Informatiebericht

Hotel ibis Praha Wenceslas Square 3 sterren

Avis-klantbeoordeling 4.2/5 2.778 beoordelingen

Boek dit hotel

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen

Beste prijs garantie

Hoe het werkt?
ibis Praha Wenceslas Square
Zien op een kaart
+ 10 Diensten

Extras van het hotel

  • Only 5 minutes walk from Wenceslas Square.

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Online inchecken
  • Wifi/internettoegang
  • Parkeren
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Huisdieren toegestaan Betaalde services
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • PRAGUE Betaalde services
  • In het hotel gesproken talen
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out Betaalde services
  • Wasserij
  • Geldautomaat
  • Conciërge
Ontspanning en activiteiten
  • Verwarmd binnenzwembad (in de buurt) Betaalde services
  • Fitnesscentrum (in de buurt) Betaalde services
  • Sauna (in de buurt) Betaalde services
  • Excursies per boot
Catering
  • Ontbijt Betaalde services
  • 1 Bar(s)
Zakelijke diensten
  • 4 Vergaderruimte(n)
  • Internethoek (Macintosh)
  • Business centre self service

Hotel locatie

ibis Praha Wenceslas Square

Katerinska 36
12000 prague
czech republic

Tel: +420222865777

Fax: (+420)2/24941201

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

  • SUBWAY :  C-LINE-red I.P.PAVLOVA

  • TRAM :  4/6/10/16/22/23 I.P.PAVLOVA

  • Met het vliegtuig

    PRAGUE op 15 km / 9,32 mijl - Pendeldienst niet gratis

  • Met de trein

    HLAVNI NADRAZI PRAHA op 0,8 km / 0,5 mijl

  • Met de trein

    HOLEŠOVICE op 3 km / 1,86 mijl

Gps:50.074649, 14.426122

Onze accommodaties

Warm, modern  en comfortabel, met een zacht bed en een functionele badkamer. De kamer beschikt over alles om u thuis te laten voelen

Een kamer met het nieuwe tweepersoonsbed van ibis

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 16 / 172 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Telefoon met directe buitenlijn

Een kamer met 2 nieuwe eenpersoonsbedden van ibis

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 16 / 172 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Telefoon met directe buitenlijn

Een kamer met 1 tweepersoonsbed + 1 extra bed met het nieuwe beddengoedNiet-contractuele foto

  • Max. aantal personen: 3
  • Oppervlak: Vanaf 16 / 172 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Telefoon met directe buitenlijn

Onze restaurants en bars

BAR

Ontspanning aan de bar : Iedereen komt in de loop van de dag weer in de Ibis-bar terecht om er zich enkele momenten puur voor zichzelf te gunnen.

Niet-contractuele foto

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

  • Aantal vergaderruimten: 4

  • Maximaal formaat: 48

  • Maximum capaciteit: 40 personen

  • Maximale dinercapaciteit: 4 personen

Meer informatie

Onze beoordelingen voor
ibis Praha Wenceslas Square

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling 4.2/5

2.778 beoordelingen

tripadvisor

TripAdvisor score 4.0/5

2.008 beoordelingen

Top locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Sven Gezinnen - 17/08/2020 ALL bevestigde berichten

Zeer mooi verblijf

Dear Sven, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Praha Wenceslas Square. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Prettig en centraal gelegen hotel in Praag

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Catharina Vrienden - 06/10/2019 ALL bevestigde berichten

Het hotel ligt erg centraal in Praag. Het is een paar minuten lopen naar de metro en trams. Het hotel ligt in een rustige zijstraat. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kamer is eenvoudig maar netjes. De bedden lagen goed. Het ontbijtbuffet bood voor ieder wat wils en werd prima aangevuld. Lekkere koffie van DE ;-). Bij de receptie is een geldautomaat en een klein winkeltje.

Dear Catharina, I would like to thank you for sharing with us you review about your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am happy to read that you had a nice stay with us. I am glad, that you enjoyed a location of our hotel. I do hope, that you fully enjoyed ouor beatiful, historical Prague. I will surely share your nice feedback with our whole team, and we are looking forward to welcome you back to our hotel again soon. Yours Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Prima voor een kort verblijf.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Liliane Stellen - 23/09/2019 ALL bevestigde berichten

Voor ‘n enkele overnachting vind ik ‘n Ibis-hotel prima. Voor meer overnachtingen verkies ik iets meer comfort.

Dear Liliane, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Praha Wenceslas Square. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Tevreden

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Jo Vrienden - 03/09/2019 ALL bevestigde berichten

Mooie kamen met standaard comfort. Kamers en badkamer netjes proper! Bedden liggen goed en ook het hotel ligt er netjes bij. Mooi ontbijtbuffet en vriendelijk personeel in het hotel. Inchecken duurt echter te lang, lange wachtrij. Overdag voldoende personeel aan balie, 's avonds veel te weinig.

