Canal House Suites at Sofitel Legend The Grand Amsterdam 5 sterren

Tripadvisor-waardering 4.5/5 3.801 beoordelingen

Canal House Suites at Sofitel Legend The Grand Amsterdam - Image 1
Canal House Suites at Sofitel Legend The Grand Amsterdam - Image 2
Canal House Suites at Sofitel Legend The Grand Amsterdam - Image 3
Canal House Suites at Sofitel Legend The Grand Amsterdam - Image 4

Omschrijving

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Extras van het hotel

  • 12 volledig ingerichte suites met butlerservice

  • Uitzicht op de gracht en/of de binnenplaats

  • Erg comfortabel Sofitel MyBed beddengoed

  • 19 vergaderruimten, waarvan er 5 als historische monumenten zijn aangewezen

Onze accommodaties

Hotel locatie

Canal House Suites at Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal 197 A
1012 EX AMSTERDAM
Nederland

Gps:52.371182, 4.895749

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Zwembad
  • Parking
  • Huisdieren welkom
  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • 100% niet-roken accommodatie
  • Roomservice

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

TripAdvisor score  4.5/5  3.801 beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheid 2023

Wat een beleving

Tripadvisor-waardering 5.0/5

Tjerk K Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Mijn dochter werd als verrassing meegenomen door mijn broer en vriend om een nachtje in The Grand te slapen. Ze hadden een prachtige hotelsuite met twee kamers en de hele benedenverdieping was voor haar. Eigen badkamer, tv, zithoek, enz. Hele lieve mensen in het hotel en ze werd iedere keer verrast met leuke cadeautjes op de kamer afkomstig van het hotel. Volgens mijn dochter had ze nog nooit zo lekker ontbeten en heeft ze een hele leuke tijd gehad in het hotel. Dank ooms!

Bedankt voor het schrijven van deze positieve feedback. Wat geweldig om te horen dat uw dochter een onvergetelijke ervaring heeft gehad tijdens haar verblijf bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam! We zijn blij dat ze verrast was met een prachtige hotelsuite. Het doet ons plezier dat onze attente ambassadeurs bij hebben gedragen aan haar positieve ervaring. We zijn ook verheugd om te vernemen dat het ontbijt zo goed in de smaak viel. Ons team streeft er altijd naar om gasten een bijzondere en gastvrije ervaring te bieden. Dankuwel voor het delen van deze mooie feedback, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo plezierig verblijf bij The Grand.

10/10

Tripadvisor-waardering 5.0/5

TR2609 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Vanaf het in- tot het uitchecken uitstekend geholpen. De service is fantastisch en de mensen zijn erg vriendelijk! De hotelkamer was brandschoon en het bed lag heerlijk. Ik raad ook zeker aan om in een van de restaurants te eten. De luxe die je verwacht wordt waargemaakt!

Hartelijk dank voor uw keuze om bij ons te verblijven in Sofitel Legend The Grand Amsterdam en voor het delen van deze positieve feedback over uw ervaring. We zijn verheugd dat u onze ambassadeurs, de brandschone kamer, het comfortabele Sofitel MyBed en de culinaire ervaring waardeerde. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen bij The Grand.

Verwennerij in The Grand

Tripadvisor-waardering 5.0/5

Ellen D Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Wat een verwennerij!! Super complete kamer met het lekkerste hotelbed waarin ik ooit geslapen heb. Service kan niet beter, je hoeft nergens om te vragen. Het diner met bijpassende wijn in restaurant Bridges was top. Het ontbijt is zeer exclusief en uitgebreid en de bediening is gastvrij en alert.

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw zeer positieve ervaringen over uw recente bezoek aan Sofitel Legend the Grand Amsterdam. Het doet ons goed te lezen dat u heeft genoten van het Sofitel Mybed, het diner met de bijpassende wijn en het uitgebreide ontbijt. We waarderen uw geweldige woorden over onze ambassadeurs en wij hopen u snel weer te mogen voorzien van onze vijfsterren service in the Grand.

Geweldig 5 sterren plus hotel op toplocatie

Tripadvisor-waardering 5.0/5

sergeb296 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Dit hotel voelt als thuiskomen. Van de ontvangst met een glas champagne tot het heerlijke ontbijt met een rijkelijk buffet en een a la carte ontbijtmenu alles klopt hier.Ook het diner bij Bridges was sterwaardi. De zeer luxe kamer liet niets te wensen over en was zijn prijs meer dan waard.

Hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen uw ervaring met ons te delen aangaande uw laatste bezoek aan Sofitel Legend the Grand Amsterdam. Het doet ons goed te horen dat u zich zo thuis voelt bij ons en dat u heeft genoten van het ontbijt, de champagne en uw luxe kamer. Het is ons doel om al onze gasten tijdens het verblijf te voorzien van onze vijfsterrenservice waar wij om bekend staan. Het is voor ons een groot plezier om te vernemen dat wij hierin zijn geslaagd bij uw laatste bezoek. Graag ontvangen wij u in de toekomst met veel enthousiasme weer bij Sofitel Legend the Grand Amsterdam.

Een absolute aanrader in hartje Amsterdam! Super service, prachtig hotel en top (rustige) locatie!

Tripadvisor-waardering 5.0/5

OnAir41044996234 Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Prachtig hotel, schitterend decor, mooie kamers en super goed bed. Professioneel, vriendelijk en behulpzame medewerkers. Overheerlijk en zeer uitgebreid ontbijt. Perfect gelegen in hartje Amsterdam en toch heel rustig, niks geen lawaai overlast. Enkel lof!

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw zeer positieve feedback over uw recente bezoek aan Sofitel Legend the Grand Amsterdam. Het is geweldig te horen dat u heeft genoten van de mooie kamer, het uitgebreide ontbijt en de service die is geboden door onze ambassadeurs. Uw mooie woorden over onze collega’s zullen intern worden doorgegeven en zal een ieder een fijn compliment zijn. Wij ontvangen u graag weer tijdens uw volgende bezoek in hartje Amsterdam.

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Amsterdam