Qantas banner image

Luchtvaartmaatschappijen

Beloningen op elk punt van uw reis

Vlieg, verblijf en geniet van het beste van ALL - Accor Live Limitless en Qantas Frequent Flyer. Door uw account te koppelen van deze twee loyalty-programma's, kunt u beloningen verdienen wanneer u vliegt met Qantas en in Accor hotels verblijft in Azië-Pacific (²). Dit is in aanvulling op uw huidige programma's. Verdien vaker en sneller beloningen.

Hoe werkt het?

1
Inloggen op uw ALL - Accor Live Limitless-account
of doe gratis mee met het programma als u nog niet geregistreerd bent.
2
Inloggen op uw Qantas Frequent Flyer-account
Of word nu gratis lid als u nog geen lid bent
3
Uw accounts koppelen
Zodra u allebei de loyalty-programma's koppelt, verdient u automatisch Qantas-punten en Reward-punten.

Geef uw beloningen een boost

All Classic card

Verdien 3 Qantas-punten voor elke besteedde 1 AUD (³)

In aanvulling op uw gebruikelijke Reward-punten.

Qff Bronze card

Verdien uw reguliere Qantas-punten


Profiteer van exclusieve voordelen

Uw status opwaarderen

Qantas Frequent Flyer Gold-leden (en hoger) en Points Club Plus-leden zullen automatisch de ALL Silver-status bereiken na het eerste verblijf (⁷). Points Club-leden bereiken ALL Silver-status na 2 verblijven van 2 nachten (⁸).

Uw Reward-punten gebruiken

Converteer uw Reward-punten in Qantas-punten om van nog meer exclusieve voordelen, vluchtupgrades en meer te profiteren (¹⁰).

Punten converteren

Qantas Frequent Flyer-programma

WE ZIJN MEER VERBONDEN DAN OOIT MET QANTAS!

Het Qantas Frequent Flyer-programma beloont u met Qantas-punten bij wat u ook doet. U kunt in de lucht en op de grond Qantas-punten verdienen. Zodra u genoeg Qantas-punten hebt verdiend, zijn er veel beloningen om uit te kiezen. U kunt uw punten gebruiken voor vluchten en vluchtupgrades, vakanties, en ook voor producten uit onze Reward-winkel. Er zijn zoveel manieren waarop u beloont kunt worden.