Dear Jo, First of all, I would like to thank you for taking the time to share with us your feedback, regarding to your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am pleased to read that you have been satisfied with our hotel, and with our services. Its great that you have been satisfied with the cleanliness of our room, as well as with bathroom. On the other hand, I am sorry, that you had to wait for a long time for check-in thanks to the queue. I will definitely share your feedback with our team, and we do hope, that you will come to visit us again soon. Yours Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Geen echte aanrader

Tripadvisor-waardering 3.0/5

cellekede Gezinnen - 25/07/2019 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Middelmatig, online ingechekt met aankomst voormiddags, kamer pad om 14u30, airco on de kamer ging niet. Ok geen wifi. Ontbijt de 2e dag totaal ondermaats. Kamer was netjes. Personeel receptie vriendelijk, personeel restaurant lui en vuil. Tafels tussen 2 gebruikers niet afgeruimd, noch gepoetst. Bijvulling aan het buffet volgde gewoon niet.

Dear cellekede, thank you very much for sharing with us your impressions on your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am very sorry to read that your stay was not a satisfactory one. I am sorry to read that you have not been satisfied with our breakfast. Be sure, that I will definitely share your feedback with our F&B manager, and we will do our best to ensure such a improvements. Yours Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

kamer ok zonder meer. Geen internet/wifi code, ontbijt gewoon ondermaats.

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

D. M. Stellen - 24/07/2019 ALL bevestigde berichten

Ik deed een online check-in om het allemaal vlotjes te laten verlopen, maar moest toch gewoon de rij volgen en een gewone check-in ondergaan. Via internet bij de online check-in gaf ik onze aankomst voor 12u aan, ook hier weer geen probleem, bij de aankomst konden we maar één doen, wachten op onze kamer tegen 15uur. De kamers waren netjes en proper, geen commentaar maar de airco ging niet en men kon de venster amper openen Het ontbijt de eerste dag tegen 08u15 ok, alles was er, maar we moesten ons tevreden stellen met een vuile tafel, tafels werden noch afgeruimd noch gepoetst. De tweede dag gingen we wat later, tegen 9u. Er was nog weinig eten beschikbaar en er werd ook niet aangevuld. Het weinige dat dan toch werd gebracht, waren worstjes maar in de vorm van puree en het personeel kon er alleen maar om lachen, de klanten niet echt, onwaardig tot respectloos. Ontbijt is voorzien tot 10 u, om 9u45 werd het buffet reeds afgeruimd en koffie en thee machines werden uitgezet, geen tijd meer voor de klanten want bezig met eigen ontbijt. Voor ons is dit hotel zeker geen aanrader, wed hebben al heel wat beter meegemaakt.

Dear D. M.., First of all, I would like to thank you for your time to share with us your feedback, and more precisely comments regarding to your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am very sorry, that you have not been satisfied with the online checkin. I would like to kindly let you know, that unfortunately, we need to follow strict czech government rules, and we need all of the informations from every person, you are staying in hotel. This might be the reason, why you had to give us all the details upon your arrival, as I have noticed, you mentioned that you traveled as a couple. I am sorry, that it disappointed you. I would like to apologize for the breakfast. Be sure, that we are always doing our best to be replacing the food as soon as possible. Therefore, I am sorry, that it was not up to your expectations. Thank you for all of your comments, and be sure, that I will definitely share them with our whole team. Yours Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Onvoldoende aangepast voor mindervalide rolstoelgebruikers

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

Luc Gezinnen - 16/07/2019 ALL bevestigde berichten

In tegenstelling tot andere IBIS hotelkamers die kamers hebben aangepast voor rolstoelgebruikers, zijn de kamers van dit hotel véél te klein en slecht ingericht. Zo is de hoofdkamer (slaapkamer) amper groot genoeg om er met de een rolstoel in te rijden. Er is geen plaats meer om de valiezen op te leggen en de kasten zijn klein en ontoegankelijk. De spiegel in de badkamer hangt veel te hoog voor rolstoelgebruikers, alsook de kraan. De airco blaast enkel koude lucht. Kortom, zeer onvoldoende

Dear Luc, Thank you very much for your time to share with us your impressions on your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am very sorry to read that you have not been satisfied with our hotel, and with our services. Furthermore, with our wheelchair room. I am very sorry, that it was not up to your expectations. Please, be sure, that I will definitely share your feedback with our whole team, and we will do our best to make such an improvements, to fulfil your expectations. Once again, thank you for your feedback. Yours Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Mooi en rustig gelegen hotel op loopafstand van de bezienswaardigheden.

