ibis Marseille Centre Euroméd 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.4/5 1.278 beoordelingen

Extras van het hotel

 • Gecertificeerd ALLSAFE voor een veilige overnachting

 • District Euroméd

 • Bar-restaurant met terras

 • Dicht bij het openbaar vervoer

 • Overdekte parkeerplaats

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Onze accommodaties

Warm, modern  en comfortabel, met een zacht bed en een functionele badkamer. De kamer beschikt over alles om u thuis te laten voelen

Hotel locatie

ibis Marseille Centre Euroméd

25 Boulevard de Dunkerque, Acces parking public payant par, Rue des Docks
13002 MARSEILLE
Frankrijk

Gps:43.307745, 5.367737

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Huisdieren welkom
 • Restaurant
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen
Dicht bij het hotel
 • Parking

IBIS KITCHEN

Geniet van authentieke en gevarieerde gerechten op het terras of op uw kamer. Ontdek ons menu met dagspecials of het vaste menu, doordeweeks en in het weekend alleen 's avonds. Snacks 24 uur per dag verkrijgbaar.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.4/5  1.278 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  1.135 beoordelingen

Locatie in nieuw stadsdeel vanMarseille

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Ronald Stellen - ALL bevestigde berichten

Hotel wordt gerenoveerd. We hadden een kamer aan de drukke boulevard. Door het lawaai kan je ‘s nachts geen raam openlaten. Gelukkig is er airco. De bedden zijn ok en er is een goede ruime douche in de badkamer. Er zijn enkel badhanddoeken. De ontbijtruimte werd slecht onderhouden met o.a veel koffievlekken op het meubilair. Proper bestek moet je zoeken in de bestekbakken (vermoedelijk slechte vaatwasmachines) Personeel is erg vriendelijk. Er is een tram voor de deur die je in 10 minuten in het centrum brengt

Geachte Ronald, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring bij ibis Marseille Centre Euromed. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; Hiervoor willen wij onze oprechte excuses aanbieden. Ik heb rekening gehouden met uw opmerkingen over onze ontbijtzaal. Ik heb de informatie teruggestuurd naar het afdelingshoofd om de kwaliteit van deze dienstverlening te verbeteren. We stellen het op prijs dat u uw feedback met ons deelt en hopen dat u ons de kans geeft om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Geachte groet, Elodie Rebora, Chargée de Clientèle.

Fijn verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Behnam Stellen - ALL bevestigde berichten

Fijn verblijf, geen geluidsoverlast, schoon, goede locatie

Geachte BEHNAM, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marseille Centre Euroméd erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Elodie Rebora, Chargée de Clientèle.

Fijn verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

* Vrienden - ALL bevestigde berichten

We kwamen met zijn tweeën voor een vakantie naar dit hotel. Na een lange reis kwamen wij in een heerlijk gekoelde kamer aan. Het personeel was zeer vriendelijk. Het personeel liep bij wijze van spreke extra hard als je iets vroeg. De kamer voelde elke keer als wij terug kwamen weer schoon. Het bed werd weer netjes opgemaakt. Over het algemeen waren wij zeer tevreden over ons verblijf

Geachte MAX, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marseille Centre Euroméd erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Elodie Rebora, Chargée de Clientèle.

Fantastisch verblijf

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Sander Zaken - ALL bevestigde berichten

Leuk personeel, goede schoonmaak, leuke kamer. Lekker eten. Volgende week ben ik weer 16 dagen aanwezig. 👍

Sander, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marseille Centre Euroméd erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Elodie Rebora, Chargée de Clientèle.

Perfecte locatie

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Jozef Vrienden - ALL bevestigde berichten

We verbleven al vaak in Ibis-hotels en ook dit hotel voldoet aan de gangbare normen. De kamer en badkamer zijn oké, maar altijd hetzelfde probleem met wegbergen van bijv. kledij - enkele kapstokken aan de muur zou veel kunnen helpen. Het ontbijt is oké, maar het personeel werkt echt amateuristisch - ze hebben geen zicht op actuele noden om daarop te reageren en/of te anticiperen - ook voor het diner geldt dezelfde opmeting - weinig professionalisme te bespeuren - zijn dit stagiaires of compleet nieuwe werknemers ??

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 486 beoordelingen 8.8/10 Locatie
 • 638 beoordelingen 5.8/10 Kamer
 • 701 beoordelingen 9/10 Service
 • 6 beoordelingen 8.8/10 Wifi
 • 297 beoordelingen 5.3/10 Netheid
 • 249 beoordelingen 8.1/10 Ontbijt
 • 95 beoordelingen 7.1/10 Sfeer

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Marseille