Hotel Cures Marines Trouville Thalasso&Spa-MGallery 5 sterren

Avis-klantbeoordeling 4.5/5 10.074 beoordelingen

Hotel Cures Marines Trouville Thalasso&Spa-MGallery
Zien op een kaart
+ 30 Diensten
Boek dit hotel

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen

Beste prijs garantie

Hoe het werkt?
ALL - Accor Live Limitless

Gratis: word lid

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten

  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken

  • Profiteer ik van voordelen

  • Profiteer ik van de Ledenkorting

Extras van het hotel

  • Restaurant met Michelinster

  • Instituut en spa voor zeewaterbehandelingen op eigen terrein

  • Familie kamers

  • Prachtig uitzicht op zee

  • Ephemer Brasserie

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 16h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Online inchecken
  • Wifi/internettoegang
  • Parkeren
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Babysitservice op aanvraagBetaalde services
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • ROISSY C DE GAULLEBetaalde services
  • In het hotel gesproken talen
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-outBetaalde services
  • Wasserij
  • Portier
  • Conciërge
Ontspanning en activiteiten
  • Zwembad
  • Thalassotherapiecentrum (In de buurt)Betaalde services
  • Fitnesscentrum
  • Wellness
  • Babysitservice op aanvraagBetaalde services
  • GolfBetaalde services
  • TennisBetaalde services
  • Strand- en watersportenBetaalde services
  • Fietsverhuur
Catering
  • OntbijtBetaalde services
  • 2 restaurant(s)
  • 1 bar(s)
  • Room service
Zakelijke diensten
  • 7 vergaderruimte(n)
  • Internethoek (Macintosh)
  • Business centre self service
  • Kopieer- en printfaciliteiten
Informatiebericht

Hotel locatie

Hotel Cures Marines Trouville Thalasso&Spa-MGallery

boulevard de la cahotte
14360
trouville-sur-mer
frankrijk

Tel: +33231142600

Fax: (+33)2/31142626

Inchecken vanaf 16h00

Uitchecken tot 12h00

  • Met het vliegtuig

    ROISSY C DE GAULLE op 221 km / 137 mijl - Pendeldienst niet gratis

  • Met de trein

    TROUVILLE DEAUVILLE op 1 km / 0 mijl

Gps:49.366521, 0.07843

Onze accommodaties

De 103 kamers, waaronder 7 suites, zijn boven de bedden versierd met fresco's die zijn geïnspireerd op de omgeving van het hotel. De glinsterende kroonluchters roepen de sfeer van jaren zeventig op. De tinten wit en grijs met blauwe accenten maken Kostbare materialen, zoals wol, gewaxt linnen en glanzend satijn, sieren de ramen, sofa's en stoelen. U kunt de kamer rondom met gordijnen afsluiten om een gezellige en intieme sfeer te creëren, weg van alle drukte en lawaai.

Classic kamer, 1 queensize bed

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 23 / 248 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Superior kamer met uitzicht op binnenplaats - BAD OF DOUCHE

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 25 / 269 sq ft
  • Uitzicht: Uitzicht op binnenplaats *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Superior kamer, 1 queensize bed

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 26 / 280 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Superior uitzicht op zee of haven - BAD OF DOUCHE

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 23 / 248 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Deluxe Familie kamer - BAD OF DOUCHE

  • Max. aantal personen: 4
  • Oppervlak: Vanaf 30 / 323 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Deluxe kamer met terras, 1 kingsize bed en slaapbank, gedeeltelijk uitzicht op de zee

  • Max. aantal personen: 4
  • Oppervlak: Vanaf 36 / 388 sq ft
  • Pluspunten van de accomodatie: Terras *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Deluxe kamer, 1 kingsize bed, uitzicht op de haven of de zee

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 30 / 323 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
Kamers

Onze restaurants en bars

LE 1912

Soort keuken: Gastronomisch

Geniet van gastronomische gerechten geïnspireerd door de rijkdom van de zee en regionale producten uit Normandië in een majestueuze kamer met uitzicht op de "Reine des Plages" en de zee.

Diner

19:00 - 21:30

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

EPHEMER

Soort keuken: Frans

Creatieve, uitgebalanceerde gerechten bereid met verse, lokale producten. Deze betrouwbare brasserie serveert iedere dag authentieke en heerlijke maaltijden. Het menu wisselt regelmatig voor een vernieuwende en smakelijke dineerervaring van topkwaliteit.

Lunch

12:00 - 14:30

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

19:00 - 21:30

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

LE BAR D'EUGÈNE

Niet-contractuele foto

De gezellige en vriendelijke bar van het hotel biedt een rijk en gevarieerd menu. Dankzij de unieke locatie heeft u een schitterend uitzicht op het strand van Trouville, de boulevard en de zee.

