Zin in een gezinsvakantie?

Specificeer uw reis

Grijp nu uw kans! Het is tijd om de laptop dicht te klappen, er met het hele gezin op uit te trekken en samen de omgeving te ontdekken. Het is tijd voor avontuur. 

Elke dag van uw vakantie is weer een feestje, of u nu het Museumplein in Amsterdam verkent of ontspant aan de oevers van de Rijn. Zie ze lachen en plezier maken met een ijsje in de hand. Boek een gezinsvakantie bij Accor en geniet met volle teugen. 

Als u denkt aan frisse, opgemaakte bedden, een heerlijk voor u bereid ontbijt en een team dat heel blij is om u te zien, krijgt u toch meteen zin om op reis te gaan? Waar gaat u uw volgende avontuur beleven? 

Tijd met het gezin bij Novotel

Bovendien zijn bij Novotel het verblijf en ontbijt gratis voor maximaal twee kinderen jonger dan 16 jaar. Ook bieden we entertainmentruimtes en een speciaal welkomstcadeau voor kinderen. Bij Novotel staat gezinsvriendelijkheid voorop.

Reserveren

ibis - Het gezin & Co

Bij ibis styles kunt u helemaal ontspannen met het hele gezin. Ons Family Pack biedt een complete service: een kindermenu, een kinderhoek in de lobby, beschikbaarheid van babyspullen en een gezinssuite die geschikt is voor maximaal vier personen.

Reserveren

Familie & Co bij Mercure

Geniet van elk moment met uw gezin bij Mercure dankzij ons Family & Co-aanbod. Eén kind jonger dan 12 jaar mag gratis op de kamer van de ouders verblijven. Ga samen met uw gezin op ontdekkingstocht.

Reserveren

Waarom reservern op all.accor.com