ibis Poitiers Centre 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 3.7/5 779 beoordelingen

Extras van het hotel

In de buurt van het hotel liggen verschillende restaurants.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Onze accommodaties

Warm, modern  en comfortabel, met een zacht bed en een functionele badkamer. De kamer beschikt over alles om u thuis te laten voelen

Hotel locatie

ibis Poitiers Centre

15 rue du petit Bonneveau
86000 POITIERS
Frankrijk

Gps:46.578347, 0.338956

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Pendeldienst
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Bar
 • Vergaderzalen

BAR

Ontspanning aan de bar : Iedereen komt in de loop van de dag weer in de ibis-bar terecht om er zich enkele momenten puur voor zichzelf te gunnen.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  3.7/5  779 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  598 beoordelingen

Vriendelijk personeel, ontbijt in orde, kamers klein en uitgeleefd

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Kristof Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Ik ga hier de volgende keer niet meer verblijven. De kamers zijn piepklein en uitgeleefd. Het sanitair vertoont vuile roestranden. Pluspunten: Het personeel is zeer vriendelijk. Het ontbijt is basic maar lekker en vers.

Prima onthaal !

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Herman Zaken - ALL bevestigde berichten

Handig zo vlakbij het centrum en met een eigen parking. De kamers hebben alles wat je nodig hebt en zijn netjes onderhouden.

hotel midden in het oude centrum met eigen parkeerplaats

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Jos Stellen - ALL bevestigde berichten

wat ons tegenviel was de grootte van de kamer en dat voor de prijs wat men er voor vroeg. Het is duidelijk dat de prijs van de concurrerende hotels maatgevend zijn voor Ibis om hun prijs te bepalen en niet de kwaliteit van het je eigen aanbod aan kamers.

Airconditioning stond defacto uit, temperatuur kamer boven de 25graden

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Rob Stellen - ALL bevestigde berichten

Het personeel was vriendelijk. De airconditioning (die het hotel heeft volgens de website) stond eigenlijk uit. De temperatuur in de kamer was het hele verblijf boven de 25 graden Celsius, vermoedelijk eerder zelfs 27/28. Dat is met de aanhoudende hitte niet gezond.

Geachte ROBERT S., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Poitiers Centre. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Ontvangst en betaling slecht

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Margret Stellen - ALL bevestigde berichten

Twee maal keycard die niet werkte. Twee maal moeten wachten voordat oplossing kwam. Twee maal het gevoel gekregen dat wij degenen waren die niet wisten hoe een keycard werkt. Onacceptabel. Derde keer kwam iemand opdraven met kaart die het wel deed, maar er kon geen excuus vanaf. Op onze creditcard is twee maal het bedrag gereserveerd. Bij uitchecken gezegd. Zou helemaal goed komen. Staan er nog steeds beiden op. Ook onacceptabel.

Geachte MARGRET H., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Poitiers Centre. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 354 beoordelingen 8/10 Locatie
 • 660 beoordelingen 3.3/10 Kamer
 • 395 beoordelingen 8.4/10 Service
 • 8 beoordelingen 2/10 Wifi
 • 455 beoordelingen 2.6/10 Comfort
 • 192 beoordelingen 7.3/10 Ontbijt
 • 164 beoordelingen 4.4/10 Netheid
 • 86 beoordelingen 2.3/10 Sfeer

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Poitiers