Sofitel Lyon Bellecour 5 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.4/5 2.934 beoordelingen

Sofitel Lyon Bellecour - Image 1
Sofitel Lyon Bellecour - Image 2
Sofitel Lyon Bellecour - Image 3
Sofitel Lyon Bellecour - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

  • Gastronomisch restaurant: Les 3 Dômes, panoramisch uitzicht en lokale producten

  • Panoramisch ontbijtbuffet

  • Les Clés d´Or, in de binnenstad, conciërge tot uw beschikking

  • Biologique Recherche-behandelingen en Deep Nature-massages

Onze accommodaties

Hotel locatie

Sofitel Lyon Bellecour

20, quai Gailleton
69002 LYON
Frankrijk

Gps:45.754188, 4.834351

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Parking
  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie
  • Roomservice

LES TROIS DOMES

We verwelkomen u graag in Les 3 Dômes.

Boek

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.4/5  2.934 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  2.690 beoordelingen

Fijne kamer, goede locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Gerard Stellen - ALL bevestigde berichten

Een plezierige ontvangst en goede reactie op ons verzoek om een deken ipv een dekbed. Verzorgd welkomstdrankje met een hapje.

prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Hubert Zaken - ALL bevestigde berichten

vriendelijk personeel, ruime kamer maar beetje verouderd, prima locatie, aangenaam verblijf

Goede locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Patrick Stellen - ALL bevestigde berichten

Was top maar wel verouderde kamers

Om terug te keren!

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Luc Stellen - ALL bevestigde berichten

Toplocatie, efficiënte ontvangst, leuke kamer en ontbijt OK

Tijd voor een grondig renovatie

Tripadvisor-waardering 3.0/5

maartenv190 Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Ik heb het geluk dat ik een hele week in verband met Solutrans in dit hotel mag verblijven. Bij aankomst wordt ik uiterst vriendelijk ontvangen en ik heb de eerste avond heerlijk in le 3 domes gegeten (wel een dure hobby). Wat mij opvalt is dat alles een beetje stuk/half of het net niet is. - Gordijnen functioneren niet en zijn half van de rails af. - Dag 2 krijg je je koffiekopje niet terug en staat er nog maar 1 - Het dekbed is gescheurd - de meubels zijn beschadigd - de afstandsbediening van de tv is moe en werk niet meer - de tv komt van een andere kamer de chrome werkt helemaal niet - de telefoon op de kamer functioneert niet - er zijn weinig stopcontacten waardoor ik mijn laptop en telefoon niet lekker kan laden. Op dag 2 ben ik (op mijn verjaardag) na een lange dag terug in het hotel. Het valt mij op dat er niet even een kaartje/berichtje wordt gestuurd. Hoeft niet maar als 5* locatie vind ik dat niet zo netjes. Op dag 3 terwijl ik dit schrijf kom ik terug na een lange beursdag en besluit ik roomservice te bestellen. om 19.51 krijg ik te horen dat mijn eten met 20 minuten gebracht zal worden. Om 20.51 heb ik maar even gebeld met de vraag waar het blijft? Al met al denk ik dat dit bericht voldoende Feedback momenten bevat om wat mee te doen. Het lijkt mij dat je als groep in ieder geval alles in het werk moet stellen om de zaak in ere te herstellen. Tot zaterdag mag ik hier nog blijven. Ik hoop dat mijn feedback en die van anderen helpen om de zaken te verbeteren. Het is nu 21.07 en er wordt op de deur geklopt Roomservice! ik zeg eet smakelijk!

Dear Maartenv190, We thank you for your comment regarding your stay at the Sofitel Lyon Bellecour and we are very sorry to hear of your disappointment. You are currently staying at the hotel and unfortunately we received the comment you posted on Wednesday only today in our database. We are sincelrely sorry to hear, in this comment, about the inconvenience you have experienced. We are at your disposal at any time within the hotel to help you and improve your comfort promptly. As soon as we became aware of your comment, we informed all our departments in order to put in place corrective measures to the problems you mentioned. We would like to extend our sincerest apologies for the inconvenience caused. Our maintenance department has verified all the technical elements you have listed. We invite you to contact our Guest Relations team at the hotel in order for us to offer you immediate assistance upon your return. We are delighted to offer our guests special attention for the celebration of events during their stay. We regret that we were unaware of this information and that you did not enjoy this experience. This does not reflect the quality of service we are proud to offer our valued guests and please be assured that we will do our utmost to make the rest of your stay as pleasant as possible, and we sincerely hope to regain your trust. Sincerely, Claire Quality Manager

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 673 beoordelingen 9.4/10 Locatie
  • 1.433 beoordelingen 6.3/10 Kamer
  • 1.604 beoordelingen 9.1/10 Service
  • 15 beoordelingen 4.4/10 Wifi
  • 584 beoordelingen 4.4/10 Sfeer
  • 475 beoordelingen 7.9/10 Eten
  • 445 beoordelingen 8.8/10 Ontbijt
  • 339 beoordelingen 4.4/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Lyon