Novotel Lausanne Bussigny 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.5/5 1.343 beoordelingen

Novotel Lausanne Bussigny - Image 1
Novotel Lausanne Bussigny - Image 2
Novotel Lausanne Bussigny - Image 3
Novotel Lausanne Bussigny - Image 4

Omschrijving

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Extras van het hotel

  • Fitnesscentrum, sauna en natuurlijk zwemgedeelte

  • Bar en restaurant met lichte inrichting en internationale gerechten

  • 6 vergaderruimten voor zakelijke seminars

  • 15 minuten van het stadscentrum en 10 minuten van het Meer van Genève

  • ALLSAFE en Clean and Safe -certificaten

Onze accommodaties

Hotel locatie

Novotel Lausanne Bussigny

35 Route de Condemine, BUSSIGNY
1030 LAUSANNE
Zwitserland

Gps:46.555786, 6.561086

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Zwembad
  • Parking
  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie
  • Roomservice

L'OXYGÈNE RESTAURANT

Eenvoudige, gezonde en smakelijke gerechten voor alle smaken-op elk moment van de dag of nacht. Geniet van een ontspannen tijd in het restaurant, de bar, het terras of op uw kamer. Restaurant op zondag gesloten.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.5/5  1.343 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  1.189 beoordelingen

Hotel OK , Restaurant en ontbijt onvoldoende

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Vincent Zaken - ALL bevestigde berichten

Restaurant kon na een wachttijd van 45 min niet het bestelde gerecht opdienen . Hebben het dan maar aanvaard maar de prijs was bij dubbel van wat we besteld hadden en daar werd niets aan gedaan. Ontbijt niet op het niveau van een 4 sterren hotel qua variatie. (Geen vers fruit en weinig keuze)

Beste Vincent, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring in ons hotel te delen. We waarderen je feedback en willen ons verontschuldigen voor eventuele teleurstellingen tijdens je verblijf. We begrijpen dat de service in ons restaurant niet aan je verwachtingen voldeed en dat het gerecht lang op zich liet wachten. Het spijt ons dat de prijs niet in overeenstemming was met wat je had besteld. We zullen je opmerkingen ter harte nemen en ze doorgeven aan het restaurantmanagement om verbeteringen aan te brengen. Wat betreft het ontbijt, we begrijpen dat de variatie niet voldeed aan de standaard die je verwachtte van een 4-sterrenhotel. We zullen ook dit punt bespreken met ons team om ervoor te zorgen dat we onze gasten een breder scala aan opties kunnen bieden, waaronder vers fruit. Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback. We hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring zult hebben in ons hotel. Met vriendelijke groet, Novotel Lausanne Bussigny

Prima locatie, goed ontbijt

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Lisette Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Het was niet wat we gewend waren van het Novotel. Slaapbank had een erg slecht matras met een kuil. Geen mineraalwater in de kamer. Douchekop in badkamer stuk en met douchen in bad moest je krom staan anders raakte je het plafond.

Beste gast, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. We hopen je snel weer te verwelkomen in ons hotel.

Oog voor detail en zeer vriendelijk personeel!

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Bas Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Zeer fijn verblijf samen met mijn partner en 2 kinderen. Het personeel is vriendelijk en attent. Ik had bijvoorbeeld een fles witte wijn (ongekoeld) gekocht in de supermarkt en toen ik om een kurkentrekker vroeg bij de bar kreeg ik er een ijskoeler en water met ijs erbij. Dit zijn de details waar je als gast blij van wordt. Verder fijne kamers, uitstekend en uitgebreid ontbijt en je bent zo in de stad of bij de snelweg dus goede ligging. Ik zou een kamer incl ontbijt boeken want dat is voordeliger en ook rechtstreeks boeken bij het hotel ipv een andere website die ook commissie rekenen.

Geachte BAS D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Lausanne Bussigny erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Super mooi en prima hotel.

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Katleen Stellen - ALL bevestigde berichten

Onze derde keer in het Novotel Lausanne Bussigny. Het is heel mooi gerenoveerd. Heel lekker uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Grote kamers met alle nodige voorzieningen. Parking aan het hotel aanwezig. Heel erg gecharmeerd door de welness ruimte. Fitness met Hammam en Sauna. Buiten een mooi natuurzwembadje met ligweide.

Geachte PERRY V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Lausanne Bussigny erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

OK

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Rik Zaken - ALL bevestigde berichten

Kamer in orde, ontbijt kon beter. Er waren bijvoorbeeld geen baguettes.

Geachte HENDRIK V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Novotel Lausanne Bussigny. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Novotel, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 322 beoordelingen 7.6/10 Locatie
  • 523 beoordelingen 7.6/10 Kamer
  • 578 beoordelingen 8.6/10 Service
  • 7 beoordelingen 7.7/10 Wifi
  • 287 beoordelingen 7.6/10 Ontbijt
  • 202 beoordelingen 8.3/10 Netheid
  • 184 beoordelingen 3.1/10 Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • 44 beoordelingen 5/10 Wellnessruimte

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Lausanne