Hotel Mercure Parijs la Defense 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.1/5 2.461 beoordelingen

Hotel Mercure Parijs la Defense - Image 1
Hotel Mercure Parijs la Defense - Image 2
Hotel Mercure Parijs la Defense - Image 3
Hotel Mercure Parijs la Defense - Image 4


ALLSAFE goedgekeurd hotel

Extras van het hotel

  • Onlangs gerenoveerde kamers, stedelijke en verfijnde inrichting

  • Moderne vergaderruimten met daglicht

  • Rooftopbar op de 12e verdieping is gesloten in het weekend en op nationale feestdagen

  • Glasvezel WiFi, elektrische shuttle op weekdagen - DEFENSE metrostation

  • Fitnessruimte en hamam beschikbaar voor een beperkt aantal

Onze accommodaties

Take advantage of our Flight + Hotel offers


Hotel locatie

Hotel Mercure Parijs la Defense

30 rue Baudin

Gps:48.895167, 2.250352

Toegang en transport


Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Huisdieren welkom
  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie
  • Roomservice
Dicht bij het hotel
  • Parking

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.1/5  2.461 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  118 beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheid 2022

Not great at all as a first timer and Loyalty Accor Members

Tripadvisor-waardering 1.0/5

WCY_Total Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Check in experience: System not updated. Completely missed out my membership information that I need to show it from Accor app. Still, the inexperienced front desk not able to sort out the problem and keep me waiting for so long. Service: Keep my laundry undone and force to return due to checking out next day. It is easy to say "Sorry" and leave the customer have miserable day especially for business traveler like me that need to move to next country. Completely nonsense. Room: Noise from the street and corridor. very poor sound isolation system. Toilet is extremely dirty with the floor unclean Respect: Completely mess up my personal details by stated 2 different nationality in my invoice. It is not funny at all!!! The worst Accor Hotel I have even experienced!!!

Dear Guest, Thank you for taking the time to give us feedback on your recent stay at our hotel. With regard to the incident that occurred at the time of your check-in, we are sincerely sorry for the loss of time caused and would like to offer you our apologies. Indeed, on that day we had to deal with a change of software, involving a number of errors and computer bugs ... Our teams are now more familiar with this new tool and these errors should not be repeated! Our laundry service is available from Monday to Saturday and clothes must be left in your room or at reception before 10am to be ready by 8pm the same day. I therefore do not understand what could have happened to your linen if these conditions were respected. Please do not hesitate to contact me directly at if you would like to discuss this matter further. You should also know that we have a self-service washing machine and tumble dryer on the 5th floor of the hotel, for a fee. As regards the soundproofing and cleanliness of the bathroom, we understand your dissatisfaction and apologise once again. We need to step up the checks on our rooms to ensure that this type of incident does not happen again. This was an error on our part and we are sorry that we were unable to rectify the problem directly. I remain at your entire disposal and would like to reiterate our apologies on behalf of the entire hotel team, I wish you a lovely evening, Best Regards, Léonore Wolff Guest Experience & Quality Manager

Prima hotel dicht bij Parijse zakencentrum

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Johan Zaken - ALL bevestigde berichten

Gewoon heel goed

Geachte heer D. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van ons hotel! We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet Léonore Wolff Manager Klantervaring & Kwaliteit


Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Nico Zaken - ALL bevestigde berichten

Perfect zeer vriendelijk personeel aan de bar s avonds als wel tijdens het ontbijt

Geachte heer W., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw ervaring in ons hotel. Het is een genoegen om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons etablissement, en meer in het bijzonder van de service van onze restaurant- en ontbijtteams. Ik zal uw goede feedback graag aan hen doorgeven. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, Met vriendelijke groet Léonore Wolff Manager Klantervaring & Kwaliteit

Prima verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Anoniem Zaken - ALL bevestigde berichten

Primanhotel onbijt goed. Onderhoud kamer goed alleen tapijt vol met vlekken en duurt het wachten op de lift vaak lang incl het uitchecken waar de mdw erg lang voor nodig hadden meer dan 15 min

Geachte mevrouw J. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw ervaring in ons hotel. Het is een genoegen om te lezen dat u onze ontbijtservice en de netheid van de kamers waardeerde. De vlekken op de tapijten zijn een echt probleem en daarom zijn we ze aan het vervangen. De wachttijd kan helaas langer zijn, afhankelijk van hoe druk het is en we verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, Met vriendelijke groet Léonore Wolff Manager Klantervaring & Kwaliteit

Terrible customer service.

Tripadvisor-waardering 1.0/5

mauricea393 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Rooms were nice and clean, roof top bar and gym was very nice. Customer service lets this hotel down, I left my ring on my beside locker, I phoned and emailed on that same day and asked the staff to please call me back and they would reply have a nice day in sarcastic tone. I called and emailed the hotel each day for 4 days always to be told someone would call me back but nobody did I also emailed and called and asked for the GM Patrick Gaude but again to no avail. I'm so very disappointed with this hotel I would of happily returned, their is no reason the hotel would not call or email me back it should have been easy to find my ring on the bedside locker. We were told to careful of pick pockets and theft in Paris its even announced on the train by speaker. Its a Pity really it was a lovely stay in this hotel, nice rooms, great location but I won't return I've no faith or trust here its obvious the staff couldn't care less about you.

Dear Guest, We are very sorry that you have had to endure such an experience, and we sincerely apologise once again. We have contacted you by e-mail to discuss this serious incident further so that we can find a solution together. We remain at your entire disposal. Please be assured that we are aware of the seriousness of this problem and that we are doing everything possible to find your ring. We remain at your entire disposal, Léonore Wolff Customer Experience & Quality Manager

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 354 beoordelingen 7.9/10 Locatie
  • 936 beoordelingen 6/10 Kamer
  • 1.024 beoordelingen 7.5/10 Service
  • 29 beoordelingen 5.4/10 Wifi
  • 396 beoordelingen 4.7/10 Comfort
  • 360 beoordelingen 6.8/10 Ontbijt
  • 279 beoordelingen 6.1/10 Netheid
  • 197 beoordelingen 4.4/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Courbevoie