ibis Styles Montelimar Centre 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.3/5 1.242 beoordelingen

Dit hotel is PLANET 21 Goud

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Onze accommodaties

Onze gezellige, moderne en knusse kamers zijn voorzien van een comfortabel bed en een compleet uitgeruste badkamer. Ze beschikken over alles wat u nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Hotel locatie

ibis Styles Montelimar Centre

1 bis Avenue Saint Martin
26200 MONTELIMAR
Frankrijk

Gps:44.562973, 4.753045

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Bar
 • Vergaderzalen

IBIS STYLES

Niet-contractuele foto

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.3/5  1.242 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  445 beoordelingen

altijd fijn

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Hrm Stellen - ALL bevestigde berichten

Wij gebruiken regelmatig dit hotel en in de loop van de tijd zijn wij er bijzonder verknocht aan geraakt. Het personeel wat duidelijk te kennen geeft dat ze ons kennen en de vertrouwde kwaliteit.....wij blijven fan!

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir freuen uns immer, dass Ihnen unser Hotel so gut gefällt und hoffen, Sie bald wiederzusehen mit freundlichen Grüßen das ibis styles Tea

Was weer een topervaring

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Hrm Stellen - ALL bevestigde berichten

Altijd van en naar Spanje, waar wij veel verblijven, gaan we in Ibis Styles in Montellimar overnachten. De kamers zijn schoon en ruim en het personeel heel kundig en vriendelijk. Gelukkig is het ontbijt nu ook weer vele malen beter dan afgelopen maanden. Dat werd meer en meer uitgekleed. Afgelopen keer konden wij weer gewoon met de volledige service ontbijten.

Geachte OLIVIER V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Montélimar Centre erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Fijn

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Rik Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Goede locatie in centrum van de stad maar wel prijzig als je de parking (7 EURO) moet betalen voor één overnachting.

Goede kamer en een karig ik mag wel zeggen een zeer karig ontbijt

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Nico Stellen - ALL bevestigde berichten

Aankomst met de auto aan de voorzijde van het hotel. Geen parkeerplaats dus op de weg gestaan om te vragen waar de garage is. Een zeer slecht Engels sprekende vrouw en moeilijk verstaanbare achter de receptie. De jongeman, die haar blijkbaar assisteerde verstond en begreep helemaal geen Engels. Efin toch in de garage beland. Misschien een optie om op de site te zetten hoe men in de garage belandt. Kamer was netje en in orde zoals je bij Ibis style mag verwachten. MAAR DAN. Het ontbijt. Wat een vreselijke deceptie. 2 soorten stokbrood. Geen gewoon brood om te roosteren. 2 soorten ham. Wat jam dat je op je bord moest kwakken. Geen eieren. Heel Heel jammer dit. Dit tezamen met mijn ervaringen dit jaar met Ibis style doet mij besluiten om niet meer Ibis style te boeken en misschien helemaal geen Ibis meer. Nogmaals heel heel jammer.

Geachte NICO S., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles Montélimar Centre. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Dit is onze vaste stek

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Olivier Stellen - ALL bevestigde berichten

Wij doen NL-ES met een nachtje over in deze Ibis Styles te Montellimar. Prima kamer maar wel merken we dat het ontbijt steeds kariger wordt. Deze laatste keer waren er geen madeleines, kaas en eieren. De laatste twee zijn tamelijk essentieel voor een goed ontbijt.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 513 beoordelingen 8.9/10 Locatie
 • 710 beoordelingen 6.9/10 Kamer
 • 602 beoordelingen 8.3/10 Service
 • 7 beoordelingen 8.1/10 Wifi
 • 439 beoordelingen 6.2/10 Ontbijt
 • 263 beoordelingen 5.8/10 Netheid
 • 137 beoordelingen 3.2/10 Eten

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Montelimar