Executive Lounge toegang en andere voordelen
Voor Platinum leden of hoger

Hotels met Executive Lounge

De executive lounge is beschikbaar in de volgende hotels voor leden van ALL met de Platinum status of hoger, en voor de eventuele gasten die in dezelfde kamer verblijven.

Toegang tot Fairmont Hotels‘ Gold Lounge is niet inbegrepen.

Selecteer een land / regio
HotelnaamExecutive Lounge kinderbeleid
Hotels met gratis ontbijt

Vanaf de Diamond-status genieten alle ALL-leden van een gratis ontbijt in het weekend wanneer men een overnachting boekt via de directe kanalen.

Het gebruikelijke ontbijt wordt gratis geserveerd aan alle personen die in de kamer van het lid overnachten (tenzij anders aangegeven in de Speciale voorwaarden van de reservering) tijdens de serveertijden voor het ontbijt van het hotel. Roomservice en fooien zijn niet inbegrepen.

Leden met de Platinum-status (en gasten die in dezelfde kamer verblijven) kunnen in zuidoost-Azië gedurende de week genieten van een gratis ontbijt in hotels en resorts, op basis van de voorwaarden van de hotellounge of het restaurant en tijdens de ontbijturen die gelden tijdens het verblijf.

Hotels met een Executive Lounge bieden een ontbijt aan in hun Executive Lounge. Voor hotels op deze pagina zonder Executive Lounge is het ontbijt beschikbaar in het restaurant van het hotel. Toegang tot Fairmont Hotels‘ Gold Lounge is niet inbegrepen.

Zie lijst van de deelnemende hotels hieronder.

De hotels die deelnemen

NAAM VAN HET HOTEL

NAAM VAN HET HOTEL