Homepage >Aanbiedingen > Laten we dit jaar dubbel tellen!

Laten we dit jaar dubbel tellen!

2x status-nachten en 2x status-punten gedurende 2021

Laten we dit jaar dubbel tellen!

2x status-nachten en 2x status-punten gedurende 2021
 

Specificeer uw reis

  night(s)

Zoeken

Ontdek ALL

De aanbieding is boekbaar van 1-1-21 tot en met 31-12-21

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 1-1-21 en 31-12-21

We maken het voor u gemakkelijker dan ooit om uw status te behouden of dit jaar sneller naar het volgende niveau te gaan.

Gedurende 2021 krijgt u 2X Status-nachten en 2X Status-punten voor al uw in aanmerking komende verblijven. Het enige dat u hoeft te doen, is uw volgende bestemming kiezen.

Boek uw verblijf met vertrouwen. Kies een van onze flexibele opties en u kunt uw boeking zorgeloos wijzigen of annuleren.

Deze aanbieding is exclusief voor leden van ALL - Accor Live Limitless. Log-in of meld u nu gratis aan om te profiteren.
Zet reizen weer in uw kalender! Boek nu.

Verkoopvoorwaarden

* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Verkoopvoorwaarden

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor ALL - Accor Live Limitless-leden. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.