ibis Epinay sur seine Gennevilliers 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.3/5 245 beoordelingen

ibis Epinay sur seine Gennevilliers - Image 1
ibis Epinay sur seine Gennevilliers - Image 2
ibis Epinay sur seine Gennevilliers - Image 3
ibis Epinay sur seine Gennevilliers - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

  • Restaurant Le Gourmet in brasseriestijl naast het hotel.

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis Epinay sur seine Gennevilliers

1-3 Avenue du 18 Juin 1940
93800 EPINAY SUR SEINE
Frankrijk

Gps:48.954182, 2.307957

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Parking
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie
  • Roomservice

BAR de l'hôtel IBIS à Epinay

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.3/5  245 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  198 beoordelingen

Paris’te konakladığımız otel

Tripadvisor-waardering 3.0/5

ayhanmutlu Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Nisan 2024’de çıktığımız Paris-Benelux kültür turumuzun ilk konaklama yeri olan Paris’teki Ibis Epinay Sur Seine hotel oldu. Bu otel 3 yıldızlı fakat odaları ve banyosu oldukça dar. Restoranda kahvaltı 3-4 çeşit ile sınırlı, lakin temiz ve lezzetli. Oda sıcak ve hijyenik, günlük Housekeepping servisi var. Fiyatı uygun olduğu için tercih ettik, tekrar olsa yine bu fiyatlara tercih edilir.

Hôtel très correct

Tripadvisor-waardering 4.0/5

laurent B Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Hôtel IBIS standard. L'accueil est très agréable, la chambre très correct. Seul point à améliorer, en 2024, il serait bien de permettre l'accès à la prise HDMI de la TV pour profiter de ses accès depuis un ordinateur ou un téléphone. Ce serait un plus agréable.

Goede overnachting

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Anoniem Vrienden - ALL bevestigde berichten

Prijs kwaliteit verhouding oke, schoon, parkeergarage onder het hotel, direct bij het hotel een tram/metro halte.

Te slecht om te blijven door arrogante houding management

Tripadvisor-waardering 1.0/5

j00st0 Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Vorige week, 1 nacht zakelijk dit hotel geboekt, gearriveerd om 10.30 en mijn koffer alvast op de kamer gezet (de schoonmaakster was nog bezig), hiervoor rekenen ze €25.00 extra! Na mijn afspraken rond 16.30 kwam in terug in het hotel, toen de kamer gecheckt, deze was klein, oud en hierdoor niet helemaal schoon, geen frisse lucht maar een vervelende luchtverfrisser lucht. Deze klachten kenbaar gemaakt bij de receptioniste en gezegd dat ik geen vertrouwen meer had in een prettig verblijf, ook kenbaar gemaakt dat ik wilde vertrekken, ze ging dit overleggen met haar leidinggevende deze zat backoffice achter zijn pc, deze manager nam niet de moeite om het gesprek aan te gaan met zijn gast maar bleef lekker op zijn stoel zitten, deze onbeschofte houding heeft mij doen moeten besluiten dit hotel direct te verlaten, ondanks dat ik reeds betaald had, ik laat mij niet schofferen door een arrogante manager! Ik wacht nog op restitutie van Ibis! Een zeer slechte ervaring, die ik gelukkig nog nooit eerder meegemaakt heb ik een hotel!

Hallo, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons te schrijven. Het spijt ons dat de service en de service niet aan uw verwachtingen voldeden. Ibis-hotels willen u graag de beste service bieden voor uw verblijf; daarom is uw mening zeer waardevol. Daarom bevestig ik dat het inchecken om 10.00 uur plaatsvond en dat de receptionist ter plaatse je vroeg of alles goed voor je was, zelfs vóór de betaling. Je ging akkoord. Toen vroeg je om informatie over het openbaar vervoer en eigenlijk vroeg je om 16.30 uur een volledige terugbetaling. De receptioniste wilde je het ontbijt en de toeristenbelasting terugbetalen, maar je weigerde en vroeg om een ​​totale terugbetaling zonder uitleg snel te willen vertrekken. Geen enkel hotel accepteert terugbetaling 6.30 uur na het inchecken. Na uw vertrek hebben wij de belasting voor verblijven en ontbijt terugbetaald. Wees ervan verzekerd dat de nodige maatregelen zullen worden genomen om de kwaliteit van de genoemde diensten te verbeteren. Wij danken u nogmaals voor uw opmerkingen en hopen uw vertrouwen te herwinnen tijdens uw volgende verblijf.

Prima hotel

Tripadvisor-waardering 3.0/5

jornt2016 Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Zakelijk dit hotel bezocht omdat dit de dichtstbijzijnde plek was. Hotel zelf is prima, goed ontbijt en het restaurant wat er aan vast zit is ook redelijk goed. Echt een veilig gevoel in de wijk waar het staat krijg ik echter niet. Alles is goed beveiligd, echter zal dit zo zijn redenen hebben gehad

Hallo, Hartelijk dank voor uw opmerkingen met betrekking tot uw verblijf bij ibis Epinay Sur Seine. Het is met groot genoegen dat wij uw complimenten ontvangen. Ook zullen we zeker deel uw commentaar met ons team. Uw tevredenheid is de beste beloning voor onze medewerkers die dag te werken na dag om een onberispelijke service aan te bieden. dank u

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 91 beoordelingen 7.8/10 Locatie
  • 144 beoordelingen 5.9/10 Kamer
  • 183 beoordelingen 9.4/10 Service
  • 6 beoordelingen 8.8/10 Wifi
  • 75 beoordelingen 6.7/10 Netheid
  • 42 beoordelingen 7.9/10 Ontbijt
  • 17 beoordelingen 2.2/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Epinay Sur Seine