ibis Styles Zürich City Center 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.3/5 1.325 beoordelingen

Extras van het hotel

 • Centraal gelegen in de grootste stad van Zwitserland

 • Een ALLSAFE gecertificeerd hotel

 • Op slechts 10 km van de luchthaven

 • Winkels, restaurants en stadsbezoek in de directe omgeving

 • Fitnessruimte en sauna inbegrepen

Hotel locatie

ibis Styles Zürich City Center

8006 ZÜRICH
Zwitserland

Gps:47.381224, 8.542469

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
 • Parking
 • Huisdieren welkom
 • Restaurant
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Wellness
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen

Yuka

In het restaurant Yuka van het hotel worden lichte hapjes en snacks geserveerd, evenals vegetarische gerechten en internationale culinaire specialiteiten. Er is hier voor elk wat wils.

Onze accommodaties

Onze 202 kamers garanderen een vredige nachtrust in heerlijk comfortabele bedden. Kies de ideale kamer en geniet van modern comfort met een artistieke twist. Inclusief TV en WiFi.

Take advantage of our Flight + Hotel offers

Discover

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.3/5  1.325 beoordelingen

Prima locatie, lekker ontbijt

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Raf Zaken - ALL bevestigde berichten

Handig gelegen vlakbij station. Mooi vernieuwd hotel

Prima kamer

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Rilana Vrienden - ALL bevestigde berichten

We werden vriendelijk ontvangen door de medewerkster bij de Front Office. De kamer was schoon en netjes bij aankomst. Zeer prettig dat iedere dag schone handdoeken werden gebracht. We vonden het raar dat de douchedeur geen folie had, zeker toen tot twee keer toe een housekeeping medewerker na een keer kloppen de kamer instormde ookal riepen we dat we eraan kwamen. Achteraf bleek dat beide keren de dames geen Engels spraken. Helaas was het rubber onder aan de douchedeur kapot, waardoor het water de douche uitliep. Op de dag van vertrek werd om 10:00u door de housekeeping aangeklopt en stormde ze binnen om de handdoeken te vervangen. Mijn reisgezelschap gaf op haar Engels aan dat we om 12:00u zouden uitchecken dus nieuwe handdoeken waren niet nodig. De housekeeping begreep het niet, dus op ons beste Duits hebben we verteld dat we gingen vandaag gingen uitchecken.

Matig verblijf

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Paul Gezinnen - ALL bevestigde berichten

We hadden een kamer voor 3 personen gereserveerd. Het bed voor onze zoon was niet opgemaakt, en er waren geen handdoeken voor een derde persoon. 's middags gemeld. 's Avonds na terugkomst in het hotel was er nog niets gedaan. Opnieuw bij de balie gemeld. Toen kwam er een verantwoordelijke bij die de collega die het had moeten regelen aansprak. Na een half uur kwam de verantwoordelijke met een collega om het bed op te maken. De volgende ochtend om half 10, we sliepen nog, werd er aan de deur geklopt. Of de kamer schoon gemaakt kon worden. Fat kon natuurlijk niet waarop we op onvriendelijke toon te horen kregen dat we dan het kaartje aan de deur hadden moeten hangen. Uiteindelijk kwamen we die avond terug en was onze kamer nog niet gedaan. Gemeld op de gang, een meneer liep met een lijst en gaf aan dat de kamer zeker wel was gedaan. Vervolgens kwam een kwartier later een dame van de kamerdienst zo binnen lopen terwijl mijn zoon onder de douche stond. En de constructie op die kamer is al zo open. Op de dag van vertrek hadden we het kaartje wel aan de deur gehangen. Check out is 12 uur bij IBIS dus we liepen nog even de straat in om iets te kopen. Toen we terug kwamen was er al iemand op onze kamer geweest (terwijl het kaartje dat we nog lagen te dromen aan de deur hing) en er was al een bed afgehaald. Verder zijn er op de kamer geen kofferrekken, geen kasten en om je af te schermen met douchen kun je alleen gordijnen over de gehele breedte van de kamer dicht trekken. Als er iemand binnen komt door de deur ziet hij of zij iemand naakt onder de douche staan (en dat gebeurde ons dus). Het personeel aan de balie en van de kamerdienst reageerden arrogant. Toen we uitcheckten tegen 12 uur kwamen er nieuwe gasten. De dame achter de balie (dezelfde die dienst had toen wij arriveerden) vroeg aan nieuwe gasten of zij hun koffers in de bagagekamer kwijt wilden. Toen wij twee dagen daarvoor om half twee 's middags arriveerden was er niets mogelijk. Inchecken vanaf 15:00 uur (dat hadden we gezien), bagage in de bagagekamer was niet mogelijk en de auto moesten we bij een ander hotel parkeren (Marriot). Bij het inchecken bleek er wel parkeerplaats te zijn. Ik zou dit hotel beslist niet opnieuw bezoeken.

Fijn verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Witesh Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Fijn verblijf. Erg uitgebreid ontbijt. De kamer werd niet optimaal gekoeld.

Mooi, stijlvol hotel

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Erika Gezinnen - ALL bevestigde berichten

We hebben een fijn verblijf gehad in dit hotel. Leuk en sfeervol ingericht. De kamers waren klein maar wel leuk en functioneel ingericht dus prima. Het was 's nachts wel erg warm op de kamer.

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 1.316 beoordelingen 9.4/10 Locatie
 • 1.712 beoordelingen 5.5/10 Kamer
 • 1.147 beoordelingen 7.5/10 Service
 • 56 beoordelingen 7.3/10 Wifi
 • 930 beoordelingen 8.8/10 Ontbijt
 • 879 beoordelingen 3.8/10 Comfort
 • 554 beoordelingen 9.5/10 Sfeer
 • 534 beoordelingen 6.6/10 Netheid

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Zürich