ibis Styles Perigueux Trelissac 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 3.9/5 914 beoordelingen

Extras van het hotel

 • ALLSAFE gelabeld

 • ALLSAFE gelabeld

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Onze accommodaties

Hotel locatie

ibis Styles Perigueux Trelissac

Rue Anatole France
24750 TRELISSAC
Frankrijk

Gps:45.194351, 0.774019

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen

CÔTE REST'O

Niet-contractuele foto

Het Rest´O biedt in een gastvrije omgeving van maandag tot vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur traditionele of lokale gerechten uit de regio Périgord.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  3.9/5  914 beoordelingen

TripAdvisor score  3.0/5  605 beoordelingen

Geen ibis style waardig.

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Jacqueline Stellen - ALL bevestigde berichten

Mijn ervaring met Ibisstyle is goed. Echter deze Ibisstyle moet naar een budget worden afgewaardeerd.

Geachte JACQUELINE G., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles Périgueux Trélissac. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. je hebt 2 handdoeken 68x133 per kamer en 2 handdoeken 48x82 het personeel staat 24 uur per dag voor u klaar Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Boven verwachting

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

R. Stellen - ALL bevestigde berichten

Als tussenstop geboekt Boven verwachting qua locatie, service en kamer. Restaurant minder

bij styles verwacht ik een ietsje anders

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

John Zaken - ALL bevestigde berichten

verhoudingsgewijze grote badkamer t.o.v. de slaapkamer.

Geachte JOHN M., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Périgueux Trélissac erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Schimmel

Tripadvisor-waardering 1.0/5

dejo1961 Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

De kamer was muf en stonk. Dat komt weer doordat er schimmel in de badkamer is. Ontbijt was niet aangevuld. Het bed was gelukkig goed. We hadden voor 2 nachten geboekt . Maar blijven hier niet. Te vies!

Vreselijk vreselijk vreselijk

Tripadvisor-waardering 1.0/5

Eileen P Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Als je zuurverdiende geld je lief is, sla dit gribushotel dan over. Wat een aanfluiting, het leek wel een grap, zo slecht. Door onkundig beheer stonden wij met het hele gezin in een reeds bezette kamer, waarbij de man in kwestie zich volkomen alleen waande, gezien het zeer beperkte aantal kledingstukken dat hij droeg. Daar gaat je gemoedsrust. De uiteindelijke kamer was smoezelig, gehorig, rook muf, losse tegels, alles hutjemutje op elkaar. De wc heeft de hele nacht doorgelopen en tot overmaat van ramp kon er zelfs niet meer doorgetrokken worden. Dus toog ik maar naar de receptie voor een emmer om door te kunnen spoelen. Je reinste armoe. Enfin, na een vreselijke nacht het ontbijt. Dat maakte ons humeur er helaas niet beter op. Drie keer gevraagd of de jus d'orange machine gemaakt kon worden, niemand gaf gehoor aan onze vraag. Dat blijkt overigens niet de enige keer te zijn dat Accorhotels niet thuis geeft maar daarover later meer... Brood oud, zweetkaas en uitgedroogde vleeswaren. Voedselvergiftiging waiting to happen. Gedurende ons verblijf is er geen enkele keer met enig begrip of medeleven gereageerd op onze klachten. Na wederom aangeven van de zaken die misliepen bij de receptie bij het uitchecken werd ons gemeld dat wij een mail moesten sturen naar Dimitri Krieger. Nul reactie. Via de site wederom een klacht ingediend waarna ik gebeld werd met het verzoek de mail nogmaals te versturen. Vervolgens, nul reactie. De mail weer verzonden. En wederom, nul reactie. De immer aanhoudende stilte is ontzettend onprofessioneel en maakt dat ik nooit maar dan ook nooit meer zal kiezen voor welke hotel van Accor dan ook.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 201 beoordelingen 9.2/10 Locatie
 • 552 beoordelingen 4/10 Kamer
 • 554 beoordelingen 9.3/10 Service
 • 12 beoordelingen 6.9/10 Wifi
 • 264 beoordelingen 7.7/10 Ontbijt
 • 256 beoordelingen 2.4/10 Netheid
 • 216 beoordelingen 3/10 Sfeer
 • 128 beoordelingen 2.7/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Trelissac