Lunch

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Onze thalasso- en spa-aanbiedingen

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

  • Aantal vergaderruimten: 7

  • Maximaal formaat: 110

  • Maximum capaciteit: 100 personen

  • Maximale dinercapaciteit: 60 personen

Meer informatie

Onze beoordelingen voor
Hotel Cures Marines Trouville Thalasso&Spa-MGallery

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling 4.5/5

10.074 beoordelingen

tripadvisor

TripAdvisor score 4.5/5

1.604 beoordelingen

TripAdvisor Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid 2020

Niet prijswaardig

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Barbara Gezinnen - 02/08/2020 ALL bevestigde berichten

Het hotel was in orde , de kamers (badkamer en toilet) waren ok maar niet wauw voor de prijs die we ervoor betaalde. De omgeving rond hotel is desastreus (vuil, vies, en er is nood aan betere verbinding met ander deel aan het water (haven) waar het iets properder is

Dear Barbara, Thank you very much for taking the time to review your stay at Cures Marines Hotel. It saddens us to read that we didn't deliver the quality offer you expected. Your comments have been shared with the management teams involved and will be used to monitor and improve the service that we provide to our guests. I do hope that we will have a future opportunity to welcome you back to Normandy and show you a real Cures Marines. Best regards, Corinne Dupont - General Manager

Prima verblijf maar voor verbetering vatbaar

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Robert Stellen - 02/08/2020 ALL bevestigde berichten

Bij het inchecken vroeg ik of ik nog een extra nacht kon verblijven. Direct werd mij medegedeeld dat het hotel volledig vol was. Ik heb toen op de website van Accoe gechecked en bleek er wel kamers beschikbaar. Vervolgens Tatiana van reservations gebeld en zij heeft toen geregeld dat wij een extra nacht konden blijven zonder van kamer te wisselen. Tatiana van reservations heeft echt haar best gedaan; super! Toen ik naar beneden kwam zou Tatiana een bericht bij de receptie achterlaten. Toen ik dit bij de receptie vrioeg, vertelde de jonge man achter de receptie dat er geen berichten waren en dat ik maar naar de “institute balie” moest gaan. Hij was redelijk arrogant in zijn houding richting mij. Toen ik Tatiana later sprak was zij verbaasd dat de receptie medewerker aangaf dat er geen bericht voor mij was. Diner in 1912 vond ik niet Michelin ster waardig. Service was uitermate vriendelijk. Het eten was goed maar niet echt bijzonder. Kamer was goed, ontbijt was ook goed en personeel was vriendelijk. Inrichting van het hotel was echt prachtig.

Dear Robert, Thank you for taking the time to share your experience following your recent stay here at the Cures Marines. Please allow me to apologise for the various elements of your stay that lead to such disappointment. I can assure you that this is not the level of service that we strive to provide to our guests! Your comments have been shared with the management teams involved and will be used to monitor and improve the service that we provide to our guests. I do hope that we will have a future opportunity to welcome you back to Normandy. Kind regards, Corinne Dupont - General Manager

Mooi hotel aan de kust!

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Victoria Stellen - 29/07/2020 ALL bevestigde berichten

Wij hebben 4 nachten verbleven in een standaard classic kamer. Leuk was dat we toch zeezicht hadden! Een aangename sfeer, toffe buitenbar, groot aanbod in de spa. en heel centraal gelegen in Trouville. Waar voor zijn geld.

Dear Victoria, It is an absolute pleasure to read your comment, and in the name of all the Teams, I would like to thank you very much! We are delighted that the view from your room, and our different services met your expectation. We are looking forward to welcoming you soon. Corinne Dupont - General Manager

Prachtige, moderne en zeer verzorgde kamer.

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Christoph Stellen - 28/07/2020 ALL bevestigde berichten

Zeer vriendelijk en vlot onthaal. Fantastisch gegeten in het klasserestaurant 1912. Werkpuntje is echter het ontbijt, meer specifiek de capaciteit van de zaal. Jammer dat de tafels in de ontbijtruimte onvoldoende snel worden afgeruimd waardoor wachttijden tot meer dan 20’ ontstaan. Niettegenstaande deze wachtrijen werd het buffet toch stipt afgeruimd waardoor niet iedereen de kans kreeg om zich een tweede keer te bedienen. Ontbijt was wel heel lekker.

Dear Christoph, It is an absolute pleasure to read your comment, and in the name of all the Teams, I would like to thank you very much! However, we are sorry for the inconvenience, and we do regret that your breakfast experience did not meet your expectations. We hope to see you soon again in Trouville-sur-Mer. Kind regards, Corinne Dupont - General Manager

prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Marc Gezinnen - 28/07/2020 ALL bevestigde berichten

helaas zijn we niet tevreden van het ontbijt heel eenvoudig voor een 5 sterren hotel en geen coördinatie qua bediening , tot zelfs dat het lekkere vers fruitsap helemaal op het laatste werd gebracht .

