10% korting op hotelovernachtingen voor ALL-leden

Word lid van ALL en krijg 10% korting op uw favoriete hotel

De aanbieding is geldig voor een verblijf tot 31/12/2023

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Deze aanbieding is alleen geldig voor onze loyalty leden, word lid om te profiteren

Beschrijving van de aanbieding

Wat uw plan, of welk seizoen het ook is, tegen een hoteluitje zegt u geen nee.

Een paar dagen heerlijk ontspannen bij het zwembad? Absoluut! Een culinaire zwerftocht door de stad? Zeker weten! En met 10% korting op uw verblijf in deelnemende hotels wordt het antwoord wel heel makkelijk — ja!

Om u te bedanken voor uw loyaliteit, bieden wij nu een van de hoogste ledenkortingen in de branche.

En bent u nog geen lid van ALL, meld u dan vandaag nog aan en ontvang 500 extra Reward-punten na uw eerste in aanmerking komende verblijf bij ons.

Wij bieden u een topvakantie met geweldige bestemmingen, exclusieve aanbiedingen, Reward-punten en VIP-voordelen. Dus wacht niet langer en reis voordeliger dan ooit. Boek nu en krijg 10% korting op elke nacht die u bij ons verblijft.

Bekijk de lijst van de deelnemende hotels (PDF, 488 Ko)
Lees de voorwaarden van de aanbieding.
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.