Hotel ibis Charleroi Centre Gare 3 gwiazdki

Ocena klientów 4.1/5 Liczba opinii: 2 183

ibis Charleroi Centre Gare
Zobacz na mapie
+ 16 Usługi
Zarezerwuj ten hotel

Pokój  1

Liczba osób
Wiek dzieci

Gwarancja najniższej ceny

Jak to działa?
ALL - Accor Live Limitless

Bezpłatnie: zostań uczestnikiem programu

Podczas dokonywania rezerwacji w tym hotelu:

  • Zdobywam punkty Status i Rewards

  • Mogę wykorzystać punkty Rewards

  • Korzystam z przywilejów

  • Mogę skorzystać z ceny tylko dla klubowiczów

O hotelu

  • Across from Charleroi station

  • Private parking

  • Located in downtown area

  • 12 minutes from Charleoi Airport

  • Free Wi-Fi

Ten hotel uczestniczy w programie Planet 21 i działa na rzecz Positive Hospitality.

Usługi w hotelu i w okolicy

Zameldowanie od: 12h00

Wymeldowanie do: 12h00

Płatne usługi

Usługi i informacje praktyczne
  • Zameldowanie online
  • Wi-Fi/dostęp do Internetu
  • Parking
  • Liczba pokoi dla niepełnosprawnych
  • Zwierzęta dozwolonePłatne usługi
  • Hotel z całkowitym zakazem palenia
  • Klimatyzacja
  • Recepcja otwarta całą dobę
  • Wczesne zameldowanie/Późne wymeldowaniePłatne usługi
  • Pralnia
Gastronomia
  • ŚniadaniePłatne usługi
  • Liczba barów: 1
  • Automaty z przekąskami i napojami
Usługi biznesowe
  • Sale konferencyjne: 1
  • Możliwość kopiowania / wydruku

Lokalizacja hotelu

ibis Charleroi Centre Gare

Quai Paul Verlaine 12
( Ex :Quai de Flandre )
.
6000
charleroi
belgia

Tel: +3271206060

Faks: (+32)71/702191

Zameldowanie od: 12h00

Wymeldowanie do: 12h00

  • 54 :  CHARLEROI SUD GARE

  • Samolotem

    BRUSSELS ZAVENTEM W 70km / 0,31 mil

  • Samolotem

    CHARLEROI W 10km / 0,31 mil

  • Pociągiem

    CHARLEROI GARE DU SUD W 0,1km / 0,06 mil

Pozycja GPS:50.406318, 4.43907

Nasze pokoje

Inviting, modern and cozy, with a comfortable bed and a functional bathroom. The ibis room has got everything you need for a pleasant stay

Room with 1 double bed

  • Maksymalna liczba osób: 2
  • Powierzchnia: Od 15 / 161 sq ft
  • Wireless internet in your room
  • Direct dial telephone

Superior Room with 1 double bed and 1 single bed

  • Maksymalna liczba osób: 3
  • Powierzchnia: Od 20 / 215 sq ft
  • Wireless internet in your room
  • Direct dial telephone

Room with twin beds

  • Maksymalna liczba osób: 2
  • Powierzchnia: Od 15 / 161 sq ft
  • Wireless internet in your room
  • Direct dial telephone
Pokoje

Nasze restauracje i bary

BAR IBIS

Our bar is a friendly meeting place where you can relax whenever you wish.

Lunch

  • pn.
  • wt.
  • śr.
  • czw.
  • pt.
  • sob.
  • niedz.

Kolacja

  • pn.
  • wt.
  • śr.
  • czw.
  • pt.
  • sob.
  • niedz.

Twoje spotkania i wydarzenia

Nasze sale konferencyjne

  • Liczba sal konferencyjnych: 1

  • Maks. rozmiar: 28 m²

  • Maks. pojemność: 12 osoby

  • Maks. liczba uczestników bankietu: 15 osoby

Więcej informacji

Opinie gości dotyczące hotelu
ibis Charleroi Centre Gare

100% potwierdzonych opinii gości, którzy zatrzymali się w naszym hotelu

Dowiedz się więcej

Ocena ALL 4.1/5

Liczba opinii: 2 183

tripadvisor

Ocena TripAdvisor 3.5/5

Liczba opinii: 543

Okradziono mnie kiedy byłem gościem a Ibis odmawia jakiegokolwiek wsparcia

Ocena klientów 4.1/5

Anonimowo Pobyt służbowy - 18/02/2020 Opinie potwierdzone ALL

Okropna obsługa po pobycie.

