Boek nu en voel de liefde

Uw liefdesverhaal verdient een passend decor

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Deze aanbieding is alleen geldig voor onze loyalty leden, word lid om te profiteren

Beschrijving van de aanbieding

Elk liefdesverhaal is even uniek als het bijbehorende koppel.

De grapjes die alleen u begrijpt. De vakantieherinneringen. De blikken die alles zeggen. Samen creëert u iets magisch. ALL, het lifestyle loyalty-programma van Accor, biedt daarom een romantisch droompakket speciaal voor u. 

Bij aankomst in het hotel ontvangt u een prachtig romantisch cadeau. Trek een gratis fles champagne open. Geniet tijdens uw verblijf van gratis ontbijt voor twee en laat uitchecken. U krijgt ook nog eens 500 extra Reward-punten voor uw verblijf. 

Waar leidt de liefde u naartoe? Beleef een romantisch avontuur op een prachtige bestemming. Bewonder de idyllische Amsterdamse grachten en drink een cappuccino aan het water. Bezoek de enige drijvende bloemenmarkt ter wereld en geniet van de prachtige kleuren. Of ga een weekendje naar Londen: perfect om te shoppen, bezienswaardigheden te bewonderen en van heerlijk eten te genieten. Houd elkaars hand vast terwijl u door de charmante Kew Gardens wandelt of kijk elkaar diep in de ogen terwijl u een boottocht over de Theems maakt.

Waar u ook de romantiek opzoekt, wij zorgen dat uw verblijf extra speciaal wordt. Geniet van al het moois en romantisch dat ALL te bieden heeft met deze exclusieve aanbieding! 

Bekijk de lijst van de deelnemende hotels (PDF, 41 Ko)
Lees de voorwaarden van de aanbieding.
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.