Hotel Mercure Parijs Ivry Quai de Seine 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.1/5 1.509 beoordelingen

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Informatiebericht

Hotel Mercure Parijs Ivry Quai de Seine
Zien op een kaart
+ 22 Diensten

Extras van het hotel

 • Gelabeld ALLSAFE by Bureau Veritas

 • Aan de voet van de Quais de la Seine & la Marne, in de buurt van Château de Vincennes

 • Op verzoek kamers met uitzicht op de Seine

 • Gratis parkeerplaats binnen

 • Boutique Gourmande is 24 uur per dag toegankelijk

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Hotel locatie

Hotel Mercure Parijs Ivry Quai de Seine

5 allée de la Seine
94200 ivry sur seine
frankrijk

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

 • Bibliothèque / Ch. de Vincennes:  Bus 325 P. Vaillant Cou.

 • Gare St Lazare/Ecole Vétérinaire:  BUS 24 Pont N. Mandela

 • Villejuif-L.Aragon/Charenton E.:  BUS 180 P. Vaillant Cou.

 • Balard / Créteil:  Métro 8 Liberté

 • RER C:  RER C Ivry-sur-Seine

 • Met het vliegtuig

  PARIS ORLY op 16 km / 9,94 mijl

 • Met het vliegtuig

  ROISSY CDG op 30 km / 18,64 mijl

 • Met de auto

  A1 CHARENTON op 1,5 km / 0,93 mijl

 • Met de auto

  A3 PORTE CHARENTON op 2 km / 1,24 mijl

 • Met de auto

  A4 / SORTIE 1 op 1 km / 0 mijl

 • Met de auto

  A6/A7 QUAI DE BERCY op 1 km / 0,62 mijl

 • Met de trein

  GARE DE BERCY op 3,7 km / 2,3 mijl

 • Met de trein

  GARE DE L'EST op 8,2 km / 5,1 mijl

 • Met de trein

  GARE DE LYON op 4,7 km / 2,92 mijl

 • Met de trein

  GARE MONTPARNASSE op 7,9 km / 4,91 mijl

Gps:48.818298, 2.400242

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
 • Parking
 • Restaurant
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen

LALLEE

Geniet van de gastronomische gerechten in restaurant L'Allée en van een drankje uit het Cave et Saveurs menu in de intieme sfeer van bar Le 5, elke avond geopend.

Onze accommodaties

U kunt kiezen uit verschillende kamertypen: Superior, met een nieuw badkamerconcept; Standard, met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden; of de Privilege kamer, met een breed aanbod aan aanvullende diensten.

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

 • Aantal vergaderruimten: 10

 • Maximaal formaat: 155

 • Maximum capaciteit: 150 personen

 • Maximale dinercapaciteit: 110 personen

Meer informatie

Onze beoordelingen voor
Hotel Mercure Parijs Ivry Quai de Seine

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling 4.1/5

1.509 beoordelingen

Fijn verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Mustafa Stellen - 23/11/2021 ALL bevestigde berichten

Fijn verblijf, alles was schoon. Locatie ligt wel ver van centrum.

Geachte MUSTAFA I., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Philippe QUENTIN Front office manager

Van personeel tot ontbijt zeer slecht

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Sevgi Stellen - 02/11/2021 ALL bevestigde berichten

Prijs kwaliteit verhouding klopt helemaal niet. We hadden verwacht dat het een comfortabele verblijf zou zijn maar helaas is het hier tegenvallen. Het is het herhalen niet waard!

Geachte ERKAN G., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Foued Ben Tahar, Directeur.

Fijne kamer, prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Nante V. D. Gezinnen - 20/10/2021 ALL bevestigde berichten

Een prachtige superior room met uitzicht op de Seine! Kamer was fantastisch, alleen de matrassen op de uitklapbare bank waren aan de dunne kant. Waterkoker en nespresso aanwezig. Gratis parkeren onder het hotel. Metro is 10 minuten lopen. Wij hebben daar amper gebruik van gemaakt omdat we gebruik maakten van de Velib bike, ca 20 minuten fietsen naar centrum via fietspaden. Het huurststion is op 3 minuten loopafstand, bij een grote carefour. Ontbijt was prima. Buffet beperkt maar wel elke dag wat andere producten.