Drogi gościu, Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tej recenzji. Jest nam szalenie przykro, że tak nieprzyjemna sytuacja miała miejsce w naszym obiekcie. Sprawa zostanie zgłoszona odpowiednim osobom i mamy nadzieję, że będziemy mogli jakoś pomóc. Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię. Pozdrawiamy. Aude Awoust, Manager
Ocena klientów 4.1/5

Anonimowo Pobyt służbowy - 09/02/2020 Opinie potwierdzone ALL

Plusy - lokalizacja, czystość w pokojach. Minusy - pokoje raczej skromne, klimatyzacja nie działa, niezależnie od nastawienia i tak była ta sama temperatura, brak lodówki, czajnika, szklanego kubka ,czy szklanki. Ręczniki miały zapach przypalonego obiadu. Ten sam zapach wpadał czasem do pokoju w nocy z korytarza, pomimo zamkniętych drzwi. Osoby odpowiedzialne za utrzymanie porządku w pokojach nie stosowały się do wywieszonej na drzwiach kartki - ,Nie przeszkadzać" ! Mimo tej informacji wchodziły i sprzątały pokój.

Drogi gościu, Dziękujemy za Twój czas, jaki poświęciłeś na zredagowanie opinii dotyczącej Twojego pobytu w Ibis Charleroi Centre Gare. Cieszmy się, że byłeś zadowolony z lokalizacji naszego obiektu i czystości pokoi. Jednocześnie najmocniej przepraszamy za nadmienione przez Ciebie niedogodności. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli gościć Cię ponownie. Pozdrawiamy. Aude Awoust, Manager

Doskonała lokalizacja

Ocena klientów 4.1/5

Malgorzata Pary - 23/11/2019 Opinie potwierdzone ALL

Lokalizacja to ogromny atut tego hotelu. Blisko dworca i centrum. Pokój mały ale przytulny. Brakowało jedynie czajnika w pokoju i filiżanek.

Droga Małgorzato, Chcielibyśmy przesłać Ci nasze podziękowania za punkt widzenia dotyczący Twojego pobytu w hotelu Ibis Charleroi Centre Gare. Cieszmy się, że byłaś zadowolona z lokalizacji naszego obiektu i jego bliskości od dworca i centrum miasta. Miło jest nam też słyszeć, że Twój pokój był przytulny, choć zabrakło w nim czajnika i filiżanek. Wszyscy mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli znów gościć Cię ponownie. Przesyłamy pozdrowienia. Aude Awoust, Manager

Przerwa w podróży

Ocena klientów 4.1/5

Józef Znajomi - 28/07/2019 Opinie potwierdzone ALL

Krótki pobyt w trakcie podróży. B.dobre warunki do szybkiego wypoczynku.

Drogi Józefie, Serdecznie dziękujemy za Twój komentarz dotyczący pobytu w hotelu Ibis Charleroi Centre Gare. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z wizyty u nas oraz, że umożliwiła Ci ona szybki wypoczynek. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli gościć Cię ponownie. Pozdrawiamy. Aude Awoust, Manager

Bardzo dobry hotel

Ocena klientów 4.1/5

Andrzej Pobyt służbowy - 22/11/2018 Opinie potwierdzone ALL

Zadowolony

Zimne pokoje, dziwny zapach

Ocena klientów 4.1/5

Maciej Pary - 03/05/2018 Opinie potwierdzone ALL

Sam pobyt i obsługa były w porządku, ale w pokoju panował niesamowity mróz (obsługa po około 20 minutach uruchomiła ogrzewanie, które ponownie przestało działać w nocy), przez który moja podróż zakończyła się chorobą i trzęsieniem się z zimna przez całą noc. W pokoju unosił się dziwny zapach, najpewniej tytoniu, którym przesiąknięte było łóżko. Obsługa zaproponowała dojazd na lotnisko taksówką, którą sama zamawiała - jej kierowca jechał jak absolutny wariat (blisko 100kmh w terenie zabudowanym), nie znał ani słowa w języku angielskim i nie aktywował taksometru, nie wydając faktury/paragonu. Ponadto obsługa hotelowa wsadziła nas do jednej taksówki z nieznanymi nam gośćmi hotelowymi. Jeśli taka usługa jest już oferowana, to powinna być ona zorganizowana lepiej...