Dear Marc, Thank you for your feedback. I am very sorry to know that you have been disappointed by your breakfast experience. Please know that I have informed our food & beverage director. That said, I am glad that you have appreciated our hotel location. We hope to welcome you soon again to Trouville-sur-Mer! Best wishes, Corinne Dupont - General Manager

PETIT-DEJEUNER CATASTROPHIQUE

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Johan Stellen - 27/07/2020 ALL bevestigde berichten

Het management was niet voorbereid op een ontbijt in tijden van corona. 1e dag zelfs 45 minuten wachten op een koffie... Chapeau voor het personeel! Restaurant super.

Dear Johan, Thank you for your feedback. I am very sorry to know that you have been disappointed by the service you have received, particularly the breakfast service . Please know that I have informed our food & beverage director. That said, I am glad to inform you that we propose a new offer with a buffet breakfast! We hope to welcome you soon again to Trouville-sur-Mer! Kind regards, Corinne Dupont - General Manager

Schitterende ligging, grandeur

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Chantale Stellen - 26/07/2020 ALL bevestigde berichten

Mooi hotel met schitterende ligging en vriendelijk personeel. Parking aan 26 euro per nacht lijkt ons wel zeer duur. Restaurant ook lekker maar prijs / kwaliteit niet helemaal ok. Dure kamer ( 700 euro / nacht) zelfs voor een 5 sterren. Moet het echt allemaal juist zijn.

Dear Chantale, Thank you very much for taking the time to review your stay at Cures Marines Hotel. We are delighted to read that you enjoyed the situation of the Cures Marines Hotel. Thank you also for your compliments about our teams, we will make sure to congratulate them. However, it saddens us to read that we didn't deliver a fair value service and we are sorry for the inconvenience. I hope we will be welcoming you back very soon. Sincerely, Corinne Dupont - General Manager

3e keer verblijf, nog altijd mooi hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Lodewijk Stellen - 18/07/2020 ALL bevestigde berichten

Aangenaam verblijf, de Porsche experience was een zeer mooi initiatief

Dear Mr Lodewijk, Thank you very much for your review. We are glad to read that you have spent a good stay with us! Kind regards, Corinne Dupont - General Manager
Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Evelyne Stellen - 07/07/2020 ALL bevestigde berichten

Groot hotel en onpersoonlijk. Er waren bijna geen of geen verzorgingen meer mogelijk. Lang wachten bij ontbijt

Dear Evelyne, Thank you for your review! I am very sorry to read that you did not enjoy your stay with us. Please know that your satisfaction is our goal and we will work hard in order to show you a perfect service for your next stay. We hope to see you again soon in Trouville-sur-Mer. Kind regards, Corinne Dupont - General Manager

Bijzonder tevreden

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Luc Stellen - 23/03/2020 ALL bevestigde berichten

Mooi hotel, goede service, prachtige ligging

Eerste ervaring met Thalasso

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Jacques Stellen - 28/01/2020 ALL bevestigde berichten

Hotel technisch correct...weinig sfeer...lijkt in het weekend op een hondenkennel.. ( ligt uiteraard aan bezoekers die menen dat hun hond als een gast dient behandelt te worden.eerste ontmoeting met Onthaaldame Talasso was zeer onduidelijk, meer dan 3/4 uur nodig gehad om beter inzicht te krijgen in het aanbod...collega die bijsprong was super... concierge, een onthaal , personeel vriendelijk...organisatorisch geen 5 sterren waard...

Dear Jacques, Thank you for taking the time to share your experience following your recent stay here at the Cures Marines. Please allow me to apologise for the various elements of your stay that lead to such disappointment. I can assure you that this is not the level of service that we strive to provide to our guests. Your comments have been shared with the management teams involved and will be used to monitor and improve the service that we provide to our guests. I do hope that we will have a future opportunity to welcome you back to Normandy and show you a real Cures Marines. Best regards, Alexander Gelegs - Room division & Quality Manager

Super Locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Wim Stellen - 28/01/2020 ALL bevestigde berichten

Was hier voor één nacht (een weekend Normandië). Onder de indruk van de uitstekende service, mooie kamer en uitgebreid ontbijt. Prachtige ligging!

Dear Wim, What an heartfelt comment! It is a real pleasure to read that your stay at Cures Marines was a dream. Your comment is truly the best reward for our team who is devoted to make your stay Memorable. We will make sure to congratulate them. We do look forward to welcoming you again. Best Regards, Alexander Gelegs - Room division & Quality Manager

Alles perfect!

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Ana R. Stellen - 13/11/2019 ALL bevestigde berichten

Het was zeer aangenaam!

Dear Ana R., We thank you for taking the time to share your experience. We are delighted to read that your stay was very pleasant.We do look forward to welcoming you again. Best regards, Emile Viciana - General Manager

Zalig verblijf...

