Mercure Hotel Amsterdam West

Mercure Hotel Amsterdam West 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 3.9/5 339 beoordelingen

Zien op een kaart

Extras van het hotel

 • Luchthavenpendeldienst aanwezig

 • Gratis WiFi

 • Eigen parkeerplaats

 • Familie kamers

 • Ontbijtbuffet

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Hotel locatie

Mercure Hotel Amsterdam West

Oude Haagseweg 20
1066 BW Amsterdam
Nederland

Gps:52.337578, 4.817787

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
 • Parking
 • Restaurant
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Wellness
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen

AT WEST

Het recentelijk verbouwde restaurant Wines & Dishes biedt u een uitgebreide keuze aan gezonde, lekkere en lichte maaltijden met veel verse producten. Stuk voor stuk bereid met natuurlijke, eerlijke ingrediënten en dat proeft u.

Onze accommodaties

Kies uit onze kamercategorieën de kamer die aan uw wensen voldoet. Overnacht in onze Standaard kamer, Privilege kamer met uitzicht op de tuin of ruime Junior Suite.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  3.9/5  339 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  1.370 beoordelingen

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Tjerrie Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Restaurranr en bar was ver onder de maat

Beste Tjerrie K., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Amsterdam West. Het spijt ons te lezen dat u ons restaurant en de bar als ver onder de maat heeft ervaren; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mercure Hotel Amsterdam West

Goed bereikbaar, uitstekende bedden

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Tim Zaken - ALL bevestigde berichten

Hotel ligt aan buitenkant Amsterdam maar daarmee zeer goed bereikbaar. Het ontbijt is prima, de kamers idem. Ik vond het bed buitengewoon goed, daar kom ik zeker voor terug!

Beste Tim K., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Amsterdam West erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek nog prettiger zal verlopen dan het vorige. Met vriendelijke groet, Mercure Hotel Amsterdam West

Ontevreden

Avis-klantbeoordeling 1.0/5

Chantal Stellen - ALL bevestigde berichten

Waren niet tevreden gangen vies. Doucheputje verstopt zodat we naar een andere kamer moesten omdat t water de kamer in liep. Alles was smoezelig. Geen personeel die Nederlands sprak. Belachelijk dat je ook nog moet betalen voor de auto. Ratten liepen gewoon buiten rond. Wij zijn ook een dag eerder vertrokken en naar een ander hotel gegaan.

Geachte Chantal H., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Amsterdam West. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Mercure Hotel Amsterdam West

Prima hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Colette Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Al meerdere keren geslapen, bijna alles is prima, heerlijke inloopdouche en goede bedden, alleen jammer dat meerdere lampen het niet deden, en een tapijt onder de bedden vind ik niet wenselijk. We komen graag terug!

Geachte Ccm G., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Amsterdam West erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Bedankt voor je vriendelijke feedback en we hopen jullie snel weer te zien voor nog een fijn verblijf bij ons. Met vriendelijke groet, Mercure Hotel Amsterdam West

heerlijk hotel

Tripadvisor-waardering 4.0/5

happypictures070 Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

mooi en heerlijk hotel om te relaxen van een lange dag hard werken. mooie upgrade gekregen naar een premium kamer en goed restaurant en bar. vriendelijk persoon heeft zeker goed geholpen en heb veder ook geen aan en opmerkingen.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 278 beoordelingen 6.9/10 Locatie
 • 396 beoordelingen 6.6/10 Kamer
 • 324 beoordelingen 7.1/10 Service
 • 191 beoordelingen 5.4/10 Netheid
 • 161 beoordelingen 7.5/10 Ontbijt
 • 125 beoordelingen 2.9/10 Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • 95 beoordelingen 5/10 Eten
 • 69 beoordelingen 5.9/10 Sfeer

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Amsterdam