Dear Maciej, Thanks for your review.<br> Thank you for alluding to the good service provided. <br>We're sorry for the heating and shuttle service incidences. We'll investigate in order to avoid this in the future.<br> We look forward to welcoming you again.<br> Aude Awoust, Manager

ok, na krótki pobyt

Ocena klientów 4.1/5

Wald Pobyt służbowy - 22/04/2018 Opinie potwierdzone ALL

obiekt wymaga nakładów remontowych, ale coś chyba dzieje sie w tym kierunku, miejsce piekne, lokalizacja dla podrózujących na lotnisko świetna, załoga miła

Dear Guest, Thanks for this positive review.<br> Our contemporary designed building offers quality accommodation near the airport, convenient for early and late flights. Actually, we recently renovated the majority of our rooms. Thanks for your compliment to the team.<br> We look forward to welcoming you one more time.<br> Aude Awoust, Manager

Rozczarowany

Ocena klientów 4.1/5

Marcin Pobyt służbowy - 16/02/2018 Opinie potwierdzone ALL

Pokój rozczarował, dodatkowe koszty zniechęciły do kolejnego pobytu

Dear Marcin, We thank you for taking the time to send us your feedback.<br> We regret that you were not completely satisfied with your recent stay. We are sorry that your room was not to your liking. We have taken note of our remark about the double breakfast charge, as we have already informed you it was a regrettable mistake on our behalf and we have since reimbursed you, with our apologies.<br> We hope you will give us another opportunity to welcome you for a more enjoyable stay in the future. Best regards,<br> Aude Awoust, Manager

Świetny hotel na krótki pobyt

Ocena klientów 4.1/5

Dariusz Rodziny - 16/08/2017 Opinie potwierdzone ALL

Ibis Charleroi Centre Gare to idealny wybór dla wszystkich, którzy lecą z lotniska Charleroi zwłaszcza wcześnie rano i nie mogą lub nie chcą dojeżdżać na samolot z innych części Belgii. Charleroi to miejsce przygnębiająco nieciekawe i szare, więc raczej nie będziecie tam chcieli byc dłużej. Ale na tle tej szarości Ibisg jest jasnym punktem: czysto, wygodnie, świetna obsługa i najważniejsza rewelacja, o której hotel powinien trąbić nieustannie: taksówka na lotnisko zamawiana za pośrednictwem hotelu ma stała cenę 15 euro, czyli niewiele więcej niż dwa bilety autobusowe - przy podróży rodziną (jak my) rozwiązanie nie tylko super wygodne, ale i ekonomiczne. Bardzo polecamy ten hotel, choć oczywiście ci, którzy oczekują od ekonomicznego noclegu jakichs super rewelacji mogą zawsze ponarzekać. Oczywiście zawsze może się zdarzyć, że za ścianą ktoś o północy przesuwa łóżka. Ale nawet na takie okazje Ibis ma sposób - świetne zatyczki czekające przy łóżku :))

Szanowny Panie, Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani/ Pana komentarze dotyczące pobytu w ibis Charleroi Centre Gare. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością. Zapewniam Panią / Pana, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana / przekonany, że Pani/Pana opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług. Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pana opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni. Z poważaniem, Dimitrio Virone

coz....

Ocena na stronie TripAdvisor 3.5/5

Tomasz K Pary - 04/02/2016 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

malutkie pokoje, niektóre laczone przez nieszczelne drzwi z pokojami obok. wiec czasem glosno, czasem smierdzi, czasem widok jest na brudne podwórko... jedyny plus to polozenie niedalko dworca w jednym rejonie charlesroi który wygląda porządnie... reszta miasta, zwłaszcza w zimowy wieczór, odstrasza skutecznie i napedza stracha... nie był to jednak dobry pomysl, żeby po przylocie ryanairem spedzic tam pierwsza noc w belgii

Ładny hotel w brzydkim mieście

Ocena na stronie TripAdvisor 3.5/5

woja-tech Rodzina - 28/01/2016 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

Hotel jest doskonale położony i skomunikowany. Łatwo dotrzeć z lotniska. Obsługa bardzo miła a w hotelu czysto. Widok z okna, który miałem był straszny. Dziwne, że obsługa nie daje ładniej położonych pokoi mimo, że w hotelu nie było zbyt dużo gości. Ogólnie polecam.

Ocena klientów 4.1/5

Anonimowo Rodziny - 26/01/2016 Opinie potwierdzone ALL

Hotel jest korzystnie położony blisko dworca PKP. Okolica jest zaniedbana ale powoli dzięki widocznym remontom odzyskuje blask. Obsługa w recepcji jest uprzejma i pomocna dla turystów. Gości w hotelu było niewielu. Dziwi przydzielenie gościom z innego kraju przydzielenie pokoju od strony podwórza z bardzo nieładnym widokiem. Standard pokoi zgodny z hotelami kategorii Ibis. Polecam hotel gościom, którzy chcą się zatrzymać w Charleroi.

Ocena klientów 4.1/5

Anonimowo Pobyt służbowy - 18/11/2015 Opinie potwierdzone ALL

Dobra lokalizacja, cichy i czysty pokój, uprzejma obsługa, dosyć drogie śniadanie

Najnowsze opinie: 20

Partner: TripAdvisor

Inne nasze hotele w pobliżu

charleroi - wszystkie nasze hotele