ibis Parijs la Défense Courbevoie

ibis Parijs la Défense Courbevoie 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.3/5 812 beoordelingen

Zien op een kaart

Extras van het hotel

 • ALLSAFE gecertificeerd door Bureau Veritas

 • Ruime kamers met airconditioning en gratis WiFi

 • Uitzicht op de rivier de Seine en de Eiffeltoren op aanvraag

 • Betaald en beveiligd privé parkeren binnen en buiten

 • Met uitzicht op Parijs en Neuilly, 15 minuten van de Esplanade de la Défense (metrolijn 1)

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Hotel locatie

ibis Parijs la Défense Courbevoie

39 Quai Paul Doumer, Accès piéton: 60 rue Victor Hugo
92400 COURBEVOIE
Frankrijk

Gps:48.895647, 2.262068

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
 • Parking
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar

BAR

Ontspanning aan de bar : Iedereen komt in de loop van de dag weer in de Ibis-bar terecht om er zich enkele momenten puur voor zichzelf te gunnen.

Onze accommodaties

De Sweet Room by ibis is ruim, modern en modulair, een echte woonruimte die kan worden aangepast aan alle vereisten. De kamers van het ibis Paris La Défense Coubevoie hotel zijn geschikt voor zowel zakenreizigers als gezinnen.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.3/5  812 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  323 beoordelingen

Niet klantvriendelijk

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

A.k.s. Gezinnen - ALL bevestigde berichten

De kleine donkerblonde dame bij de receptie heeft ons niet hartelijk ontvangen. Ze was onaardig en totaal niet klantvriendelijk. Wij kregen vervolgens de slechtste kamer in het hotel, pal boven het restaurant. De schoonmaaksters waren wel vriendelijk en maakten de kamer goed schoon.

Veel Muggen in de Kamer

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Eka S. Alleen - ALL bevestigde berichten

Bij mijn laatste verblijf in dit hotel, heb ik veel hinder ondervonden van de muggen in de kamer. Ik heb drie nachten gebeten door minstens 10 muggen. Eerst zag ik veel vlekken op de muur. Waarschijnlijk waren de muggen doodgeslagen door de eerdere gasten. Het hotel moet toch iets aan doen. Zorg dan de kamers muggen vrij zijn. Voor de rest heb ik geen bijzonderheden gemerkt in het hotel. Dit is mijn tweede verblijf. De eerste was niets aan de hand.

Redelijk

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Roger Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Bedden onvoldoende kwaliteit met dunne schuivende matrasjes.mijn zoon hierdoor met matrasje en al van bed gegleden. Een herriemakende zogenaamde airco die de kamer niet onder de 23 graden bracht. Personeel correct en aardig.

Beste gast, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het geven van jouw feedback. Ik had graag gezien dat je een betere ervaring had gehad. Van dit soort feedback kunnen wij desondanks enorm veel leren om onszelf te verbeteren. Wij werken er hard aan om onze gasten een fantastische ervaring te bezorgen, maar in dit geval zijn wij blijkbaar tekort geschoten. Wij hopen dat je ons alsnog een kans zou willen geven om je vertrouwen terug te winnen. Ik kan je garanderen dat wij dan ons uiterste best zullen doen om je een fantastische ervaring te geven waar veel van onze gasten ondertussen van zijn gaan houden. Met vriendelijke groet, Hôtel Ibis Courbevoie La Défense Luka

Sweet (bed)bugs

Tripadvisor-waardering 1.0/5

Xdergf Soloreis - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Sweet bugs is the new sweet bed by ibis. I got bedbugs bites during the night. Bedbugs on the 4th floor. No refund. I was told that I would get another room. Only the loyalty points were refunded that is to say 40€. I had to get rid of all my personal belongings. I complained to the accor group customer service. I am scared and just hope that I will bring it back home.

mindere kwaliteit

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Lies Gezinnen - ALL bevestigde berichten

De laatste paar reservaties hebben we gemerkt dat we steeds kamers krijgen die al wat ouder zijn, de properheid van de badkamer is niet altijd op en tijd en er is toch wel serieus wat slijtage aan de douchecabines. We zijn nog steeds tevreden maar hebben wel de achteruitgang opgemerkt. Daarentegen het ontbijt , dit is echt een catastrofe, tijdens ons verblijf was de dame die er werkte uiterst onbeleefd en agressief. De tassen en glazen werden hardhandig neergezet, er moest constant gevraagd worden om iets bij te vullen. Mijn zoon van 11 vroeg haar om fruitsap omdat de machine leeg was, ze heeft hem bekeken en gewoon straal genegeerd. De jongeman die er werkte deed echter wel zijn uiterste best en hielp met de glimlach.

Geachte cliënt, Bedankt voor uw opmerkingen na uw verblijf in ibis Paris La Défense Courbevoie. Met veel plezier ontvangen wij uw complimenten. Ook zullen we niet nalaten uw waardering met ons hele team te delen. Uw tevredenheid is de beste beloning voor onze medewerkers die dag in dag uit werken om u een onberispelijke service te bieden. Aangezien het beheer van restaurant Courtepaille niet door het hotel zelf wordt uitgevoerd maar door een aparte directie, zullen wij uw opmerking onmiddellijk doorgeven aan het restaurant, dat niet zal nalaten het nodige te doen met betrekking tot uw terugkeer. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen en vragen u te geloven, mevrouw, in de uitdrukking van onze beste gevoelens. L'équipe ibis Courbevoie

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 249 beoordelingen 5.5/10 Locatie
 • 443 beoordelingen 6.3/10 Kamer
 • 429 beoordelingen 8.3/10 Service
 • 220 beoordelingen 5.4/10 Netheid
 • 158 beoordelingen 4.8/10 Ontbijt
 • 50 beoordelingen 4.2/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in COURBEVOIE