Mercure Padang 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.7/5 123 beoordelingen

Mercure Padang - Image 1
Mercure Padang - Image 2
Mercure Padang - Image 3
Mercure Padang - Image 4

Omschrijving

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Extras van het hotel

Elke avond van 20.00 tot 22.30 uur in de bar bij het zwembad live muziek. Voor een heerlijke maaltijd kunt u een bezoek brengen aan het restaurant met een keur aan westerse, Chinese en Indonesische gerechten. Overige faciliteiten: o.a. zwembad, fitness.

Onze accommodaties

Take advantage of our Flight + Hotel offers

Discover

Hotel locatie

Mercure Padang

Jl Purus IV No 8 Padang, West Sumatra Indonesia
25115 PADANG
Indonesië

Gps:-0.936285, 100.352313

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Zwembad
  • Parking
  • Pendeldienst
  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • Roomservice

ATLANTIS

Niet-contractuele foto

In Atlantis, met prachtig uitzicht op het zwembad en de zee, worden ontbijt, lunch, diner en heerlijke lichte snacks geserveerd. Er wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten voor een authentieke, fascinerende ervaring.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.7/5  123 beoordelingen

TripAdvisor score  4.5/5  1.300 beoordelingen

Zeer net hotel met vriendelijk personeel

Tripadvisor-waardering 5.0/5

979martinem Vakantie met vrienden - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Doordat ons oorspronkelijke hotel verbouwd werd werden wij hier geplaatst en wat een verademing! Vanaf het moment dat we binnenstapte werden wij uiterst vriendelijk ontvangen. Het eten was heerlijk en het ontbijt was uitgebreid. De kamers waren keurig en voldoen meer dan aan de westerse standaarden. Het hotel heeft ook een Airport transfer service. Prima geregeld. Heerlijk verblijf gehad.

Dear Mr.Martin We are delighted to read your review and thank you for sharing this kind review with us. We are grateful you chose to stay with us during your visit to Padang. Your generous words regarding your experience here has been shared with the team, and it is appreciated by all. Thank you again for sharing your experience. We look forward to welcoming you back. Best regards Ferry Iswoyo General Manager

Zeer goed hotel in een ontwikkelingsland, westerse standaard

Tripadvisor-waardering 5.0/5

anneliesRadda Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

De kamer was modern leuk ingericht, met uitzicht op het zwembad. De badkamer was ook modern, met föhn. Alles werkte goed, zelfs de airco. De receptionisten werkten efficient en waren aardig. Heel vriendelijk personeel, en het eten in het hotel restarant was heerlijk.

Lieve Annelies, Warmste Groet van Mercure Padang ... We zijn verheugd om te weten dat je genoten hebt van uw verblijf in ons hotel. Het is altijd waardevol om van u te horen hoeveel je zijn blij met zowel onze producten en onze stafdiensten. Het motiveert ons sterk om altijd boven en buiten tevredenheid van onze klanten. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons en uw toekomstige aankomst zijn echt afgewacht. Met vriendelijke groeten,

beoordeling

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Frans en Jane H Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

personeel niet erg vriendelijk en niet behulpzaam. Beheersen de engelse taal niet. In het algemeen te weinig personeel. Kamers zijn mooi en comfortabel. Airco in de Lobby veel te koud!!! Boven in de gang te warm. Vooral eg koud boven de pc's in de lobby. Tijdens ons 4 daagse verblijf, 4 dezelfde klachten gehoord. Mensen zijn er ziek van geworden. Wij zijn zelf ook verkouden naar huis gegaan. Personeel in lobby heeft het zelf ook te koud maar durft er niets over te zeggen. Slechtste WIFI van alle 7 hotels die wij in Sumatra hebben gehad (van Medan - Padang) Vorig 2 jaren hetzelfde probleem. Er wordt niets met de opmerkingen van de klanten gedaan. We komen niet meer terug naar dit hotel.

Warmste Groet van Mercure Padang ... Dank u voor het nemen van uw tijd om uw ervaring een verblijf in ons hotel te adviseur kijker Trip schrijven. We zijn bezorgd en diep verontschuldigend om te leren dat je moet een situatie die onder onze kwaliteit van de dienstverlening ervaren. Wij behandelen altijd feedback klant als men een manier om het verbeteren van onze faciliteiten en service niveau, vooral voor onze medewerkers, diensten en faciliteiten die u noemt eerder. Ons team zijn geweest follow-up met betrekking tot deze problemen naar onze afdeling zorg en zorg ervoor dat deze kwestie niet weer gebeuren. Nogmaals hartelijk dank voor uw reactie en we zeker kijken ernaar uit om u weer terug in de nabije toekomst met goede ervaringen in ons hotel. Beste wensen,

Plezierig Hotel achter het strand

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Jan D Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Het Hotel Mercure ligt op ca. 1 uur rijden van het vliegveld en nabij het centrum. Behalve het strand is voor elke activiteit een taxi nodig. Het Hotel is inmiddels een aantal jaren oud en begint ook de tand des tijds wel enigszins te voelen. Het is een prettig hotel met voor een stadshotel redelijk ruime en ingerichte kamers. Het is heel rustig en ligt op 3 minuten lopen van het strand. Zwembad en fitness zijn goed, het restaurant is meer op zakelijke gasten ingericht.

Dear Mr. Jan D, Warmste Groet van Mercure Padang, waar zonsopgang en zonsondergang botsen! We hebben erg veel waardering voor uw opmerkingen met betrekking tot uw verblijf in het Mercure Padang. Het is altijd een plezier om positieve feedback van onze gewaardeerde gasten. Ik zal uw opmerkingen te delen met ons team. Ik ben ervan overtuigd dat deze feedback zal dienen als een aanmoediging om al onze medewerkers als we streven naar continue verbetering van de kwaliteit van onze diensten. Nogmaals, ik dank u voor het delen van uw ervaring. We kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen en we hopen dat uw volgende bezoek zal zo aangenaam als de vorige. Uw vriendelijke groet,

Goed zakenhotel in Padang

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Jan D Soloreis - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Mercure ligt vlak achter de boulevard, maar is een zakenhotel op ca. 40 minuten van het vliegveld van Padang. De kamers zijn goed en modern geoutilleerd. De service is redelijk goed en het restaurant met buitenterras redelijk. Wijn is nauwelijks beschikbaar en alleen per fles. De keuken van de stad Padang wordt algemeen geroemd.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 103 beoordelingen 8.9/10 Locatie
  • 302 beoordelingen 9.2/10 Kamer
  • 366 beoordelingen 9.3/10 Service
  • 12 beoordelingen 8.8/10 Wifi
  • 199 beoordelingen 9.4/10 Netheid
  • 160 beoordelingen 9.1/10 Voorzieningen
  • 117 beoordelingen 8.3/10 Ontbijt
  • 101 beoordelingen 8.9/10 Comfort

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

ibis Padang 3 sterren

Op 1.407 km

Bekijk het hotel
Al onze hotels in Padang