Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.6/5 2.266 beoordelingen

Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet - Image 1
Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet - Image 2
Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet - Image 3
Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

 • Gratis pendeldienst van/naar de luchthaven van05.30 uur tot 21.30 uur

 • Buitenzwembad, tennisbaan en boulesbaan

 • Gratis WiFi en 275 m² aan modulaire ruimten voor uw vergaderingen

 • Family kamers en speelruimten voor kinderen

 • Gezellige bar waar een selectie lokale delicatessen wordt geserveerd

Onze accommodaties

Hotel locatie

Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet

68 avenue d'Espagne
64600 ANGLET
Frankrijk

Gps:43.477126, -1.525803

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Zwembad
 • Parking
 • Pendeldienst
 • Restaurant
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Fitnessruimte
 • Wifi
 • Airconditioning
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen
 • Roomservice

L' Ardoise Gourmande

Restaurant Au Comptoir L'Ardoise Gourmande en het team verwelkomen u voor een culinaire reis door Baskenland en andere... Attente service, geniet en verwen uzelf.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.6/5  2.266 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  1.398 beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheid 2024

Fijn en vriendelijk hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Peter Zaken - ALL bevestigde berichten

Fijn hotel met zeer vriendelijke bediening.

Geachte P. V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, François C.

Te warme kamers

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Benoit Zaken - ALL bevestigde berichten

Op hun site staat er dat er airconditioning maar eenmaal op de kamer is het verschrikkelijk warm. Men moet naar de receptie gaan en vragen om de airconditioning te kunnen verhogen. In al de hotels kan je maar tot een bepaalde temperatuur gaan. Is heel vervelend…

Geachte BENOIT R., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Novotel, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, François C.

Super hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Annie Stellen - ALL bevestigde berichten

Wij vonden het hotel heerlijk! Zeer vriendelijk personeel! Complimenten.

Geachte ANTONIS J., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Pauline Adjointe de direction

Prettige ambiance

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Ben Stellen - ALL bevestigde berichten

Mooi gelegen, in parkachtige tuin. Prettig zwembad. Prima ontbijt en heerlijk avondeten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Geachte BERNARD M., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, François C.

Leuk hotel, maar warm

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Gilles Stellen - ALL bevestigde berichten

Ruime kamer met comfortabele bedden, goede badkamer. Het enige minpunt is de matig werkende airco. De temperatuur in de nacht kwam niet onder de 24 graden. Klagen bij de receptie leverde niets op. Toen we het bij het uitchecken nog een keer vermeldden, verbaasde het de dame achter de receptie dat er niet iemand was wezen kijken op de kamer of de klacht te verhelpen was. Het ontbijt is goed evenals het restaurant waar we 2 avonden hebben gegeten. Jammer alleen dat de televisie de rust tijdens het diner verstoorde. Parkeerplaatsen zijn ruim aanwezig.

Geachte GILLES S., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Novotel Resort & Spa Biarritz Anglet. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Novotel, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, François C. Directeur Adjoint

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 391 beoordelingen 9.3/10 Locatie
 • 861 beoordelingen 7.1/10 Kamer
 • 1.215 beoordelingen 9.2/10 Service
 • 484 beoordelingen 8.7/10 Ontbijt
 • 343 beoordelingen 7.9/10 Netheid
 • 240 beoordelingen 9.2/10 Zwembad
 • 86 beoordelingen 8.6/10 Bar en Dranken

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Anglet