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Gerrit Gezinnen - 15/05/2019 ALL bevestigde berichten

Het verblijf was prima. Met de AE-bus naar het centraal station gereisd en van daaruit in 20 minuten naar het hotel gelopen. Dit is goed te doen. Nette kamer met goede bedden. Het ontbijt was uitgebreid en zeer goed verzorgd. Kortom een top hotel op een top locatie.

Dear Gerrit, Thank you very much for your shared review, about your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am delightful that your stay was great. And that you see our hotel as a top one. We are looking forward for another chance to welcome you back to our hotel again very soon. Best Regards from Prague, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Geslaagde city trip, goede kamer en goed ontbijt, de verhouding prijs-kwaliteit was OK

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Kristien Vrienden - 13/05/2019 ALL bevestigde berichten

Zeer behulpzaam meisje aan de receptie dat de dag van ons vertrek onze koffers enkele uren in bewaring heeft genomen en voor ons een taxi naar de luchthaven heeft geregeld. De manager kwam bij de piek momenten tijdens het ontbijt ook helpen en tafels afruimen. Meestal zeer tevreden van Ibis, zo ook in Praag.

Dear kristien, First of all, let me thank you for your shared feedback, and comments about your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am delighted to read that you have been satisfied with our hotel, and with our services. And I am pleased, that you had a successful trip. Be sure, that I will share your comments to our reception team, as it is always a great pleasure to receive that kind of positive feedback from our guests. We are looking forward for another chance to welcome you back to our hotel again very soon. Best Regards from Prague, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

goed hotel goede service!

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Giel Stellen - 18/02/2019 ALL bevestigde berichten

Jammer dat er wel een bar wordt aangegeven op de bordjes, maar deze er niet is.

Dear Giel, First of all, I would like to thank you for your time to share with us your impressions on your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am glad to read that you have been satisfied with our hotel, and with our services. I would like to kindly explain you, that we do have a restaurant/bar, but it is open only for breakfast. For that reason, we do have a food corner, when our guests can enjoy little snacks, or some kind of drinks. We do hope, that this will not determine you from your next stay with us. Best Regards from Prague, Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor

Uitstekende lokatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Frank Zaken - 20/11/2018 ALL bevestigde berichten

Gunstig gelegen tov tram en metro. Dicht bij centrum. Comfortabele bedden. Uitstekend ontbijt.

Dear Frank, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Praha Wenceslas Square. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. We are happy, that we managed to meet up your expectations in all directions. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor

Dit hotel is super verzorgd en ideaal gelegen hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Arne Vrienden - 06/11/2018 ALL bevestigde berichten

Alles was super verzorgd! Sleutel van de kamer lag klaar bij aankomst! Uitstekend ontbijt. Vriendelijk personeel.

Dear Arne, Thank you very much for your recent feedback, about your stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am very happy to read that you have been pleased with the location of our hotel, and that it was just ideal for you. I am glad, that we managed to prepaire the key of your room early, so you could have enjoyed the best welcome and quick check in. Be sure, that I will share all of your comments with our team, and we will do our best to continously provide a good service for our guests. We are looking forward to welcome you back to our hotel again very soon. Have a nice day. Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor

Goed gelegen

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Frans Stellen - 06/09/2018 ALL bevestigde berichten

Uitstekend hotel voor een stedentrip

Dear Frans, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Praha Wenceslas Square. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor

Goede prijs kwaliteit

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Donna Stellen - 20/08/2018 ALL bevestigde berichten

Keurige kamers, alles is netjes en schoon.

Dear Donna, thank you for your shared review, relating to your stay with us at ibis Praha Wenceslas Square. I am happy, that you have been satisfied with the quality of our hotel, and our services. I am also glad, that you liked the cleanliness of the room. Be sure, that I will share this with our whole team, as it is always great to receive that kind of positive comments. We are looking forward to welcome you back soon. Have a nice day. Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor

Een groot avontuur

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Alexander Stellen - 04/08/2018 ALL bevestigde berichten

Er ging een wereld voor mij open, het personeel is zeer hulpvaardig. De kamer is royaal voor twee personen. In onze kamer stond een leuke welkomsattentie.

Dear Alexander, thank you very much for providing this feedback, relating to your stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am delighted to read, that it was a great stay for you. Thank you for highliting our staff. We always try to do as much as we can to ensure for our guests the best stay. It was pleasure for us to have you as our guest. We are looking forward to welcome you back again. Best Regards from Prague, Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor

Prima hotel

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Daphieeh Vakantie met vrienden - 12/08/2017 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Goede ligging, goede bedden, prima ontbijt, niet te warm/koud, geen uitzicht. We hadden een aanbieding voor 2-pers kamer, bleek het ontbijt maar voor 1 pers te zijn. Bij betalen dus. Dat was een kleine teleurstelling.

