Hotel Mercure Granville Le Grand Large 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.5/5 2.031 beoordelingen

Hotel Mercure Granville Le Grand Large - Image 1
Hotel Mercure Granville Le Grand Large - Image 2
Hotel Mercure Granville Le Grand Large - Image 3
Hotel Mercure Granville Le Grand Large - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

  • Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

  • Geniet van een ontbijt met zeezicht.

  • Boek met een gerust hart via onze partner: Atelierdubienetre.kalendes.com

  • Geniet van onze sauna.

  • Parkeren op eigen terrein, max. hoogte: 1,67 m. (betaald en per reservering)

Onze accommodaties

Hotel locatie

Hotel Mercure Granville Le Grand Large

5 rue de la Falaise
50400 GRANVILLE
Frankrijk

Gps:48.839817, -1.596381

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
  • Parking
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen
  • 100% niet-roken accommodatie
  • Roomservice

LE PONANT

Wat dacht u van een mooie tijd met uitzicht op zee? Genieten van een drankje bij het haardvuur? Een schaal met zeevruchten op onze veranda met uitzicht op zee? Uw moment van ontspanning wacht op u. Verwen-sfeer gegarandeerd.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.5/5  2.031 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  1.265 beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheid 2023

Prachtig uitzicht, fijn verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Mel Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Enorm genoten van ons nachtje in Granville! Wat een prachtig uitzicht vanuit de ontbijtzaal en het terras! Enkel de organisatie van het ontbijt kon beter, veel dingen waren snel op en het duurde echt lang tot deze terug aangevuld werden. Voor de rest, proberen kamer, ruime badkamer. Wel nadelig is dat na het douchen, bijna de ganse badkamer natligt. Verder zeer tevreden!

Een beetje vergane glorie ... met een zeer gemotiveerd en vriendelijk personeel!

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Grete E. W. Stellen - ALL bevestigde berichten

Bij boeking van het hotel op de Accor site waren we zeer enthousiast, met name over het zonneterras met uitzicht op zee. In werkelijkheid zag het terras er een beetje minder goed uit: slechts 1 parasol beschikbaar, roestplekken (maar dat kan te maken hebben met de impact van de oceaan), niet zo aantrekkelijk als het er op foto uitzag. Vwb onze privilege kamer: prima, balkon met uitzicht op de oceaan was echt een meerwaarde. De kastruimte was eerder beperkt en indien er geen safe op de kamer aangeboden wordt, haal hem dan weg (ruimtewinst); ik blijf erbij dat een individuele safe op de kamer een must is (centrale safe is onpraktisch). Kamer was altijd proper en netjes onderhouden. Vanwege een constant gebrek aan ijsblokjes was het personeel verplicht om 'neen' te verkopen bij bepaalde drankjes. De tapinstallatie was ook defect en weggehaald waardoor tapbieren niet aangeboden konden worden door het personeel. Het personeel was vriendelijk en bereidwillig en zichtbaar opgelaten wanneer ze een drankje niet konden aanbieden door het ijsgebrek. Tja, de garage ... hier ga ik niet over zeuren omdat dit al te lezen was in een groot aantal reviews maar het bleef elke keer een uitdaging om in- en uit te rijden en om een geschikte parkeerplaats te vinden. Ontbijt was conform Mercure standaard en goed; er werd continu gezorgd voor aanvulling van brood en beleg.

Madame, Monsieur J., Nous vous remercions pour vos commentaires suite à votre séjour à Hôtel Mercure Granville Le Grand Large. Nous sommes très heureux de lire vos compliments, c’est avec grand plaisir que nous recevons vos compliments. Aussi, nous ne manquerons pas de partager vos appréciations avec toute notre équipe. Votre satisfaction est la plus belle récompense pour notre personnel qui travaille jour après jour pour vous offrir un service irréprochable. Au plaisir de vous accueillir de nouveau au sein de notre Hôtel, nous vous prions de croire, Madame, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les plus sincères. Sandrine

Beneden de verwachtingen

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Ludo Stellen - ALL bevestigde berichten

Bij aankomst werd ons een kamer voor gehandicapten toegewezen. Dit werd aangepast na klacht aan de receptie naar het gereserveerde kamertype. Terras was al maanden niet gepoetst. Bij terugkeer om 18u00 op dag 2 was de kamer niet gepoetst. Na klacht werd nog snel een noodreiniging uitgevoerd en werden er propere handdoeken verstrekt. Slechts 1 actieve lift in hotel. 2de lift buiten dienst gesteld door brandweer. Op geen enkel moment van ons 5 daags verblijf was het ontbijtbuffet compleet. Van koffie, fruitsap tot brood ,spek en eieren, steeds ontbraken meerdere producten en dit gedurende lange periodes. Kwaliteit van brood en croissants was niet Mercure waardig.

Ietwat teleurstellend

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

M. Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Het hotel ligt op een prima plek dichtbij het strand. De bar en restaurant alsmede het buitenterras zijn echter rommelig en ronduit ongezellig ingericht. Door gebrek (?) aan personeel werd gebruikt serviesgoed niet opgeruimd. Ik kreeg een Falwty Towers vibe aangezien de receptionist ook de barman bleek.. De lift gaf een enorm lawaai en kon eigenlijk niet gebruikt worden. De kamer was schoon hoewel hier en daar wel wat stofresten te zien waren, de douche ronduit slecht (douchekop bleef niet staan en moest in de hand gehouden worden). Het hotel ligt op loopafstand van het Dior Museum en laat zich hier ook op voorstaan gezien de hoeveelheid foto`s van het huis Dior in het hotel. Meneer Dior himself zou echter vreemd staan te kijken als hij de bar slechte presentatie van de te koop aangeboden souvenirs van zijn modehuis zou zien! Het ziet er werkelijk te goedkoop, rommelig en en zonder enige allure uit. Dit alles kan vrij eenvoudig aangepast worden, geef eens de buitenboel een verfje in nachtblauw, investeer in goede, omgevings juiste beplanting (hoezo olijfboomjes?!) en een paar grote windlichten doen al wonderen, presenteer je goederen op een juiste Dior waardige manier in de vitrinekasten. We waren gekomen voor Dior dit hotel bleek de verbinding met deze naam niet waardig.

goed gelegen maar kamer niet zo netjes

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Kathleen Stellen - ALL bevestigde berichten

Gezien onze 2 vorige verblijven in dit hotel zeer positief waren ( duurste kamers) hebben we recent nogmaals een nachtje geboekt in dit hotel. Deze keer was de kamer niet in orde, stof van enkele dagen op de meubels, geen afstandsbediening voor de tv ( werd wel snel opgelost) en een kwalijk ruikende handdoek diende te worden vervangen. Al bij al toch geen leuke ervaring deze keer. De dame bij het uitchecken was ook absoluut niet vriendelijk. Al het andere personeel daarentegen was zeer attent en vriendelijk.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 703 beoordelingen 7.5/10 Locatie
  • 970 beoordelingen 7.8/10 Kamer
  • 927 beoordelingen 9/10 Service
  • 12 beoordelingen 2.9/10 Wifi
  • 501 beoordelingen 8.1/10 Ontbijt
  • 218 beoordelingen 6.7/10 Netheid

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Granville