ibis budget Brussels Airport

ibis budget Brussels Airport 1 gwiazdka

Ocena klientów (Ocena ALL) 3.9/5 Liczba opinii: 1 112

Zobacz na mapie

O hotelu

  • 187 guest rooms

  • Stanowisko internetowe i darmowa sieć WIFI na terenie całego hotelu

  • Zapraszamy na kolacje do restauracji ibis Kitchen

  • Parking zewnętrzny i kryty

  • Śniadanie bufetowe "jesz, ile chcesz" za bardzo korzystną cenę

Ten hotel uczestniczy w programie Planet 21 i działa na rzecz Positive Hospitality.

hotel certyfikowany ALLSAFE

Lokalizacja hotelu

ibis budget Brussels Airport

Bessenveldstraat 17C
1831 DIEGEM
Belgia

Pozycja GPS:50.882787, 4.437716

Dojazd i transport

Usługi hotelowe

Zameldowanie od: - Wymeldowanie do:

Podsumowanie
Na miejscu
  • Parking
  • Restauracja
  • Podjazd dla wózków
  • Wi-Fi
  • Śniadanie

ibis restaurant Zdjęcie nieumowne

Nasze pokoje

Nowoczesne i funkcjonalne - takie są pokoje hotelu ibis budget Brussels Airport. Wygodne łóżka i pościel, łazienka z oddzielną toaletą, TV z płaskim ekranem i darmowa sieć WI-FI. Wygodne łóżka piętrowe w naszych trzyosobowych pokojach.

Opinie naszych gości

Opinie naszych gości

100% potwierdzonych opinii gości, którzy zatrzymali się w naszym hotelu

Dowiedz się więcej

Ocena ALL  3.9/5  Liczba opinii: 1 112

Ocena TripAdvisor  3.0/5  Liczba opinii: 1 467

stosunek cena/jakość - OK,

Ocena klientów 3.5/5

Krzysiek Pary - Opinie potwierdzone ALL

szkoda, że okno zabezpieczone łańcuszkiem i można tylko lekko uchylić przez co w pokoju było ciepło i duszno

Cieszymy się, że obsługa, komfort, cena oraz śniadania Ci odpowiadały. Przykro nam czytać, że okno, panująca temperatura oraz ogólne warunki nie spełniły Twoich oczekiwań. Karim Haraké, General Manager

Tani hotel w dość dobrej lokalizacji

Ocena klientów 3.0/5

Krzysztof Znajomi - Opinie potwierdzone ALL

Hotel zlokalizowany w okolicahc lotniska, do centrum odjeżdża linia 12, która jedzie około 20 minut. W recepcji miły pracownik, szybkie zameldowanie, pokoje malutkie, jednak czyste i ładne. Brak klimatyzacji w pokojach, okno nieznaczne otwierane. Na duży minus zasługuje brak łazienki, a tylko oddzielona tolatea, umywalka w pokoju i prysznic "w ścianie".

Szanowny Panie Grzegorzu, Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tej recenzji. Cieszymy się, że docenia Pan nasz stosunek ceny do jakości. Miło nam czytać, że lokalizacja, uprzejmość obsługi, zameldowanie, wystrój oraz czystość podobały się Panu. Dziękujemy za sugestię odnośnie do ubioru recepcjonisty. Przykro nam czytać, że układ łazienki oraz brak klimatyzacji nie spełniły Pana oczekiwań. Rozważymy wraz z odpowiednim działem opcję umieszczenia w pokoju klimatyzacji. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli gościć Cię ponownie. Pozdrawiamy. Karim Haraké, General Manager

Poor quality hotel

Ocena na stronie TripAdvisor 1.0/5

Businessman1001 Pobyt służbowy - Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

It must be the worst hotel near the airport and I do not recommend it. The location is great if you need to be near he airport but there's another ibis hotel next door and it looks 100 times better. Avoid staying at this hotel!

Dear Guest, Thank you for taking the time to share your review. We are very sorry you were not happy with your experience. We would love to know more about what we could do to improve it. It is great to hear that you appreciated our ideal location, however, we regret you were not entirely satisfied with your stay. We look forward to welcoming you back on a future visit. Best wishes, Karim Haraké, General Manager

No A/C hot 🥵

Ocena na stronie TripAdvisor 2.0/5

smere2013 Rodziny - Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

I stayed for two nights, when visiting Brussels. The room is nice and comfortable, but doesn’t have A/C, it is extremely hot and I could not open the window since my room was on the ground floor. I asked for a fan and the reception person could not help, there is no ventilation in the room. The noise on the first night was bad. People talking loud open and closing doors til midnight. We barely got some sleep. It is probably a place to crash for few hours waiting a connection flight. It is definitely not a place to stay to visit the town.

Dear Guest, Thank you for taking the time to provide this feedback. We are very sorry that due to the unusually hot weather we are experiencing at the moment, your stay with us was not as agreeable as it could have been. Your satisfaction is of utmost importance to us. We try to ensure all our guests have a good experience and it is disappointing to hear things weren't what you were hoping for. We would like to assure you that we have taken note of your comments, and your feedback will help us get it right in the future. We hope you will return for an improved experience in the future. Kind regards, Karim Haraké, General Manager

Ibis extremely budget (quality) AirPort Brussel

Ocena na stronie TripAdvisor 1.0/5

Ron d Pobyt służbowy - Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

Noisy, no airconditioning, needs a paint job. Close to the airport and maybe attractive to park your car if you’re away for a couple of days. Restaurant/bar with very basic food. For a little more money you can get a much better hotel nearby..

Dear Ron, Thank you for taking the time to share your review. We are pleased that you found our close proximity to the airport to be so convenient and appreciate your mention of our private parking. We are, however, sorry that you were disappointed during your stay. We would have liked to have met all your requirements and would welcome your suggestions on how we could have improved your experience We're really sorry to hear that you were disturbed during your stay and wish that we'd known while you were here; we'll always do everything that we can to make sure that you're as comfortable as possible. Please rest assured that we have duly noted your comments and will take them into consideration. We look forward to seeing you on your next visit. Kind regards, Karim Haraké, General Manager

Partner: TripAdvisor

Recenzje naszego hotelu napisane przez podróżnych

  • 715 Liczba opinii 6.7/10 Lokalizacja
  • 901 Liczba opinii 5.7/10 Pokój
  • 632 Liczba opinii 7.6/10 Obsługa
  • 18 Liczba opinii 9/10 Internet
  • 532 Liczba opinii 3.9/10 Komfort
  • 439 Liczba opinii 4.1/10 Dobra oferta cenowa
  • 390 Liczba opinii 6.3/10 Czystość
  • 267 Liczba opinii 6.6/10 Śniadanie

Zarządzane przez Trustyou

Diegem - wszystkie nasze hotele