Hotel HotelF1 St Witz A1 Paris Nord (gerenoveerd)

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 3.5/5 1.744 beoordelingen

ALLSAFE goedgekeurd hotel

HotelF1 St Witz A1 Paris Nord (gerenoveerd)
Zien op een kaart
+ 9 Diensten

Extras van het hotel

 • Parc Astérix ligt op 5 minuten rijden en 10 km van het Villepinte Exhibition complex

 • Team 24/7 beschikbaar.

 • Nieuwe Cabrio kamers met douche en toilet

 • Ontbijt op een blad overeenkomstig het gezondheidsprotocol

 • Rookvrij hotel, Wi-Fi en gratis parkeren

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Hotel locatie

HotelF1 St Witz A1 Paris Nord (gerenoveerd)

Rue Jean Moulin
95470 saint witz
frankrijk

Fax: (+33)134685027

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

 • Met het vliegtuig

  ROISSY CDG op 6 km / 3 mijl

 • Met de trein

  ROISSYPOLE RER B op 6 km / 3 mijl

Gps:49.088863, 2.55394

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
 • Parking
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Wifi
 • Ontbijt

1 Ontbijt

Onze accommodaties

Onze beoordelingen voor
HotelF1 St Witz A1 Paris Nord (gerenoveerd)

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling 3.5/5

1.744 beoordelingen

Prijs/kwaliteit klopt

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Veer Vrienden - 09/01/2022 ALL bevestigde berichten

Vriendelijk personeel. Ondanks dat het recent een gerenoveerd gebouw is toch al verschillende dingen kapot. Jammer dat mensen zo onzorgvuldig met andermans spullen omgaan. Kamer netjes en schoon.

Hotel was bloedheet en ruikt onfris

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Ineke Gezinnen - 25/10/2021 ALL bevestigde berichten

Het personeel was vriendelijk en de kamers waren qua formaat wat je kan verwachten voor de prijs. Het rook echter muf en de kachel stond te loeien waardoor de kamer (klein) een broeikas was.

Geachte INEKE R., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Saint-Witz A1 Paris Nord (rénové). Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Hotel F1, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Top familiekamer

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Lisette Gezinnen - 23/10/2021 ALL bevestigde berichten

Leuke driedubbel stapelbed voor de kids.

Geachte LISETTE KOOT, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Saint-Witz A1 Paris Nord (rénové) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Ik heb hier al heel vaak overnacht.

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Bart Zaken - 30/08/2021 ALL bevestigde berichten

Prima verblijf op een prima locatie. Vooral in het weekend slaap ik hier graag op weg naar het zuiden. Door de week is het er vaak minder rustig door werklui die laat naar bed gaan en vroeg opstaan.

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Dik Alleen - 24/08/2021 ALL bevestigde berichten

prima kwalitatief goed hotel. Eenvoudige maar schone kamer en alle rust die nodig is om een lange autorit vol te houden.

Mooie badkamer

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Nancy Stellen - 26/07/2021 ALL bevestigde berichten

Wij zijn vriendelijk behandeld, de badkamer was groot en schoon en erg mooi. Het bed was hard en lag aan 1 kant tegen de muur wat niet erg handig is. De handgreep van de badkamer zat los en de televisie ging niet uit. Voor de prijs was het een goede kamer.

Vriendelijk personeel slechte bedden

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

K. Gezinnen - 17/07/2021 ALL bevestigde berichten

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het matras is heel hard en het kussen heel dun. Lokatie is top.

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Bart Zaken - 18/05/2021 ALL bevestigde berichten

Ik overnacht hier regelmatig op weg naar het zuiden. Goedkoop en aangenaam verblijf.

Prima, alleen wat lawaai

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Geroen Zaken - 23/03/2021 ALL bevestigde berichten

Zeer vriendelijk onthaal. Alles keurig netjes proper ! Er was alleen wat lawaai in de gang van een koppel die ruzie hadden. Verder heel tevreden.

Fijn verblijf op een voor mij handige plek.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Bart Zaken - 22/10/2020 ALL bevestigde berichten

Ik kom hier heel vaak voor een snelle overnachting en dat bevalt me goed.

Geachte BART V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Saint-Witz A1 Paris Nord (rénové) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Prima, dicht bij de snelweg en toch stil. Een aantal zakan kan en moet beter.

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Cent Gezinnen - 25/01/2020 ALL bevestigde berichten

De deurklink van de badkamerdeur zat zo los (van 2 kanten) dat die er bijna uitviel. De persoon die ons de kamer toewees heeft voor ons uit douchegel in de douche gehangen dus die wist dat de deurklink erg los zat en toch deed die er niets aan. De zitting van het toilet zat los aan een kant. Ik bespeurde tevens dat het beddengoed niet vrij van rook was. Dit is heel onprettig voor mensen zoals wij die niet roken. Als je door de gang loopt dan ruik je dat er hier en daar gerookt is/wordt. Het ontbijt was erg karig.

Erg gehorig

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

G Gezinnen - 25/11/2019 ALL bevestigde berichten

Wij vinden dit geen overnachtingshotel met kinderen. Wc niet op de kamer maar in de hal, dit suten wij maar deze waren ook nogeens vies. De andere gasten maakte erg veel lawaai tot diep in de nacht. Ook een rooklucht in de hele gang.