Koppel uw accounts en ontvang beloningen op elk punt van uw reis1. Om Qantas-punten te sparen en te gebruiken, moet u lid zijn van Qantas Frequent Flyer. Het lidmaatschap en de punten zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van het Qantas Frequent Flyer-programma.
2. Om uw accounts te koppelen en beloningen te sparen, moet u lid zijn van Qantas Frequent Flyer en ALL- Accor Live Limitless. Beloningen en voordelen zijn afhankelijk van de lidmaatschapsstatus en geldigheid, zie algemene voorwaarden. Gekoppelde leden geven Accor en Qantas toestemming om persoonlijke gegevens met betrekking tot hun verblijven en vluchten te verzamelen, te gebruiken en bekend te maken en om die gegevens onderling uit te wisselen. Zie [algemene voorwaarden[(https://all.accor.com/loyalty-program/partners/qantas/terms-and-conditions.nl.shtml) voor verdere details.
3. Qantas Frequent Flyer-leden die hun accounts van ALL - Accor Live Limitless hebben gekoppeld, sparen 3 Qantas-punten per AUD1 die ze besteden aan geldige en via een geldig Accor-kanaal gereserveerde hotelovernachtingen, producten en diensten in deelnemende etablissementen van Accor in de regio Azië/Stille Oceaan. Geldige Accor-kanalen omvatten Accor-distributiekanalen (websites, reserveringssysteem van Accor, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van Accor. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau. Om punten te krijgen toegekend moet u uw accountgegevens van Accor Live Limitless opgeven bij reservering en uw ALL - Accor Live Limitless loyaltykaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt. Geldige uitgaven omvatten het kamertarief plus andere geldige uitgaven, zoals gedefinieerd in de voorwaarden van het loyaltyprogramma ALL. Zie de voltallige algemene voorwaarden voor details over geldige en ongeldige uitgaven. U kunt geen Qantas-punten of Reward-punten sparen op geannuleerde reserveringen of als u uw rekening of een deel daarvan niet heeft betaald. Reward-punten en Qantas-punten worden op het lidmaatschapsaccount bijgeschreven binnen 14 dagen na de betrokken hotelovernachting. Een lijst met hotels en merken die niet deelnemen aan het ALL - Accor Live Limitless programma, vindt u hier.
4. ALL- Accor Live Limitless Gold-leden en hoger, Qantas Frequent Flyer Gold-leden en hoger en Platinum One-leden verdienen 1 ALL Reward-punt per AUD$2 die wordt uitgegeven aan in aanmerking komende Qantas-vluchten. De punten worden berekend op basis van de geldige uitgaven. Onder geldige uitgaven valt de prijs die voor de stoel wordt betaald, inclusief tarief en vervoerskosten, maar exclusief door de overheid opgelegde belastingen of optionele kosten zoals stoelen, bagage, upgrades. ALL Reward-punten worden gespaard bovenop Qantas-punten en Status-credits. Om ALL Reward-punten te sparen, moet u uw Qantas Frequent Flyer-details vóór uw vlucht, bij uw reservering, vermelden. Geldige vluchten zijn alle door Qantas verzorgde vluchten met een QF-vluchtnummer op uw ticket, waarop gewoonlijk Qantas-punten worden gespaard. Op bepaalde vluchttypen en reserveringsklassen kunnen geen Qantas-punten of ALL Reward-punten worden gespaard. Zie voor de volledige details de algemene voorwaarden en de spaartabel van de luchtvaartmaatschappij. Reward-punten en Qantas-punten worden op het lidmaatschapsaccount bijgeschreven binnen 14 dagen na de betrokken vlucht. Op geannuleerde vluchten worden geen Qantas-punten of ALL Reward-punten gespaard.
7. Qantas Frequent Flyer Gold-leden en Points Club Plus-leden die hun accounts van Qantas Frequent Flyer en van ALL - Accor Live Limitless hebben gekoppeld, komen na hun eerste geldige verblijf in aanmerking voor een Fast Track-aanbieding om versneld van ALL Classic-status naar ALL Silver-status te gaan. Een geldig verblijf is een verblijf in een deelnemend hotel bestaande uit ten minste één overnachting in een via een geldig Accor-kanaal en tegen een geldig tarief gereserveerde kamer. Geldige Accor-kanalen omvatten Accor-distributiekanalen (websites, reserveringssysteem van Accor, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van Accor. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau. Verblijven die volledig worden betaald met Reward-punten, tellen niet mee als criteria voor een Fast Track-aanbieding. De Silver-status wordt verwerkt als het vereiste geldige verblijf is voltooid. Een lijst met hotels en merken die niet deelnemen aan het ALL - Accor Live Limitless programma, vindt u hier. Wanneer een Gekoppeld lid met een Fast Track-aanbieding naar Silver-status gaat, behoudt het deze status gedurende het restant van dat kalenderjaar en het daaropvolgende kalenderjaar. Zie voor verdere details de voltallige algemene voorwaarden.
8. Qantas Points Club Plus-leden die hun accounts van Qantas Frequent Flyer en van ALL - Accor Live Limitless hebben gekoppeld, komen na twee geldige verblijven (elk met minstens twee overnachtingen) in aanmerking voor een Fast Track-aanbieding om versneld van ALL Classic-status naar ALL Silver-status te gaan. Een geldig verblijf is een verblijf in een deelnemend hotel bestaande uit ten minste één overnachting in een via een geldig Accor-kanaal en tegen een geldig tarief gereserveerde kamer. Geldige Accor-kanalen omvatten Accor-distributiekanalen (websites, reserveringssysteem van Accor, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van Accor. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau. Verblijven die volledig worden betaald met Reward-punten, tellen niet mee als criteria voor een Fast Track-aanbieding. De Silver-status wordt verwerkt als de vereiste geldige verblijven zijn voltooid. Een lijst met hotels en merken die niet deelnemen aan het ALL - Accor Live Limitless programma, vindt u hier. Wanneer een Gekoppeld lid met een Fast Track-aanbieding naar Silver-status gaat, behoudt het deze status gedurende het restant van dat kalenderjaar en het daaropvolgende kalenderjaar. Zie voor verdere details de voltallige algemene voorwaarden.
10. Leden kunnen ALL Reward-punten omzetten in Qantas-punten in schijven van 2000 Reward-punten, die tevens 2000 Qantas-punten waard zijn. Zie voor verdere details de algemene voorwaarden.