the enthusiasm to further excel in the delivery of outstanding service. Thank you once again forbeing our Guest and recommending our service quaility to the other TripAdviser users. It is a tremendous pleasure to hear that your stay with us has been memorable, and it is our honor to have the chance to welcome you back very soon. Yours sincerely Małgorzata Badełek Guest Relations Manager h3378-gr@sofitel.com

Excellent hotel close to historical city centre

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

JurgenVD 02/03/2020 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

We went here with our family after a business stay I did a few years ago. This is a luxury hotel in which we booked a superior suite with view on the Pilsudski square. The room was located on the 7th floor (top floor). Acustic insulation was very good. A newspaper was waiting for us every morning. In the basement there is a nice swimming pool. The breakfast is very rich with fresh fruits, juices, eggs, pancakes and waffles. Moreover you get what you pay for : excellent service and friendly staff!

Dear Guest, On behalf of the Sofitel Warsaw Victoria team, thank you for taking the time to share your experience with the TripAdvisor community. I am delighted to hear that you have had a wonderful time while staying with us at the Sofitel Warsaw Victoria. It is always a pleasure to hear heartwarming feedbacks like yours. I am truly glad that you have enjoyed the comfort of your spacious room and that you were pleased with the wide range of breakfast offering. We strongly believe that, breakfast being the most important meal of the day; it is primordial to provide our Guests with a diverse and healthy assortment for breakfast, adapted for all types of food preferences and intolerances. As you pointed out, the ideal location of the hotel is indeed very convenient to explore the city within a walking distance, and I am delighted that you have appreciated this proximity. Yours sincerely, Małgorzata Badełek Guest Relations Manager

Najnowsze opinie: 20

Partner: TripAdvisor

Inne nasze hotele w pobliżu

warszawa - wszystkie nasze hotele