ibis Lausanne Crissier

Informatiebericht

ibis Lausanne Crissier 2 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.5/5 614 beoordelingen

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Zien op een kaart

Omschrijving

Extras van het hotel

  • ALLSAFE gecertificeerd hotel

  • Restaurant open met vers bereide gerechten.

  • Buiten en binnenparkeerplaats. CHF 10/dag. Ruimte voor elektrische auto.

  • Op vrijdag, zaterdag en zondag cateringgerechten en snackmenu beschikbaar

  • Gratis openbaar vervoer - gratis WiFi

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Hotel locatie

ibis Lausanne Crissier

Chemin de l'Esparcette, 4, CRISSIER
1023 LAUSANNE
Zwitserland

  • BUS STOP IN LAUSANNE STATION:  CRISSIER Lausanne station

  • CRISSIER - LAUSANNE:  LIGNE 18 Crissier/Bré

  • Met het vliegtuig

    GENEVA COINTRIN op 65 km / 40,63 mijl

  • Met de auto

    LAUSANNE-CRISSIER op 0,5 km / 0,31 mijl

  • Met de trein

    LAUSANNE op 10 km / 6,21 mijl

  • Met de trein

    RENENS op 3 km / 1,88 mijl

Gps:46.552634, 6.57226

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
  • Parking
  • Restaurant
  • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen

L'ESPARCETTE

Het restaurant biedt keuze uit typisch Zwitserse gerechten in een volledig gerenoveerde nieuwe ruimte. De warme, moderne sfeer weerspiegelt het nieuwe ontwerp en het eigentijdse karakter van het merk.

Onze accommodaties

Warm, modern  en comfortabel, met een zacht bed en een functionele badkamer. De kamer beschikt over alles om u thuis te laten voelen

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen voor
ibis Lausanne Crissier

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.5/5  614 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  561 beoordelingen

Locatie en verblijf waren in orde. Prijs was niet zoals verwacht.

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

F.r.l. Stellen - ALL bevestigde berichten

Faciliteiten prima. Ontbijt prima. De prijs was hoger dan verwacht door bijkomende kosten.

Madame, Monsieur, Nous vous remercions pour l'avis que vous avez laissé sur notre hôtel. Nous sommes ravis que vous ayez apprécié votre séjour et espérons vous accueillir à nouveau très bientôt. Veuillez agréer, Madame, Monsieur, nos salutations distinguées.

Zentral gelegen

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Anoniem Stellen - ALL bevestigde berichten

Rundum Service tip top

Lieber Frau, Vielen Dank für die gute Bewertung, die Sie unserem Hotel gegeben haben. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Ihre empfangs team

Misleidende website

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Guide16095715155 Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

gedurende de booking worden de prijzen getoond in € doch bij de afrekening is dit niet het geval , en wanneer men toch wil betalen in € is die prijs total verschillend in vergelijking et de booking . dergelijke praktijk kan niet

Dear Guide16095715155, Thank you for taking the time to leave a comment on Trip Advisor. Prices were probably in Euro as you booked in your country but you have always the option to choose another currency. And see the currency exchange. Even though our prices here will be in Swiss Francs as we are in Switzerland, but then again you have the option to pay us either in Swiss Francs or in your own currency. Prices changes will depends on the exchange rate of the day, if you pay cash we do take a commission, if you pay with a credit card either your bank or the TPE will charge you a commision fee. To avoid any misunderstanding always compare the prices in the currency of the country you are staying in. I do hope I have been able to give you a clear explanation, and we will be able to count you among our guests. Kind regards, Olivier Serror and his team

voor 1 nacht goed te doen

Tripadvisor-waardering 3.0/5

106ferdinandd Vakantie met vrienden - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

matige beoordeling kleine kamers, smalle bedden en jammer dat savonds de bar om 2400 uur dicht gaat zonder dat dit gezegd wordt. Het personeel loopt weg en zegt helemaal niets. Bij een grote groep zou je kunnen overwegen om wat langer de bar open te houden.

Dear Guest, Thank you for taking the time to leave a comment on Trip Advisor. We are sorry that you were a little bit disapointed with our staff at the bar, and you would have prefered to have the service opened longer than midnight. Unfortunately we cannot sell alcohol after midnight at the bar. Regarding the staff behaviour the message has been adressed to the right department. We do hope that we ll have the pleasure of welcoming back in a near future. Kind regards, Olivier Serror

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in LAUSANNE