Tarieven alleen voor leden

Ontvang korting bij meer dan 3.000 hotels

Word vandaag nog lid

De perfecte overnachting voor de beste prijs

Selecteer uw gasten


MEER KORTINGEN GEWENST?

Onze frequent flyer-aanmeldingskaarten

Profiteer van kortingen tot -20% op al uw professionele of privéverblijven in hotels van budget tot luxe merken.

Uw voordelen bij reservering via all.com

Gegarandeerd de beste prijs

We bieden u tot 25% korting op uw verblijf in deelnemende hotels als u binnen 24 uur na uw reservering een goedkoper aanbod vindt. Meer info

Online check-in en fast check-out

Bespaar tijd door uw aankomst en vertrek online voor te bereiden.

Hotels in de hele wereld

Van luxe tot budget, de merken van Accor heten u welkom in meer dan 100 landen.

Deze korting is alleen beschikbaar op de websites van de Accor-groep (all.com en sites van andere merken van de groep zoals raffles.com, sofitel.accor.com, sbe.com, fairmont.com, rixos.com, mantiscollection.com, mgallery.accor.com, 21cmuseumhotels.com, pullmanhotels.com, swissotel.com, movenpick.com, grandmercure.com, thesebel.com, novotel.accor.com, mercure.accor.com, adagio-city.com, mamashelter.com, mytribehotel.com, ibis.accor.com).

Account ALL – Accor Live Limitless

Deze korting is voorbehouden aan deelnemers van het loyaliteitsprogramma ALL - Accor Live Limitless op voorwaarde dat deze een persoonlijke account hebben aangemaakt. Als u nog geen lid bent, kunt u zich online registreren of dit doen als u een reservering maakt. Anders kunt u niet van deze korting gebruik maken. Het lid dient bij aankomst in het hotel de kaart te tonen (of het lidmaatschapsnummer als hij/zij de kaart nog niet heeft ontvangen). Per lid en per verblijf kunnen maximaal 2 kamers tegen het ledentarief worden gereserveerd.

Korting en deelnemende merken

De korting omvat een korting tussen de 2% en 10% op de openbare tarieven van deelnemende hotels exclusief belastingen en bijkomende kosten, exclusief promoties of speciale aanbiedingen en onder voorbehoud van beschikbaarheid van slaapkamers in het hotel en op de geselecteerde data. Bij wijze van uitzondering bieden de hotels van het merk Mama Shelter een korting tussen 0% en 10%, afhankelijk van de door de hotels vastgestelde data. Het ledentarief is niet van toepassing op uitzonderingsdatums. Raadpleeg voor meer info de pagina https://all.accor.com/fr/loyalty-program/bod.html

**Te gebruiken vanaf 2 000 gespaarde Reward-punten op uw account, in de hotels van Accor die aan het loyaltyprogramma ALL – Accor Live Limitless deelnemen, om uw rekening te verlagen of uzelf te trakteren op een gratis overnachting, afhankelijk van het aantal Reward-punten. Het toepasselijke omrekenschema is: 2 000 Reward-punten = 40 EUR te gebruiken per veelvoud van 2 000 Reward-punten. Is de prijs van uw kamer bijvoorbeeld 120 euro, dan kunt u ervoor kiezen:

  • om 2 000 Reward-punten te gebruiken voor een korting van 40 euro; u moet dan dus nog 80 euro betalen.
  • om 4 000 Reward-punten te gebruiken voor een korting van 80 euro; u moet dan nog 40 euro betalen.
  • om 6 000 Reward-punten te gebruiken en dankzij deze punten te profiteren van een gratis overnachting.

Het gebruik is beperkt tot 1 000 000 Reward-punten per reservering.