ibis budget Tours nord 2 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.5/5 1.283 beoordelingen

ibis budget Tours nord - Image 1
ibis budget Tours nord - Image 2
ibis budget Tours nord - Image 3
ibis budget Tours nord - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

  • GREEN KEY-certificaat

  • Vele bezienswaardigheden, kastelen, dierentuin van Beauval, enz.

  • Rustig, dicht bij de binnenstad

  • Dichtbij de snelwegafrit

  • Gratis beveiligde privéparkeergelegenheid

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis budget Tours nord

ZI de la Milletière, 7, rue de l'Aviation
37100 TOURS
Frankrijk

Gps:47.437458, 0.708585

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Parking
  • Huisdieren welkom
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Wifi
  • Ontbijt
  • 100% niet-roken accommodatie

Ontbijt

Voor elke reservering inclusief ontbijt voor kinderen dient u ter plekke te betalen.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.5/5  1.283 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  700 beoordelingen

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Petra Stellen - ALL bevestigde berichten

Alles goed in orde. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Lieve Petra, Wij danken u voor uw opmerkingen na uw verblijf in ons Ibis Budget Tours Nord hotel. Met veel plezier ontvangen wij uw complimenten. Ook zullen wij niet nalaten uw beoordelingen met ons hele team te delen. Uw tevredenheid is de grootste beloning voor onze medewerkers die zich dag in dag uit inzetten om u een onberispelijke service te bieden. Wij kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen en vragen u, mevrouw, om te geloven in de uitdrukking van onze beste gevoelens. Arnaud Het tweesterrenhotel ibis budget Tours Nord ligt in het hart van de kastelen van de Loire en het zakencentrum Tours Nord, dicht bij de snelweg A10 en 15 minuten van het stadscentrum. Het is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. . In totaal staan ​​84 kamers, waarvan 3 toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, tot uw beschikking voor uw weekend- of zakenverblijven. Wi-Fi-verbinding en gratis beveiligde parkeergelegenheid. 24/7 aanwezigheid. Dankzij talrijke partnerschappen kunt u eten zonder het Business Center te verlaten.

Goed voor een budget hotel

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Nicolas Stellen - ALL bevestigde berichten

Redelijk comfortabel voor een budget hotel en alles schoon en in orde.

Beste gast, Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Julie

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Siham Gezinnen - ALL bevestigde berichten

We waren op doorreis en konden er heerlijk slapen om de volgende morgen weer fris door te reizen

Lieve Siham, Wij danken u voor uw opmerkingen na uw verblijf in ons Ibis Budget Tours Nord hotel. Met veel plezier ontvangen wij uw complimenten. Ook zullen wij niet nalaten uw beoordelingen met ons hele team te delen. Uw tevredenheid is de grootste beloning voor onze medewerkers die zich dag in dag uit inzetten om u een onberispelijke service te bieden. Wij zijn dan ook blij om te vernemen dat uw tussenstop zeer ontspannend was. Ik kijk ernaar uit je weer te mogen verwelkomen en we vragen je te geloven, lieve Siham, in de uitdrukking van onze beste gevoelens. Arnaud Het tweesterrenhotel ibis budget Tours Nord ligt in het hart van de kastelen van de Loire en het zakencentrum Tours Nord, dicht bij de snelweg A10 en 15 minuten van het stadscentrum. Het is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. . In totaal staan ​​84 kamers, waarvan 3 toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, tot uw beschikking voor uw weekend- of zakenverblijven. Wi-Fi-verbinding en gratis beveiligde parkeergelegenheid. 24/7 aanwezigheid. Dankzij talrijke partnerschappen kunt u eten zonder het Business Center te verlaten.

schone kamer en dichtbij locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Cees Zaken - ALL bevestigde berichten

Keurige ontvangst, goed ontbijt, en rustig gelegen.

Beste Cees, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring bij ibis budget Tours Nord met ons te delen. Het verheugt ons te vernemen dat u onze kamer schoon en goed gelegen vond, dat ons receptiepersoneel voor een aangenaam welkom zorgde en dat het ontbijt goed was. Het is altijd belangrijk voor ons dat onze gasten zich comfortabel en ontspannen voelen in hun hotel en we zijn blij dat we u zo'n sfeer konden bieden tijdens uw verblijf. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Arnaud, Ibis Budget Tours Nord Het tweesterrenhotel ibis budget Tours Nord ligt in het hart van de kastelen van de Loire en het zakencentrum Tours Nord, dicht bij de snelweg A10 en 15 minuten van het stadscentrum. Het is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. . In totaal staan ​​84 kamers, waarvan 3 toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, tot uw beschikking voor uw weekend- of zakenverblijven. Wi-Fi-verbinding en gratis beveiligde parkeergelegenheid. 24/7 aanwezigheid. Dankzij talrijke partnerschappen kunt u eten zonder het Business Center te verlaten.

Prima overnachtingshotel

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Jack Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Wij werden vriendelijk ontvangen. De medewerker sprak ook Engels, iets wat we in diverse Ibis-hotels in Frankrijk gemist hebben. De kamer is redelijk klein, maar voorzien van alle zaken die je nodig hebt. De kamer was mooi schoon. De standaard Ibis-bedden zijn goed om te slapen, weliswaar een beetje hard, maar je rust er goed op uit. Het ontbijt was heel goed. Diverse broodsoorten en zoete hapjes. Voldoende beleg en drankjes. Alles is netjes verzorgd en wordt goed bij gehouden. Voor het diner kun je hier niet terecht, maar je kunt wel gebruik maken van het restaurant van het naastgelegen Mercurius hotel. Op vertoon van je keycard krijg je hier ook nog 15% korting. Maar voor degene die iets anders wil eten zijn er genoeg gelegenheden in de buurt op loopafstand en binnen enkele minuten met de auto. Het hotel is dicht bij de Autoroute, dus je bent 's ochtends weer snel onderweg. Kortom: Ik beveel dit hotel aan.

Lieve Jack, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Ibis Budget Tours Nord erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Arnaud Het tweesterrenhotel ibis budget Tours Nord ligt in het hart van de kastelen van de Loire en het zakencentrum Tours Nord, dicht bij de snelweg A10 en 15 minuten van het stadscentrum. Het is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. . In totaal staan ​​84 kamers, waarvan 3 toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, tot uw beschikking voor uw weekend- of zakenverblijven. Wi-Fi-verbinding en gratis beveiligde parkeergelegenheid. 24/7 aanwezigheid. Dankzij talrijke partnerschappen kunt u eten zonder het Business Center te verlaten.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 457 beoordelingen 9/10 Locatie
  • 964 beoordelingen 6.1/10 Kamer
  • 917 beoordelingen 9.4/10 Service
  • 16 beoordelingen 8.8/10 Wifi
  • 454 beoordelingen 7.9/10 Netheid
  • 449 beoordelingen 7.2/10 Ontbijt

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Tours