Geachte NANETTE V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Foued Ben Tahar, Directeur.

Fijn verblijf, maar mis frisse lucht

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Anoniem Stellen - 31/07/2021 ALL bevestigde berichten

Prima verblijf, vriendelijk personeel. Helaas kunnen de ramen niet open en koelt de airco niet snel genoeg. Dat de ramen niet open kunnen vond ik zeer vervelend.

Geachte THAMAR S., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Service Clients

teleurstellend

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Greet Zaken - 18/10/2019 ALL bevestigde berichten

Verouderd gebouw, in renovatie, lift was stuk en ik moest tot op de 7de verdieping klimmen, ik zag oudere mensen op adem komen, ontbijt is basic, inkomsthall is matig, in mijn kamer was een gat in de muur waar buizen liepen en waar men een plank met foto hadden doorgeplaatst.

Geachte GREET I., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Philippe Quentin Front office manager

Weekend Parijs

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Roger Stellen - 24/07/2019 ALL bevestigde berichten

Alles was ok , kamer heel proper , goede airco , uitgebreid ontbijt , personeel vriendelijk

Geachte ROGER W., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Philippe Quentin Front office manager

Mooi zicht op de Seine.

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Anoniem Stellen - 09/05/2019 ALL bevestigde berichten

Het grote pluspunt is de afgesloten parking. Vriendelijk onthaal, vooral bij aankomst. Tapijt was wel niet grondig schoon in de hoeken van de kamer.

Geachte Kurt H., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Philippe Quentin Chef de réception

Prima

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Bobby Gezinnen - 28/04/2019 ALL bevestigde berichten

De receptioniste Bianetta was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Alleen jammer dat de airco het niet deed en de laatste ochtend was er geen warmwater op onze kamer.

Geachte BOBBY D., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Foued Ben Tahar, Directeur.

Goed verblijf, vriendelijk personeel.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

M.w Stellen - 02/11/2018 ALL bevestigde berichten

Ontvangst was erg vriendelijk, en ook de rest van de week keurig te woord gestaan. De kamer was netjes en verzorgd. Een minpunt is de airco, die maakte veel lawaai. Deze moest s’nachts dan ook uitgezet worden om te kunnen slapen, hierdoor was het s’nachts benauwd in de kamer( er kan tenslotte geen raam open). Het ontbijt was prima, met veel keus.

Madame, Monsieur V., Nous vous remercions pour vos commentaires suite à votre séjour à l'Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine. C’est avec grand plaisir que nous recevons vos compliments. Votre satisfaction est notre plus belle récompense. Dans l’attente de vous accueillir de nouveau, nous vous prions de croire, Madame, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs. Jean-Christophe Harnoux, Directeur.

Prima verblijf. Kamer rook niet zo fris , mogelijk door vuile erco.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

P Stellen - 25/06/2018 ALL bevestigde berichten

Personeel is erg vriendelijk. Kamer was netjes maar er hing een vies luchtje in de kamer. In het toilet ontbreekt een toilet borstel. Ontbijt was geweldig.

Beste gast, Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jean-Christophe Harnoux, Directeur.

Fijne Daren be had in een gastvrij hotel

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

M Stellen - 09/04/2018 ALL bevestigde berichten

We hebben goed verblijf gehad, lekker bed en prima ontbijt. Personeel was erg vriendelijk. Geen WC borstel op het toilet aanwezig.

Geachte PETER V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Paris Ivry Quai de Seine erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Jean-Christophe Harnoux, Directeur.
Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Anoniem Zaken - 30/11/2016 ALL bevestigde berichten

Zakelijk

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Anoniem Zaken - 27/10/2015 ALL bevestigde berichten

Alles perfect in orde. Goede kamer, top ontbijt. Alleen is er jammer genoeg geen fitnessruimte beschikbaar

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Anoniem Stellen - 06/10/2015 ALL bevestigde berichten

Zoals verwacht: normaal en goed.

Onze meest recente 20 reviews

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in ivry sur seine