ibis Marne la Vallee Emerainville 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.2/5 655 beoordelingen

ibis Marne la Vallee Emerainville - Image 1
ibis Marne la Vallee Emerainville - Image 2
ibis Marne la Vallee Emerainville - Image 3
ibis Marne la Vallee Emerainville - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

  • Disneyland Parijs, de outlet La Vallée Village op slechts 12 minuten van het hotel

  • Gratis WiFi

  • Kamers met tussendeur (alleen op aanvraag in het hotel)

  • Gratis parkeerplaats en oplaadstation voor elektrische voertuigen

  • Parijs centrum 35 minuten met de trein of auto

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis Marne la Vallee Emerainville

46 Boulevard de Beaubourg
77184 EMERAINVILLE
Frankrijk

Gps:48.815526, 2.620098

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie

BAR RENDEZ VOUS

Onze bar is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en heeft een uitgebreide selectie verfrissende drankjes, hapjes en digestieven. U vindt er ook een selectie snacks voor als u ineens trek krijgt!

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.2/5  655 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  504 beoordelingen

Gedateerde locatie, maar prima gelegen

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Geert Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Zeer vriendelijk personeel. Inrichting gebouw en kamers zijn aan renovatie toe. Het is echter allemaal zeer schoon en hygienisch.

Meneer A., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marne-la-Vallée Émerainville erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Geen veilig gevoel

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Birgit Stellen - ALL bevestigde berichten

De kamerdeur sloot niet goed, toen we 's avonds we terug kwamen was de deur nog open terwijl deze wel op slot was toen we vertrokken. Housekeeping heeft deze waarschijnlijk niet goed gesloten. Daarnaast is er ook eten uit onze tas gestolen. Al met al dus geen veilig gevoel.

Geachte BIRGIT W., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Marne-la-Vallée Émerainville. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. We hebben een elektronische deurscan uitgevoerd. Niemand anders dan het personeel kwam uw kamer binnen. We zullen de deurdrangers controleren op extra veiligheid. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Proper maar rokerige hitte

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Man D. N. G. H. Stellen - ALL bevestigde berichten

We bleven voor 1 nacht omdat na een dagje Disneyland het ons geen goed plan leek Om 4u te rijden. Bleek naderhand toch een beter plan. De kamer was snikheet, er hangt een paneel voor airco uit het stenen tijdperk, maar is aan niks aangesloten. Want er is geen airco aanwezig. De kamer stonk alsof daar een conventie over sigaretten/sigaren voordien was gehouden. Ramen open zetten is geen plan want de autostrade vlak naast het gebouw. Hierdoor blijft de stank/hitte binnen. Lakens en badkamer waren proper maar dat was het dan ook. Korte versie Niet aan te raden.

Geachte VINCENT S., Bedankt dat u de tijd h. genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Marne-la-Vallée Émerainville. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen h. voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. We hadden een storing in het airconditioningcircuit, we hebben onze leverancier gebeld om ons te helpen, het duurde veel langer dan verwacht. Ons hotel is rookvrij, maar sommige gasten respecteren deze regel niet. We hebben parfums voor eetgeuren die behoorlijk effectief zijn. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons h. willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Robert Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Prima locatie voor een kort verblijf

Leer afspraken na te komen

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Screaminrubba Vakantie met vrienden - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Dit is ons 3e bezoek aan dit hotel. Normaal alleen met zijn 2-en, maar nu met een bevriend gezin met tiener dochters. We hadden gevraagd om 4 aaneengesloten kamers MET 1 kamer met 2 enkele bedden. Dit zou goed komen, maar bij aankomst was alles verkeerd geregeld. Niet aaneengesloten en alleen 2-persoonbedden. Ondanks een e-mail met bevestiging dat dit duidelijk was. Gelukkig heeft de persoon achter de balie het 2 aparte bedden probleem op kunnen lossen. Maar als ze goed hun werk gedaan hadden. Verder werkt de airco ondanks de warmte niet.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 282 beoordelingen 9.1/10 Locatie
  • 586 beoordelingen 6.1/10 Kamer
  • 483 beoordelingen 9/10 Service
  • 7 beoordelingen 9.5/10 Wifi
  • 404 beoordelingen 5.2/10 Comfort
  • 309 beoordelingen 7.7/10 Ontbijt
  • 262 beoordelingen 6.4/10 Netheid
  • 139 beoordelingen 8/10 Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Emerainville