ibis Metz Woippy 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.4/5 1.118 beoordelingen

ibis Metz Woippy - Image 1
ibis Metz Woippy - Image 2
ibis Metz Woippy - Image 3
ibis Metz Woippy - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

 • Oplaadpunten voor elektrische auto's

 • Grote kamers

 • Ons restaurant La Boucherie heeft een terras met uitzicht op het park

 • Fitnesscentrum

Onze accommodaties

Take advantage of our Flight + Hotel offers

Discover

Hotel locatie

ibis Metz Woippy

56 Rue du Fort Gambetta
57140 WOIPPY
Frankrijk

Gps:49.150142, 6.17776

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Parking
 • Restaurant
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Fitnessruimte
 • Wifi
 • Airconditioning
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen
 • 100% niet-roken accommodatie
 • Roomservice

Restaurant La Boucherie

Ons restaurant, La Boucherie, is 7 dagen per week geopend en is een genot voor uw smaakpapillen. Ons uitgestrekte tuinterras wacht op u om tijd door te brengen in een vredige omgeving.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.4/5  1.118 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  634 beoordelingen

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Joop Stellen - ALL bevestigde berichten

Uitstekend restaurant met een prettige bediening. Helaas zijn de kamers erg gedateerd,en zijn de meubels aan vervanging toe. Dat geldt tevens voor de buitengevels,die kunnen wel een verse update gebruiken

Geachte J. MICA, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Metz Woippy. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Bastien, Front office Manager.

Oud

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Ad Zaken - ALL bevestigde berichten

Matig eten , sterk verouderde kamers , dit kan echt niet

Geachte ADRIAAN V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Metz Woippy. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Bastien, Front Office Manager.

Redelijk goed hotel

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Olga Stellen - ALL bevestigde berichten

Kamer geboekt nav foto's met inloop douche en 2 aparte bedden, toen wij bepakt en bezakt de kamer opende, bleek dat we bad en één 2-persoons bed hadden. Dus wij niet blij weer terug naar receptie, kregen andere kamer daar zou klein opstapje bij inloopdouche zijn. Wij weer bepakt en bezakt naar andere kamer, daar bleek dat de opstapje een opstap te zijn, 25 cm, en nog steeds één 2-persoonsbed..... wij waren te moe om nog een keer naar beneden te gaan. Restaurant zeer tevreden over, lekker gegeten. Ontbijt ook goed. Misschien toch op zoek naar ander hotel.

Dear OLGA V., We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Metz Woippy. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. About the Room type we are sorry about this disappointment, we are looking with the welcome staff to improve this point. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Bastien, Front Office Manager.

Overnachting onderweg naar Franse Alpen

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Jc Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Overnachting en dinner richting Alpen

Geachte JEROEN V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Metz Woippy erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Bastien, Front Office Manager.

Gastvrij

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Zeist 1. Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Kwamen laat aan (23:30) en eerste wat men vroeg was of de reis goed is gegaan. Kamer netjes met extra bed al netjes opgemaakt. Ontbijt met genoeg keuze

Beste gast, Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Bastien, Front Office Manager.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 231 beoordelingen 9.5/10 Locatie
 • 590 beoordelingen 6.5/10 Kamer
 • 601 beoordelingen 9.4/10 Service
 • 8 beoordelingen 8.8/10 Wifi
 • 206 beoordelingen 5/10 Netheid
 • 205 beoordelingen 7.8/10 Ontbijt

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Woippy