ibis Styles Caen Centre Historique 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.2/5 575 beoordelingen

ibis Styles Caen Centre Historique - Image 1
ibis Styles Caen Centre Historique - Image 2
ibis Styles Caen Centre Historique - Image 3
ibis Styles Caen Centre Historique - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

  • Aangescherpte gezondheidsmaatregelen

  • Het hotel dat het dichtst bij het hart van de historische wijk ligt

  • Familie kamers met tussendeur.

  • Ontbijtbuffet bij de kamerprijs inbegrepen

  • Betaalde openbare parkeerplaats 20 m van het hotel

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis Styles Caen Centre Historique

33, rue de Bras
14000 Caen
Frankrijk

Gps:49.181963, -0.365746

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Huisdieren welkom
  • Wifi
  • Ontbijt
  • 100% niet-roken accommodatie
Dicht bij het hotel
  • Parking

Ontbijt

Koffie, thee, warme chocolademelk, brood, gebak (croissants, pain au chocolat, etc.), vruchtensap, melk, vers geperst sinaasappelsap, ontbijtgranen, jam, broodbeleg, honing, crêpes, fruit, kaas, yoghurt en fromage frais. Regionale producten.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.2/5  575 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  503 beoordelingen

Goeie locatie

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

M. W. Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Ligging hotel is perfecte. Garage er naast ook, pak een week-reservering online (50 euro) van tevoren en je kan in en uitgaan wanneer je wilt. Anders stuk duurder uit Kamers en ontbijtzaal wel benauwd, geen airco, maar wij zaten in het voorjaar dus geen probleem.

Geachte MARSHA W., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Caen Centre Paul Doumer erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Cordialement, David, Réceptionniste et toute l' équipe ibis Styles Caen Centre Paul Doumer à votre service

Centraal in de stad

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Joris Zaken - ALL bevestigde berichten

Klein opgefrist ibis hôtel. Wel beperkte faciliteiten.

Geachte JORIS K., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Caen Centre Paul Doumer erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Cordialement, David, Réceptionniste et toute l'équipe ibis Styles Caen Centre Paul Doumer à votre service

Top locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Anoniem Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Top locatie, vriendelijk onthaal maar ontbijtbuffet was ontoereikend, er was geen charcuterie en stokbrood meer en geen zoetigheden toen we om 9.10u gingen ontbijten, er werd niets meer aangevuld !!we vroegen of we nog vers appelsiensap konden krijgen en dat werd dan nog aangevuld , spijtig !

Geachte AUDREY D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Caen Centre Paul Doumer erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Cordialement, Vincent réception et toute l'équipe ibis Styles Caen Centre Paul Doumer à votre service

Goede hotelvestiging met dure parkeerplaats

Tripadvisor-waardering 4.0/5

RenevanderBron Soloreis - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Mooi hotel gelegen in het centrum van Caen. Wel was de prijs van het parkeren een teleurstelling, met name de prijs. In het hotel staat aangegeven dat het per nacht €1,50 kost om te parkeren in de parkeergarage. Wat er niet staat is dat je daarnaast een uurtarief overdag moet betalen wat voor drie dagen dan betekent dat je ¤ 42,50 mag aftikken... Het hotel zelf is een typisch Ibis Styles hotel met mooie kamers met goede bedden, mooie badkamers en een goed ontbijtbuffet.

Prettige locatie voor bezoek aan Caen

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Vughtenaar-77 Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Zeer vriendelijke ontvangst, kamers zijn correct qua grootte. Styles geeft een verwachting van style, het is budget met een beetje meer franje. Ideaal is de mogelijkheid voor 2 kamers gekoppeld voor reizen met kinderen. In beide kamers zat het tapijt vol met vlekken, dat is jammer, het geeft geen propere indruk. Parkeren kan makkelijk in de parkeergarage Paul Doumer, ingang is vrijwel naast de ingang van het hotel. Prima ontbijt met ook daar een zeer vriendelijke service.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 399 beoordelingen 8.3/10 Locatie
  • 452 beoordelingen 5.2/10 Kamer
  • 351 beoordelingen 9.4/10 Service
  • 326 beoordelingen 3.5/10 Comfort
  • 312 beoordelingen 7.7/10 Ontbijt
  • 146 beoordelingen 8/10 Netheid
  • 77 beoordelingen 3.6/10 Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • 67 beoordelingen 4.2/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Caen