Hotel hotelF1 Chilly Mazarin les Champarts

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 3.0/5 656 beoordelingen

ALLSAFE goedgekeurd hotel

hotelF1 Chilly Mazarin les Champarts
Zien op een kaart
+ 3 Diensten

Extras van het hotel

 • Volledig gerenoveerde kamers

 • De receptie is 24 uur per dag geopend

 • Gratis onbeperkt WiFi

 • Gratis beveiligde privéparkeerplaats

 • Ontbijt met aangepast onbeperkt buffet en betaalbare prijzen

Hotel locatie

hotelF1 Chilly Mazarin les Champarts

ZA de la Butte au Berger
91380 chilly mazarin
frankrijk

Tel: +33891705222

Fax: (+33)169096962

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

 • Met het vliegtuig

  PARIS ORLY op 13 km / 8 mijl

 • Met de auto

  CHILLY LONGJUMEAU op 1 km / 0 mijl

 • Met de trein

  MASSY PALAISEAU op 4 km / 2 mijl

Gps:48.715261, 2.299898

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat

 • Wifi
Hotelservices en voorzieningen
 • Hotelinformatie
  • 95 kamers
  • 3 kamers voor mindervaliden
  • Geen familiekamer
  • Geen kamer met tussendeur
  • Geen rookvrije kamer
  • Geen verdieping
 • In het hotel gesproken talen
 • Wifi
  • WiFi in het hotel

Onze accommodaties

Onze beoordelingen voor
hotelF1 Chilly Mazarin les Champarts

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling 3.0/5

656 beoordelingen

Slecht

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

H Gezinnen - 30/07/2021 ALL bevestigde berichten

Ik ben niet eens gebleven net mijn twee kinderen. Stonk naar sigaretten, brandgaten in de vloer en geen schone lakens Ook de sfeer die er hing voelde niet ok. Dus nee geen aanrader.

Geachte HELENA D., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Chilly-Mazarin Les Champarts (rénové). Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Hotel F1, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Onmogelijk om te slapen

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

Pieter Stellen - 10/07/2021 ALL bevestigde berichten

Onmogelijk om te slapen door het aanhoudende lawaai en geroep op de gang. Toen ik de deur opende bleek het de Onthaalbediende zelf te zijn die aan het roepen was net naast onze deur en bij wie zijn telefoon non stop afging. Om 4AM dan maar vertrokken, want slapen zat er toch niet in. ‘S nachts stonk de hele verdieping naar marihuana. Het ontbijt was betaald maar mogen ze houden. Nooit meer F1 voor mij.

Geachte PIETER L., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Chilly-Mazarin Les Champarts (rénové). Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Hotel F1, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Ik werd niet als klant behandeld.

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Jolanda Zaken - 09/07/2018 ALL bevestigde berichten

Ongeïnteresseerde baliemedewerker. Niet behulpzaam. Heeft niks gezegd over bijvoorbeeld de handdoeken die je kunt huren voor het douchen. Zei überhaupt haast niks tegen me. Volgens hem had ik een kamer op de derde etage, terwijl er maar 2 etages waren. Ik moest dus alle trappen weer af met behoorlijk wat bagage om te vragen waar de kamer precies zit. Toen vertelde hij dat de 2e en 3e verdieping hetzelfde waren. Is tegen zijn zin met mij meegelopen zonder even behulpzaam te zijn, toen hij mij zag stuntelen met 4 tassen. Eindelijk op de kamer, zag ik dat ik zelf mijn bed nog moest opmaken. En dat er geen kussenslopen waren. Ik heb vaker in F1 geslapen en dat was altijd naar tevredenheid.

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Anoniem Gezinnen - 13/08/2016 ALL bevestigde berichten

Had non smoking kamers gevraagd, heb ik gekregen. 1 Was duidelijk in gerookt, vroeg later naar een andere kamer, Kwamen ze met een aroma spuit om de geur te onderdrukken. Niet wat ik wou. Ik had naar een andere kamer gevraagd. De andere kamers waren beter en zoals gewenst.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Anoniem Gezinnen - 04/08/2016 ALL bevestigde berichten

Prima hotel voor het doel (doorreis), helaas was ontbijt slecht. Geen bordjes en bestek aanwezig, zeer beperkte keuze. Geen melk voor cornflakes die er dan weer wel staan. Uiteindelijk dus €10.50 (3 personen) voor 2 kopjes koffie betaald. Volgende keer dus geen ontbijt meer.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Anoniem Stellen - 09/05/2016 ALL bevestigde berichten

Prima. Goed ontvangen. Schone, rustige kamer. Adequate ontbijt.

Onze meest recente 20 reviews

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in chilly mazarin