Dear Daphieeh, Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon! I am sorry about your accident with the breakfast, yet it is true, if the reservation was made for one person, then the breakfast included is for one person as well. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Eva J

slechte service

Tripadvisor-waardering 2.0/5

G9653CZ Stellen - 02/01/2017 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Erg vreemd dat de kamermeisjes niet de beleefdheid hebben om te kloppen voor ze binnen komen?? Tot 3 keer toe kwamen ze gewoon binnenstormen, dat vonden we geen stijl. Receptionist bij het inchecken was ook niet erg beleefd, en zeker niet mededeelzaam. Hij wist ons nog net te vertellen dat we geen diner gereserveerd hadden, terwijl dat wel degelijk zo was. Het kostte heel wat overredingskracht voor we hem zo ver hadden om dit eens goed te checken. Toen uiteindelijk bleek dat we gelijk hadden, vond hij dat erg grappig. Als je je diner reserveerd direct bij het boeken, krijg je dus een aangepaste menu kaart, en mag je niet kiezen uit de gewone kaart. Dat mag wel eens vermeld worden op de boekings-site. Je kunt dan kiezen uit 2 verschillende diners....ook al zit je er 3 dagen of langer. Bestellen van de gewone kaart met bijbetaling ging uiterst moeizaam. De kaart was overigens ook niet om over naar huis te schrijven, het meeste was erop stond was junkfood. Overal in het hotel hangt reclame dat je 24 uur per dag snacks kunt krijgen in de bar...maar helaas was de bar gewoon gesloten. Je moest dan naar het restaurant ernaast, en daar liep je weer tegen de veel te kleine kaart aan. Het ontbijt was niet best. Het brood was zo oud dat je er iemand mee kon verwonden. Het werd elke dag gewoon weer neergelegd, tot het op was. De eieren waren groen, we vermoedden dat die er ook al een paar dagen lagen. De kamer was ook onprettig. Douchen was geen pretje, als je warm water wilde kwam er een heel zacht straaltje uit, en de verlichting was zo vreselijk fel dat ik er hoofdpijn van kreeg. Verder kon het raam ongeveer 2 cm open, terwijl het waanzinnig warm was in het hele hotel, dus ook op onze kamer. We hebben de "airco" of wat daarvoor door moest gaan op zun aller koudst gezet, en het raam op op dat kiertje open maar het was niet koel te krijgen. Dus sliepen we erg slecht en werden we wakker met bonzende koppijn, 3 dagen lang. Er was wel tv, maar alleen tjechische zenders, 1 duitse zender en een paar engelstalige nieuwszenders. Alles in uitermate slechte kwaliteit. Wifi was wel goed dus met onze laptop konden we gelukkig netflix gebruiken. In het hotel was savonds namelijk ook niets te beleven.

Plezierig verblijf nabij oude centrum Praag

Tripadvisor-waardering 5.0/5

opatuiie Stellen - 21/09/2016 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Een goed gesitueerd hotel nabij het centrum van Praag. Het personeel is vriendelijk en attent in de richting van de klanten. Taxi-vervoer van het hotel naar het vliegveld kan tegen een vastgestelde scherpe prijs worden geregeld door het hotel; een bedrag van 580 Tsjechische Kronen wordt hiervoor gerekend.

Dear opatuiie, Thank you so much for your great feedback! We are delighted to see that you had a pleasant stay and we managed to meet your expectations. Your kind comments about the staff are very much appreciated. It will be a pleasure for me to share this with them. We hope that we will be able to welcome you back soon. Kind regards, Eva Jedlickova Guest Relations

Heerlijk hotel

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Equinox79 Soloreis - 08/08/2016 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Ik verbleef drie nachten in dit hotel. De locatie is prima, want je kunt overal naartoe wandelen. De kamer was erg prettig. Het bed lag heerlijk en de airconditioning werkte goed. Het ontbijt was bij mijn boeking ingegrepen en was goed.

Dear Equinox79, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Praha Wenceslas Square. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely,

keurig in orde

Tripadvisor-waardering 4.0/5

ESTHERandBOEN Stellen - 20/02/2016 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Het is efficient en schoon hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel is goed gelegen bij het oude stadscentrum, het station en het metronet. Op loopafstand zijn het Dvorakmuseum en U Kalicha.

Dear Guest, Thank you for choosing Ibis Praha Wenceslas Square during your stay in Prague and for sharing your feedback with the TripAdvisor travellers. I am glad to know that you had enjoyable stay at our property and that you highlighted our friendly and helpful staff, our convenient location and cleanliness of our hotel. It is always a pleasure to receive positive feedback. We look forward to welcoming you back again very soon. Kind regards, Eva Paskova General Manager

Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in prague