Aparthotel Adagio access Strasbourg Petite France 3 gwiazdki

Ocena klientów (Ocena ALL) 4.5/5 Liczba opinii: 747

O hotelu

  • 5 min spacerem od dzielnicy La Petite France

  • 5 min od przystanku tramwajowego i autobusowego

  • Blisko zabytkowego centrum miasta

  • Prywatny parking zadaszony

hotel certyfikowany ALLSAFE

Lokalizacja hotelu

Aparthotel Adagio access Strasbourg Petite France

27 Rue de Wasselonne
67000 STRASBOURG
Francja

Pozycja GPS:48.579338, 7.732331

Dojazd i transport

Usługi hotelowe

Zameldowanie od: - Wymeldowanie do:

Podsumowanie
Na miejscu
  • Parking
  • Podjazd dla wózków
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Śniadanie
W pobliżu obiektu
  • Parking

Śniadanie

Nasze pokoje

Opinie naszych gości

Opinie naszych gości

100% potwierdzonych opinii gości, którzy zatrzymali się w naszym hotelu

Dowiedz się więcej

Ocena ALL  4.5/5  Liczba opinii: 747

Ocena TripAdvisor  4.0/5  Liczba opinii: 651

Dobry hotel

Ocena klientów 4.5/5

Anonimowo Pobyt służbowy - Opinie potwierdzone ALL

Dobra lokalizacja, wyposażenie OK, bardzo sympatyczni pracownicy.

Stay somewhere else

Ocena na stronie TripAdvisor 1.0/5

Mack9r6 Rodziny - Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

Not sure how this place has three stars, this is a 1-2 star hotel at best. Rooms are super old, dirty carpets, carpet in the kitchen as well which is unsanitary.. Hotel says it’s no smoking yet there are ash trays on the balconies and so many people smoking, so it filled our room with cigarette smoke all day and night. Weird area too, strange people walking around and front doors have a security entry because of it. Nothing convenient nearby either. Stay closer to Petite Strasbourg or in it. Super disappointed because other Adagio hotels I’ve stayed at were great.

Dear Mack9r6, We post the same response as your review on Google, just know that for teams that work hard to satisfy customers, very negative reviews are impactful for them, especially when doubled. Once again we are sorry that you did not enjoy your stay with us. We are aware that the establishment needs work, a certain number of accommodations have been renovated, others are following. In France it is not forbidden to smoke on your balcony since it is outside, so we cannot intervene. We hope you enjoyed the partial refund. Best regards

Może być

Ocena klientów 3.0/5

Pedro Pobyt służbowy - Opinie potwierdzone ALL

Bardzo miła obsługa. Hotel dość podstawowy. Śnidania dobre. Brak wymiany ręczników ( tylko za dodatkową opłatą ). Dziwny zapach w pokoju. Klimatyzacja oraz mini kuchnia w pokoju na plus.

Szanowna Pani/Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami uwagami na temat pobytu w Aparthotel Adagio access Strasbourg Petite France. Jest nam niezmiernie przykro, że nie spełniliśmy Pani / Pana oczekiwań; proszę zatem przyjąć z tego powodu nasze najszczersze przeprosiny. W ramach Adagio Access, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawione przez Panią/Pana opinie są dla nas niezwykle ważne. Pragniemy zapewnić, że już podejmujemy odpowiednie kroki, aby zniwelować problem i uniknąć jego powtórzenia się w przyszłości. Jesteśmy wdzięczni, że podzieliła się Pani/podzielił się Pan z nami swoimi doświadczeniami i mamy nadzieję, że w najbliższej przyszłości będziemy mieli szansę zaprezentowania usług wysokiej jakości. Z poważaniem,

4 nights stay

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

evagarciaz322 Solo travel - Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

The Aparthotel location is perfect to explore the main sights of Strasbourg historic area and it is still in a quiet street few minutes walking from the train station , there are also several bus/tram stops within a minute walking. The building gives a very good impression as it is taken care of , my apartment was spacious with a balcony , big and comfortable bed , small kitchenette, a big closet, fast internet , the walls and the floor were also flawless . The staff team were very nice and helpful during the stay

Basic but ok

Ocena na stronie TripAdvisor 4.0/5

Chocolate74 Couples - Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

For the price paid,70€ a night, I can’t expect much and it was better than I thought but it’s basic - room is functional but not cozy - carpet dirty with strange stains - location is dodgy with day and night weird people hanging out so much so they need to keep front door locked It’s near station and town so from that view it’s good. I wouldn’t stay again but served our needs fine on this longer trip through Europe

Partner: TripAdvisor

Recenzje naszego hotelu napisane przez podróżnych

  • 604 Liczba opinii 9.4/10 Lokalizacja
  • 732 Liczba opinii 7.1/10 Pokój
  • 636 Liczba opinii 9.4/10 Obsługa
  • 31 Liczba opinii 4.1/10 Internet
  • 317 Liczba opinii 6.1/10 Czystość
  • 225 Liczba opinii 7.6/10 Śniadanie

Zarządzane przez Trustyou

Strasbourg - wszystkie nasze hotele