ibis Cartagena Marbella 3 yıldız

Avis müşterileri puanı (ALL Puanlama) 4.0/5 2.867 görüş

ibis Cartagena Marbella - Image 1
ibis Cartagena Marbella - Image 2
ibis Cartagena Marbella - Image 3
ibis Cartagena Marbella - Image 4

Açıklama

Otel ekstraları

  • Hotel with special policies for children

  • 24-hour business center

  • Pets welcome (up to 15 kg)

  • External laundry service for guests

  • ibis Kitchen bar and restaurant serving drinks and typical dishes

Konaklama olanaklarımız

Otelin konumu

ibis Cartagena Marbella

AVENIDA SANTANDER # 47-90, 47, 90
130002 CARTAGENA
Colombia

GPS:10.436713, -75.535659

Erişim ve ulaşım

Otel servisi

Otele giriş başlangıç saati: - Otelden çıkış bitiş saati:

Otel içi
  • Araba parkı
  • Servis aracı
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye ile girişe uygun
  • Wi-Fi
  • Klima
  • Kahvaltı
  • Bar
  • %100 Sigara İçilmeyen Otel

PASTA & GRILL

Sea-view restaurant located on the second floor of the hotel, open to the public with capacity for 78 people, bar for breakfast and fully equipped with all necessary security infrastructure.

Konuk değerlendirmelerimiz

Konuk değerlendirmelerimiz

Otelimizde konaklayan konuklarımızdan %100 onaylı yorumlar

Daha fazla bilgi edinin

ALL Puanlama  4.0/5  2.867 görüş

TripAdvisor Derecesi  4.0/5  997 görüş

Don't do it

Tripadvisor puanı 1.0/5

johnwN4351BC TripAdvisor onaylı yorum

Worst staff ever, was told room key would be ready in 15 minutes after we checked in. 2 hours later we had to get back in line for another hour just to get our room key. A total waste of money to come to the ibis!!!!!

İyi Konaklama

Avis müşterileri puanı 3.5/5

Mehmet Z. İş - ALL için doğrulanmış yorumlar

Genel olarak iyiydi, yalnız girişte saat 2:00’yi geçmesine rağmen resepsiyondaki arkadaş hazır oda olmadığını saat 3:00’e kadar beklemem gerektiğini söyledi. Çıkışların saat 12:00’de yapıldığını düşünürsek o saatte hazır oda olmaması mümkün olmaz, sık sık seyahat eden biri olarak bundan eminim. Daha sonra kontrol Edip müsait oda olduğunu Söyledi ve oda verdiler ama oda varken giriş saatine kadar müşteri bekletmek çokta hoş bir şey değil, benim gibi çok uzun yoldan gelen misafirler için erken giriş yapmak önemlidir. İlaveten çıkışta kartımı verdim be resepsiyondaki arkadaş emailimi kayıt etti, faturamın bu mail adresine gönderilmesi gerekiyordu. Fatura gelmeyince Booking.com üzerinden mesaj gönderdim, yanıt olarak bana bir mail adresi gönderildi faturamı buradan talep etmem gerektiği belirtildi. Madem böyle bir şey vardı neden benim mail adresim alındı, neden resepsiyondaki arkadaş faturamın gönderileceğini söyledi. Herkes gibi benim vaktim de değerli, firmanız çok büyük zincir otellere sahip ama bu tip şeyler sinir bozucu oluyor. Son olarak daha önce kaldığım bir çok ibis otelde çay kahve yapma imkanı vardı ama burada bütün maliyetlerden kaçınılmış banyoda doğru dürüst bir şey yok, el yüz havlusu bile yoktu.

Sayın mehmet z. Demir, ibis Cartagena Marbella ‘da gerçekleştirdiğiniz seyahat süresince yaşadıklarınızı dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Öncelikle, kalışınız süresince uluslararası hizmet kalitemizi yansıtamamış olmamızdan dolayı sizden özür dileriz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim ile ilgili ekip üyeleri ile gerçekleştirdiğim görüşme sonucu, aynı durumun ilerleyen tarihlerde, tekrar meydana gelmesini engellemek amacı ile gerekli önlemlerin alındığını bildirmek isterim. Düşüncelerinizi bildirmek üzere ayırdığınız zamana bir kez daha teşekkür eder, geri bildirimlerinizin, hizmetlerimizin kalitesini sürekli olarak arttırmak için yürüttüğümüz çalışmalarımızın gelişmesi açısından son derece değerli olduğunu belirtmek isteriz. Bir başka seyahatinizde, sizi tekrar Otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Gladys Alvarez Sales Executive

Not the best value for the price

Tripadvisor puanı 3.0/5

CristianNitu Couples - TripAdvisor onaylı yorum

The hotel is rather fitted for 1- 2 days business trips, and not really for casual tourists. It is located 25mins walking distance from the city center. The room is a little bit small and poor ventilated. Another unpleasant surprise was the lack of hand towels.

Dear Guest, Thank you for taking the time to send us your comments about your stay, at Ibis, we strive to provide quality service to each of our customers, so your comments are very important to us. Best regards, Hotel ibis Cartagena

Hoped for more.

Tripadvisor puanı 3.0/5

God-is-my-paradise Couples - TripAdvisor onaylı yorum

Bathroom smelled like urine. The air-conditioning couldn't keep the room cool. You could here the people upstairs making all kind of noise. The view out the window was a car junkyard and a trash dump. The maid refused to clean or replace any towels unless you left the room. I hoped for a nice stay but was treated rudely. Coming from the states you would at least expect a friendlier staff to greet you.

Dear Guest, Thank you for taking the time to send us your comments about your stay, we regret that we did not meet your expectations; at Ibis, we strive to provide quality service to each of our customers, so your comments are very important to us. Best regards, Hotel ibis Cartagena

Overpriced hotel

Tripadvisor puanı 2.0/5

LibardoSalazar Aileler - TripAdvisor onaylı yorum

Our stay was basically to have a nice bed to get good rest (My child had a sport competition in the city). This is a very basic hotel. Rooms are really small. With a double bed and an auxiliary bed, you barely have space to move. So, if you suffer from claustrofobia, this is not the hotel for you. Also, windown are not good to isolate noise from the street, even for us staying at floor 12th. Food is average to bad. Had dinner on our first night and it was not pleasant. Pasta is terrible (Is kind of hard to mess up a pasta plate) and I had a very salty, dry sandwich. Breakfast is limited, with the usual scrambled eggs, bread, fruits, cereal and 1 local food choice. If you are in a hurry, and only need a place to crash overnight, this hotel may be ok. For other type of stay, I wont recommend it.

Dear Guest, Thank you for taking the time to send us your comments about your stay, we regret that we did not meet your expectations; at Ibis, we strive to provide quality service to each of our customers, so your comments are very important to us. Best regards, Hotel ibis Cartagena

ile iş birliği içinde TripAdvisor

Diğer web kullanıcıları otelimizi değerlendirmektedir

  • 846 görüş 8.7/10 Konum
  • 1.571 görüş 4.2/10 Oda
  • 1.406 görüş 6.7/10 Hizmet
  • 45 görüş 6.9/10 Wifi
  • 680 görüş 2.8/10 Konfor
  • 653 görüş 5.7/10 Kahvaltı
  • 588 görüş 4.9/10 Hijyen
  • 456 görüş 3.8/10 Fiyatının Karşılığı

Hizmet sağlayıcı Trustyou

Yakınlardaki diğer tesislerimiz

Cartagena şehrindeki tüm otellerimiz