ibis Beijing Sanlitun Tuanjie Lake Hotel 1 ster

Tripadvisor-waardering 3.5/5 626 beoordelingen

ibis Beijing Sanlitun Tuanjie Lake Hotel - Image 1
ibis Beijing Sanlitun Tuanjie Lake Hotel - Image 2
ibis Beijing Sanlitun Tuanjie Lake Hotel - Image 3
ibis Beijing Sanlitun Tuanjie Lake Hotel - Image 4

Omschrijving

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis Beijing Sanlitun Tuanjie Lake Hotel

Building 17, Tuanjiehu Road, Chaoyang District
100026 BEIJING
China

Gps:39.929155, 116.466461

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

TripAdvisor score  3.5/5  626 beoordelingen

goed hotel gelegen aan de metro halte van en naar de luchthaven

Tripadvisor-waardering 4.0/5

jlf2013 Vakantie met vrienden - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

het is een typisch IBIS hotel , maar wel netjes en goed gelegen , 2 minuten stappen van het metro station hier is ook de eerste halte van de metro die van de luchthaven komt , dus makkelijk bereikbaar , er is een winkeltje in het hotel 24 uur per dag open en men kan er eventueel ook ontbijten er is koffie verkrijgbaar en er zijn allerlei koeken en croissants te koop er zijn ook enkele tafeltjes waar men kan aan zitten , er is gratis wifi , maar hou wel rekening dat in China veel site's zijn geblokkeerd onder andere Google en Facebook , van hieruit kan men gemakkelijk met de metro de stad bezoeken maar liefst niet in de spitsuren tussen 7.00 en .9.00 en tussen 17.00 en 18.30 want dan zitten de metrostellen overvol

Functioneel en goed gelegen

Tripadvisor-waardering 3.0/5

463ph Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Het is maar net wat je verwacht. Wij kozen dit hotel vanwege de ligging om op de terugreis snel en eenvoudig naar de Airport te kunnen komen. De kamers zijn simpel maar goed. De badkamer is uit één deel gespoten van kunststof. Deze stijl introduceerde Accor zo'n 20 jaar geleden en heeft die inmiddels weer verlaten. De badkamer had 2 tandpasta sets liggen en de kamer bood een sterk internet signaal, zelfs op de hoogste verdieping. Ontbijten is hier niet aan te raden. Werkelijk niks sprak me aan. Een tip is om even de hoek om te lopen en bij het Mercure te eten.

Zeer tevreden komen terug

Tripadvisor-waardering 5.0/5

vanisselmuden Soloreis - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Goede beoordeling , U zou op de website duidelijker aan kunnen geven welke verbinding er is van af het vliegveld er zijn ner meerdere verbindingen naar de star maar er is er een die stopt naast uw hotel.

Goedkoop en een tegenvaller voor als je naar de buurman kijkt

Tripadvisor-waardering 2.0/5

sieme32 Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Dit Ibishotel staat naast z'n broertje namelijk het Novotel. Misschien mag je gezien de prijs per nacht ook niet teveel verwachten. De inrichting van de kamers hebben een enigszins "kazerneachtig" karakter. Beperkt in omvang met een douchecabine. Wel dmv een draad internet-aansluiting. Geen overige faciliteiten zoals fitness etc. HET EXTRA TE BETALEN ONTBIJT IS AF TE RADEN. De bar is zeer ongezellig. Indien men het bij dezelfde keten en manager behorende nasst gelegen Novotel bezoekt, komt men "van de hel in de hemel". Daar is alles tegenovergesteld. Het enige voordeel van het Ibishotel en ook het Novotel is de ligging ten opzichte van de fantastische metro. het station is binnen 50 meter loopafstand. Kortom bezuinig niet op de prijs van de kamer;het verschil in prijs is niet erg groot in tegenstelling van het niveau. Concreet: kies voor het Novotel en niet voor het Ibishotel tenzij je vanwege de crisis constant moet bezuinigen.

Gezamenlijke slaapzaal met nors personeel

Tripadvisor-waardering 1.0/5

Lotai Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Misschien handig voor een luchthaven, maar het 'bureau' en zitbankje dat aan de muur bevestigd zijn en het hele kleine raam, doen afbreuk aan de hotel-categorie Het lijkt erop dat echtparen hier behoorlijk wat dagen kunnen uitwisselen Nors personeel rekende mij RMB 200 voor een paar minuten in de kamer staan terwijl ik mijn vertrek naar een fatsoenlijke plek aan het plannen was.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Beijing