Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.2/5 981 beoordelingen

Zien op een kaart

Extras van het hotel

 • Rustig gelegen,aan de rand van de stad Zwolle. Op slechts enkele minuten fietsen van de rivier

 • Twee sfeervolle terrassen, waar u heerlijk kunt lunchen of borrelen

 • Gehele hotel, inclusief alle 72 hotelkamers, zijn voorzien van airconditioning

 • Geweldig ontbijtbuffet

 • Privé parkeerterrein

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Hotel locatie

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1
8041 BA ZWOLLE
Nederland

Gps:52.505995, 6.063487

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
 • Parking
 • Restaurant
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Vergaderzalen

RESTAURANT

Het restaurant biedt zowel gelegenheid voor een snelle lunch in de vorm van een gevarieerd lunchbuffet of een keuze van de kleine kaart. Ook bent u welkom voor een kopje koffie. 's Avonds kunt u uitgebreid dineren in ons sfeervolle restaurant.

Onze accommodaties

Of u nu kiest voor de Standaard kamer of de ruime Privilege kamer,wij stellen alles in het werk om u een aangenaam verblijf te bezorgen! Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en Movies On Demand. Ook WiFi en ADSL zijn beschikbaar.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.2/5  981 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  535 beoordelingen

Gedateerd

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Lourens Stellen - ALL bevestigde berichten

Ontvangst was prima, maar de kamer is echt heel erg gedateerd. Bed is echt te klein, douchen in bad, en de sofa had echt zijn beste tijd gehad. Wij vonden de kamer eigenlijk niet de naam Mercure waardig, het ontbijt en de ambiance zeker Mercure waardig, prima, weer zeer vriendelijk personeel.

Geachte heer A., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Zwolle. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet in het geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Rick Haandrikman Cluster General Manager ________________________________________ Mercure Hotel Zwolle Hertsenbergweg 1 8041 BA Zwolle The Netherlands ________________________________________ T +31 (0) 38… F +31 (0) 38… E-mail : ri… www.mercure-hotel-zwolle.nl

Verschrikkelijke nacht + onaardige receptionistes

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Petra Zaken - ALL bevestigde berichten

Als ik 180 euro voor een nacht + ontbijt betaal, verwacht ik op z'n minst vriendelijk te worden verwelkomd. Maar dat gebeurde niet. Er kon geen lachje van af. En toen ik 's avonds de receptie belde om te vragen of roomservice mogelijk was omdat ik nergens informatie hierover kon vinden, werd ik afgesnauwd. Ik moest maar even naar de balie komen. De nacht was een ramp. De tv van de buurkamer stond zo hard dat ik kon meegenieten van elk programma. En er was een groep mensen die waren uitgetest en 's nachts zeer luidruchtig terugkwamen. Ik was juist in het hotel blijven slapen om de volgende dag topfit te zijn voor de training die ik moest geven. In plaats daarvan stond ik met wallen onder mijn ogen voor de groep. De mensen van het restaurant waren trouwens erg vriendelijk. Dat maakte veel goed ;) Je begrijpt dat ik hier nooit meer terugkom.

Geachte mevrouw v., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Zwolle. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Rick Haandrikman Cluster General Manager ________________________________________ Mercure Hotel Zwolle Hertsenbergweg 1 8041 BA Zwolle The Netherlands ________________________________________ T +31 (0) 38… F +31 (0) 38… E-mail : ri… www.mercure-hotel-zwolle.nl

Te veel geld betaald voor het verblijf in het hotel.

Avis-klantbeoordeling 1.0/5

Dominique Stellen - ALL bevestigde berichten

Bij binnenkomst wordt er vriendelijk geholpen aan de receptie. Na het douche kwam er achter dat er haren boven aan op de badkamermuur zaten. Na het melden van deze haren is er door de receptioniste een doekje langs gehaald maar een echte oplossing bleef uit. Daarnaast is er ook nog een bed lampje stuk gegaan.

Geachte mevrouw V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Zwolle. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Rick Haandrikman Cluster General Manager ________________________________________ Mercure Hotel Zwolle Hertsenbergweg 1 8041 BA Zwolle The Netherlands ________________________________________ T +31 (0) 38… F +31 (0) 38… E-mail : ri… www.mercure-hotel-zwolle.nl

Prima hotel

Tripadvisor-waardering 4.0/5

The_Dutch_Xplorer Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Het hotel is rustig gelegen, omgeven door weilanden, maar wel goed te bereiken via de snelweg. Check in verliep goed, geen bijzonderheden. Wel prettig dat je een parkeerkaarten krijgt waarmee je onbeperkt in- en uit kan rijden. Kamer was gelegen op de 3e verdieping. Zag er in mijn optiek was gedateerd uit. Dit komt met name door de kledingkast en de stenen muur. De badkamer was schoon en netjes, en heeft volgens mij recentelijk een upgrade gehad. Prima dus. Ontbijt was voortreffelijk, ruime keuze. Voor ieder wat wils. Enige minpunt was dat het ontbijt pas om 08.00 open was op de zondag. 07.00-07.30 is in mijn optiek gangbaar.

Prijskwaliteit is slecht

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Gertie Stellen - ALL bevestigde berichten

Ik vind dat ik in vergelijking tot andere hotels erg weinig waar heb gekregen voor mijn geld. Prima kamer voor een overnachting maar weinig luxe. Ik zou voor deze kamer 80-100 euro betalen...geen 170.

Geachte mevrouw v., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Zwolle. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Rick Haandrikman Cluster General Manager ________________________________________ Mercure Hotel Zwolle Hertsenbergweg 1 8041 BA Zwolle The Netherlands ________________________________________ T +31 (0) 38… F +31 (0) 38… E-mail : ri… www.mercure-hotel-zwolle.nl

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 305 beoordelingen 8/10 Locatie
 • 768 beoordelingen 5.5/10 Kamer
 • 634 beoordelingen 8.9/10 Service
 • 17 beoordelingen 6.1/10 Wifi
 • 507 beoordelingen 9.1/10 Ontbijt
 • 446 beoordelingen 3.9/10 Comfort
 • 283 beoordelingen 7.3/10 Netheid
 • 20 beoordelingen 0.4/10 Bar en Dranken

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in ZWOLLE