Tarief bij vooraf reserveren

Even ertussenuit? Boek vroeg en betaal minder.

Plan uw verblijf tijdig en profiteer van voordelige tarieven

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Bent u toe aan een ander uitzicht? Of u nu droomt van een trip naar uw favoriete stad of een uitstapje naar een geheel nieuwe bestemming, het is altijd een goed idee om uw verblijf ruim van tevoren te boeken.

Wij maken het plannen van uw trip nog meer de moeite waard dankzij ons Advance Save-tarief. Hoe eerder u boekt, hoe meer u bespaart – tot wel 25% per verblijf. Met keuze uit honderden hotels zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Kies uw bestemming en zorg ervoor dat u minimaal 15 dagen voor uw aankomstdatum boekt.

Maar dat is nog niet alles: word nu lid van ons lifestyle loyalty-programma ALL - Accor Live Limitless, en bespaar een exclusieve 10% boven op de Saleprijs.

Laat uw dromen uitkomen en boek uw volgende vakantie vandaag nog.


Lees de voorwaarden van de aanbieding.

Onze selectie

* Vanaf prijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.