Vies en gehorig.

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

X Stellen - 25/11/2019 ALL bevestigde berichten

Erg gehorig, hoorde hele avond personen over de gang lopen, kamers binnen lopen. Erg vies!

Personeel schiet hopeloos tekort

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Nononsense Stellen - 25/09/2019 ALL bevestigde berichten

Bij aankomst een "student" als baliemedewerker die alleen Frans spreekt. Lastig in een internationale hotelketen. Door het gebrek aan kennis van de Engelse taal verkeerde kamer op de verkeerde naam gekregen. Daardoor was het ontbijt, dat ik geboekt en betaald had, niet inbegrepen volgens de medewerker die de volgende morgen ontbijtdienst had. Ik heb in eerste instantie bijbetaald, maar, hoewel het slechts om een gering bedrag gaat had ik er geen vrede mee. Tijdens het ontbijt ontdekte ik dat de ontbijtmedewerker een ander boekingsnummer hanteerde dan mijn boekingsnummer. Na gebrekkig Engels overleg heb ik uiteindelijk mijn geld terug gekregen en een mager soort van excuus gekregen. Deze ervaring draagt er zeker niet toe bij opnieuw bij F1 te boeken!

Geachte RONALD N., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Saint-Witz A1 Paris Nord (rénové). Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Het betreft een zeer uitzonderlijke situatie en wij verzekeren u dan ook dat dit geenszins de dagelijkse gang van zaken is. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen. Wij zullen onze uiterste best doen om herhaling te voorkomen. Wij verheugen ons erop u nogmaals te mogen ontvangen in Hotel F1. Schroomt u vooral niet om bij uw volgende bezoek contact met ondergetekende op te nemen. Hoogachtend,

Het was matig

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Jaap Gezinnen - 24/08/2019 ALL bevestigde berichten

Bedden prima maar s'nachts ging het brandalarm 10min. af kamers erg klein en er is ook erg weinig ruimte bij het ontbijt dus moest je wachten ontbijt was verder prima.

Geachte JAAP V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Saint-Witz A1 Paris Nord (rénové). Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Hotel F1, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Echt slecht

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

Aldo Gezinnen - 19/08/2019 ALL bevestigde berichten

Het was vreselijk! Ontvangst door een oud bajesklant. Hele zooi stinkt naar rook en brandalarm ging af rond 0100u dus geen oog dicht gedaan. Zat iemand te roken in een rookvrij hotel. Dit nooit meer, en is ook nog best prijzig 100 euro voor twee kamers.

Geachte ALDO S., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Saint-Witz A1 Paris Nord (rénové). Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Het betreft een zeer uitzonderlijke situatie en wij verzekeren u dan ook dat dit geenszins de dagelijkse gang van zaken is. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen. Wij zullen onze uiterste best doen om herhaling te voorkomen. Ter compensatie bieden wij u graag volledige vergoeding van uw verblijf aan. Hiertoe zal binnen xx dagen een bedrag van €____, op uw rekening worden. Wij willen u er nogmaals op wijzen dat wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en graag zouden wij er persoonlijk voor zorgen dat u dit tijdens uw volgende verblijf bij ons zult ervaren. Wij verheugen ons erop u nogmaals te mogen ontvangen in Hotel F1. Schroomt u vooral niet om bij uw volgende bezoek contact met ondergetekende op te nemen. Hoogachtend,

Goed voor een nachtje

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Karin Gezinnen - 12/08/2019 ALL bevestigde berichten

Het personeel aan de incheckbalie was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren heel netjes. Enkel jammer dat er geen handdoeken meer geleverd werden. Zeker voor een kamer met eigen badkamer is dit onbegrijpelijk. De ontbijtruimte is véél te klein voor de capaciteit van het hotel.

Goedkoop maar toch prima hotel

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Bart Vrienden - 12/04/2019 ALL bevestigde berichten

Ik slaap hier regelmatig op weg naar Frankrijk. Prima voor een korte stop.

Uitgerust weer vertrokken.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Henk Stellen - 09/04/2019 ALL bevestigde berichten

Goede tussenstop op weg naar het zuiden. Goed bed en goede douche.. Engels sprekende receptionist zou heel fijn zijn.

Ondanks lage verwachtingen niet voor herhaling vatbaar

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Joost Gezinnen - 27/03/2019 ALL bevestigde berichten

Door vieze en natte toilette en douches konden wij onze kleinste dochter niet alleen naar toilet laten gaan. Wij wisten dat de sanitaire voorzieningen moesten delen, maar hadden verwacht dat deze toch wel regelmatig schoon gemaakt zou worden. Hierdoor het douchen maar een dagje overgeslagen. Daarnaast ging ook het brand alarm af om 3 uur 's nachts(wsl door rokende mensen op kamer). Dat dit gebeurd is geen probleem, echter het personeel wist niet hoe deze af te zetten. Nadat het eindelijk weer stil was, ging na 15 min wederom het alarm... Kortom nachtrust minder goed dan gehoopt / verwacht en personeel leek niet goed op de hoogte hoe dit op te lossen.

Onze meest recente 20 reviews

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in saint witz