ibis Nanterre la Défense 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.1/5 699 beoordelingen

ibis Nanterre la Défense - Image 1
ibis Nanterre la Défense - Image 2
ibis Nanterre la Défense - Image 3
ibis Nanterre la Défense - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

  • Dicht bij LA Défense Arena Parijs

  • Gerenoveerde, geluidsdichte, comfortabele kamers met airco, sommige met balkon

  • Charlie's Corner Bar: hier is een selectie Europese bieren om te ontdekken!

  • Gerenoveerde, geluiddichte vergaderfaciliteiten met veel licht

  • U kunt gebruikmaken van de parkeerplaats van het hotel, op basis van beschikbaarheid

Onze accommodaties

Take advantage of our Flight + Hotel offers

Discover

Hotel locatie

ibis Nanterre la Défense

36/38 avenue Champs Pierreux
92000 NANTERRE
Frankrijk

Gps:48.888395, 2.212458

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Parking
  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie

CHARLIES CORNER NANTERRE

Charlie's Corner heet u welkom op hun nieuwe locatie: een vriendelijke ruimte waar u kunt eten, drinken, lachen en werken. De perfecte plek om te ontspannen en te socialiseren.

Boek

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.1/5  699 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  412 beoordelingen

Alles perfect in orde

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Anoniem Vrienden - ALL bevestigde berichten

Vriendelijk personeel, mooi opgeruimde en propere kamers. We hebben geen enkele klacht.

Geachte INEZ B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Nanterre La Défense erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Edward Responsable hébergement

Goede locatie, kamers klein

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Anoniem Zaken - ALL bevestigde berichten

Goede locatie, kleine kamers

Geachte IVAN C., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Nanterre La Défense erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Edward Responsable hébergement

Matig

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Ron Zaken - ALL bevestigde berichten

Restaurant en bar hele weekend dicht en niets te drinken te koop in hotel, geen koelkast dus zelf iets meenemen is ook zinloos aangezien de kamer veel te warm is. Wel keurig schoon en ontbijt prima.

Beste gast, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. We hopen je snel weer te verwelkomen in ons hotel. Ter informatie: het restaurant/bar is in het weekend gesloten, zoals aangegeven op de website. Met vriendelijke groet, Edward Responsable hébergement

Hotel was overboekt en we zijn als familie uit elkaar gehaald, 2 aparte kamers gekregen,

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Souad Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Ik heb jullie hier al over gemaild, en op mijn tweede mail helaas nog geen reactie of passende oplossing van jullie ontvangen. Lees onderstaande mail: Dear Manger of Ibis hotel Nanterre la Defense , I stayed at your hotel on the weekend of Friday 28 and Saturday 29 April. However on arrival I was told that the room I had booked was overbooked, which meant I was upgraded from 2 rooms. I was under the impression that this was two rooms, with the connecting door in the middle opening. Unfortunately, this was not the case. This made me experience the weekend I had planned with my family differently, we slept separately from each other, did not experience the family getaway pleasantly. Besides, the mornings also took much longer because we were not sitting together. I asked your staff (several) if they could do anything for us in this regarding this unpleasant situation. Unfortunately, there was no other option than this which they could offer. I also asked what you could do on service point of view, unfortunately they could not help me with this. The manager was not present, so they could not offer the right service. I found this very unpleasant. So that's the reason for my e-mail. I wanted to see what you could do about this annoying and unpleasant situation. We did not have a nice family weekend because of this, which is very unfortunate! I would love to hear what your suitable solution for this is going to be.

Dear TARIK M., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the ibis Nanterre La Défense. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. Following our many exchanges, by email, and with the customer service, we again present you our flattest apologies for this inconvenience. Following a technical incident with our booking platform over a short period of the day, you were able to book a triple room during this short time while we no longer had rooms available in this category. We had tried to reach you before without success. Upon your arrival, you were given an over-classification of 2 double ribbed rooms with balconies, which are also of a similar size (see even larger) but indeed without the extra bed (which is why we gave you 2 rooms instead of one). It’s fair to say that the data rooms are not equivalent to the one you reserved. However, it is not fair to say that no solution has been found or proposed. We have given you 2 rooms in upgrade that have enough room and number of seats to be able to spend the day in the same room and also a terrace where you could be several with tables and chairs. Conditions much more comfortable than a single room with 3 beds where you would have been tighter during the day. Again, we understand that it may have been inconvenient at night to be separated, but during the day, these conditions could only be more pleasant. Commercial gestures were made, and one is still in progress, we had agreed to a partial refund of the reservation as compensation, but the bank details that you provided to us were then incomplete when we exchanged... We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. However, we hope to be able to regain your confidence in a future stay and Sincerely yours, Edward Durand Responsable hébergement

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Conchita Vrienden - ALL bevestigde berichten

heel goed ontvangen, lekker ontbijt echter 1 minpuntje, aangezien je na een concert niets meer kan nuttigen in de bar, zou het aangenaam zijn dat er een automaat met drinken aanwezig is.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 146 beoordelingen 6.9/10 Locatie
  • 349 beoordelingen 6.1/10 Kamer
  • 333 beoordelingen 8.3/10 Service
  • 168 beoordelingen 7.2/10 Netheid
  • 152 beoordelingen 7.3/10 Ontbijt
  • 85 beoordelingen 3.9/10 Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • 57 beoordelingen 3.4/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Nanterre