Homepage >Aanbiedingen > Speciale weekendaanbiedingen > Extra korting in Italië met onze ledenkorting

Extra korting in Italië met onze ledenkorting

Tot 10% extra korting

Extra korting in Italië met onze ledenkorting

Tot 10% extra korting
10% ledenkorting*
 

Specificeer uw reis

  night(s)

Zoeken

Ontdek ALL


Wie wil er nou niet heerlijk genieten van het Italiaanse sfeer, het heerlijke eten, de mensen en de schitterende steden en landschappen? Genieten is makkelijk in Italië en nu extra makkelijk, want als u nu boekt met onze ledenkorting, dan krijgt u tot extra 10% korting.

Boek en geniet van extra lage prijzen die nergens anders te boeken zijn dan op all.accor.com. Geniet van hotels op ieder niveau van goedkope hotels tot en met super de luxe hotels, de keuze is aan u.

Wat dacht u van een shopping trip in Milaan, de hoofdstad van de fashion. Of plan een romantische trip naar Venetië of bezoek één van de historische steden Florence en Rome.

Om de extra korting te krijgen moet u ALL lid zijn of u kunt direct gratis lid worden en genieten van de voordelen.

Waar wacht u nog op? Boek nu uw hotel en geniet van Italië!

Verkoopvoorwaarden

Deelnemende merken

Ibis Hôtels
Ibis styles
Adagio
Mercure
Novotel
Pullman
MGallery
Sofitel

Onze selectie

Italië

Milaan

<br> <br> √ Beklim de Dom van Milaan voor een mooi uitzicht over de stad en de Alpen <br> √ Voetbalfan? Bezoek het San Siro, voetbalstadion in Milaan <br> √ Gaat u liever winkelen? U zult van Brera en Quadrilatero della Moda houden

46.00 EUR 46.00 EUR *

Vanaf
Beschikbaarheid
Italië

Rome

<br> <br> √ Gooi op goed geluk een munt in de Trevifontein <br> √ Bezoek het Colosseum, het duizend jaar oude strijdtoneel voor de beruchte gladiatoren <br> √ Geniet van een drankje in de charmante wijk Trastevere

49.00 EUR 49.00 EUR *

Vanaf
Beschikbaarheid
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Zoeken

Verkoopvoorwaarden

Deze korting is alleen beschikbaar op de Accor websites (all.accor.com, www.sofitel.com, www.pullmanhotels.com, novotel.accor.com, mercure.accor.com, ibis.accor.com).

ALL account
Het aanmaken van een ALL account is noodzakelijk om van de korting te kunnen profiteren. Als u nog geen lid bent, kunt u direct gratis online aanmelden. Anders kunt u niet profiteren van deze korting.
Leden dienen hun kaart bij het inchecken in het hotel (of hun lidnummer te tonen indien zij hun kaart nog niet hebben ontvangen). Maximaal 2 kamers kunnen voor dit actietarief geboekt worden per verblijfdatum.

Korting en deelnemende hotelmerken
Deze korting is van toepassing op het openbare tarief in deelnemende hotels (zie onderstaande lijst) exclusief belastingen en extra uitgaven. Het kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties of speciale aanbiedingen en is afhankelijk van beschikbaarheid op de gekozen datum in het geselecteerde hotel.
Gasten krijgen een maximale korting van 5% of 10% op het openbare tarief in hotels onder de Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget en Adagio Access hotels. Hieronder voor een volledige lijst van deelnemende hotels en kortingen). Een maximale korting van 5% wordt toegekend in alle deelnemende hotels in Frankrijk, ongeacht het merk.

Leden worden eraan herinnerd dat hotels die onder het ibis budget merk actief zijn, niet deelnemen aan het loyalty programma ALL. Als u gebruik maakt van de korting op een van deze hotels, kunnen de leden geen van de gebruikelijke programma-voordelen genieten (verdien punten van beloning of Status punten, met beloningen punten, welkomstdrankjes, gegarandeerde kamer beschikbaarheid, etc.).