Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France 3 gwiazdki

Ocena klientów (Ocena ALL) 4.5/5 Liczba opinii: 819

Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France - Image 1
Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France - Image 2
Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France - Image 3
Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France - Image 4

Opis

O hotelu

  • 5 min spacerem od dzielnicy La Petite France

  • 5 min od przystanku tramwajowego i autobusowego

  • Blisko zabytkowego centrum miasta

Nasze pokoje

Lokalizacja hotelu

Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France

27 Rue de Wasselonne
67000 STRASBOURG
Francja

Pozycja GPS:48.579338, 7.732331

Dojazd i transport

Usługi hotelowe

Zameldowanie od: - Wymeldowanie do:

Na miejscu
  • Parking
  • Zwierzęta mile widziane
  • Dostęp dla osób na wózkach inwalidzkich
  • Wi-Fi
  • Klimatyzacja
  • Śniadanie
  • Całkowity zakaz palenia na terenie całego obiektu
W pobliżu obiektu
  • Parking

Śniadanie

Opinie naszych gości

Opinie naszych gości

100% potwierdzonych opinii gości, którzy zatrzymali się w naszym hotelu

Dowiedz się więcej

Ocena ALL  4.5/5  Liczba opinii: 819

Ocena TripAdvisor  4.0/5  Liczba opinii: 664

Terrible

Ocena na stronie TripAdvisor 2.0/5

MoniquedG Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

We never stayed in an Adagio before but if they are all like this….. We had no water in the room on the first afternoon and were not told when we checked in. The room was very small and had a smelly carpet. One of the lights in the bathroom was broken. My reading light was half loose from the wall. The bathroom was terrible, old and with stains. To park the car you need a code for the gate. When you arrive one person needs to go to reception to get this while the other needs to stay double parked outside on a very busy street. What a horrible system. Checking in took very long because the reception took a phone call the middle of it. Very rude. There is no cleaning, only after a stay if a week or more. There was only one roll of toilet paper. How does this work when you stay longer? The airconditioning only goes as low as 24 degrees and shuts off when you open a door or window. It does not go on automatically, you need to turn it on yourself. This was nowhere described in the room. The location is not too great either. 15 minutes walk to petit France and 30 minutes to the cathedral.

Excellent choice

Ocena na stronie TripAdvisor 5.0/5

Annette H Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

This was the perfect place for us to stay in Strassburg: close to the train station, only about a ten minute walk; friendly and helpful staff; modern and immaculately clean; good Wi-Fi; and very close to the Barrage Vauban, Petite France and other sights. We shall certainly look for more aparthotels in the chain during our trip.

Dobry hotel

Ocena klientów 4.5/5

Anonimowo Pobyt służbowy - Opinie potwierdzone ALL

Dobra lokalizacja, wyposażenie OK, bardzo sympatyczni pracownicy.

Stay somewhere else

Ocena na stronie TripAdvisor 1.0/5

Mack9r6 Rodziny - Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

Not sure how this place has three stars, this is a 1-2 star hotel at best. Rooms are super old, dirty carpets, carpet in the kitchen as well which is unsanitary.. Hotel says it’s no smoking yet there are ash trays on the balconies and so many people smoking, so it filled our room with cigarette smoke all day and night. Weird area too, strange people walking around and front doors have a security entry because of it. Nothing convenient nearby either. Stay closer to Petite Strasbourg or in it. Super disappointed because other Adagio hotels I’ve stayed at were great.

Dear Mack9r6, We post the same response as your review on Google, just know that for teams that work hard to satisfy customers, very negative reviews are impactful for them, especially when doubled. Once again we are sorry that you did not enjoy your stay with us. We are aware that the establishment needs work, a certain number of accommodations have been renovated, others are following. In France it is not forbidden to smoke on your balcony since it is outside, so we cannot intervene. We hope you enjoyed the partial refund. Best regards

Może być

Ocena klientów 3.0/5

Pedro Pobyt służbowy - Opinie potwierdzone ALL

Bardzo miła obsługa. Hotel dość podstawowy. Śnidania dobre. Brak wymiany ręczników ( tylko za dodatkową opłatą ). Dziwny zapach w pokoju. Klimatyzacja oraz mini kuchnia w pokoju na plus.

Szanowna Pani/Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami uwagami na temat pobytu w Aparthotel Adagio access Strasbourg Petite France. Jest nam niezmiernie przykro, że nie spełniliśmy Pani / Pana oczekiwań; proszę zatem przyjąć z tego powodu nasze najszczersze przeprosiny. W ramach Adagio Access, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawione przez Panią/Pana opinie są dla nas niezwykle ważne. Pragniemy zapewnić, że już podejmujemy odpowiednie kroki, aby zniwelować problem i uniknąć jego powtórzenia się w przyszłości. Jesteśmy wdzięczni, że podzieliła się Pani/podzielił się Pan z nami swoimi doświadczeniami i mamy nadzieję, że w najbliższej przyszłości będziemy mieli szansę zaprezentowania usług wysokiej jakości. Z poważaniem,

Partner: TripAdvisor

Recenzje naszego hotelu napisane przez podróżnych

  • 936 Liczba opinii 9.3/10 Lokalizacja
  • 1 100 Liczba opinii 7.1/10 Pokój
  • 878 Liczba opinii 9.2/10 Obsługa
  • 35 Liczba opinii 4.5/10 Internet
  • 462 Liczba opinii 5.5/10 Czystość
  • 338 Liczba opinii 8.2/10 Śniadanie

Zarządzane przez Trustyou

Inne nasze placówki w pobliżu

Strasbourg - wszystkie nasze hotele