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Marc Stellen - 24/09/2019 ALL bevestigde berichten

Mooi hotel en rustige ligging. Upgrade gekregen naar zeer mooie luxe-kamer met zicht op zee. Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. efficiënt en zeer vriendelijk personeel! Ligging op wandelafstand van centrum Deauville... Wij komen zeker terug!

Dear Marc, It is a real pleasure to read your review, thank you very much for your words! We would be delighted to welcoming you soon again in Trouville sur Mer. Kind regards, Emile Viciana - General Manager

luxueus in mooie streek

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

B. Stellen - 11/09/2019 ALL bevestigde berichten

we hadden de fietsen mee om daarmee de mooie streek rond Trouville te verkennen. Plezant! En dan werd het plezier nog groter om na de fietstochtjes telkens te verpozen in hetr prachtige hotel Cures Marines Trouville Hôtel Thalasso & Spa - MGallery met zijn geweldige faciliteiten en vooral prima medewerkers!

Dear b., Thank you so much for this wonderful review! We hope to have the pleasure to welcoming you soon again for another bike tour in the region. Best regards, Emile Viciana - General Manager

Super hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Luca Stellen - 23/08/2019 ALL bevestigde berichten

Prachtige locatie voor dit super hotel, lekker eten en vriendelijk personeel. Ook de parking aan het hotel is een pluspunt.

Dear Luca, Thank you very much for this superb review! We hope to have the pleasure of seeing you very soon again at the Cures Marines. Best regards, Emile Viciana - General Manager

Een échte onderdompeling in 'oude stijl' kuren met modern comfort.

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Johan Gezinnen - 05/07/2019 ALL bevestigde berichten

Exact zoals de verwachtingen. Maar, deze historische én mooie plek verdient een brasserie met écht lekker eten, niet de dure middelmatige kost die ze er nu opdienen. Dit staat in schril contrast met de kwaliteit van de kamers, onthaal en kuur-ervaring. Jammer ! Een gewone bistro in Deaville biedt lekkerder eten aan een veel goedkoper tarief. Doe hier in godsnaam iets aan. We hebben 2 maal ons gerecht moeten terugsturen ! Hier schort iets met de kok, of met de voorschriften !

Dear Johan, Thank you very much for sharing your feedback about your current stay at the Cures Marines! We are glad to read that you have enjoyed the hotel as well as the Thalasso & Spa Institute. However, I truly regret that you didn’t have a pleasant restaurant experience with us. Our Director of Food & Beverage has been informed and we will look into this matter in order to improve the guest experience. I apologize for the inconveniences caused and we hope you will visit us again soon. Best regards, Emile Viciana - General Manager

Spijtig van kamer

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Remi Stellen - 30/05/2019 ALL bevestigde berichten

Perfecte service , zeer vriendelijk personeel , zowel concierge , check in , bar , retaurant en kamermeisjes . Gebouw en inkom hebben een zekere grandeur , prachtige ligging aan strand . Welness met ( wel wat klein ) zwembad , apart bad met jetstreams , sauna en hamman , altijd voldoende handdoeken , zeer proper . Wellness behandelingen wat aan de dure kant en zoals bij velen is de tijd " all in " , als je 50 min boekt gaat er al 10 minuten af voor voorbereiding en rust achteraf en is men eigenlijk maximaal 40 min met je bezig . Toch tot hier toe 9/10 , kamer is echter ondermaats prijs/kwaliteit . Kamer 226 heeft in midden ruimte zat maar wie in rechterkant bed slaapt , ligt bijna tegen raam en deur badkamer is ook bijna niet bereikbaar omdat bed in de weg staat . Hebben kamermeisjes hierover aangesproken , probleem was bij hen gekend . Kan volgens ons niet voor een Deluxe kamer .Hebben aan ontbijt ook andere gasten horen klagen over hun kamer . Dus eindbalans 7/10 .

Dear Remi, We sincerely appreciate your comments regarding your stay at Cures Marines in Trouville. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Many thanks for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Best regards, Emile Viciana, General Manager

Super spectaculaire vakantie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Pieter Stellen - 26/05/2019 ALL bevestigde berichten

Geweldig

Dear Pieter, Thank you very much for this wonderful review! We hope to have the pleasure of welcoming you very soon again to the Cures Marines. Kind regards, Emile Viciana - General Manager

Zeer verzorgd hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Anoniem Stellen - 10/02/2019 ALL bevestigde berichten

Verzorgde kamers, zeer vriendelijk personeel en bijzonder lekkere keuken

Dear customer, Thank you very much for this nice review! We hope having the pleasure of welcoming you very soon again to Trouville-sur-Mer. Kind regards, Emile Viciana - General Manager
Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in trouville-sur-mer