ibis Parijs la Villette Cité des Sciences 19ème 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.0/5 1.377 beoordelingen

ibis Parijs la Villette Cité des Sciences 19ème - Image 1
ibis Parijs la Villette Cité des Sciences 19ème - Image 2
ibis Parijs la Villette Cité des Sciences 19ème - Image 3
ibis Parijs la Villette Cité des Sciences 19ème - Image 4

Omschrijving

Extras van het hotel

 • Tegenover het Parc de la Villette en het Canal de l'Ourcq

 • Nabij de Zénith - Paris Event Center - Stade de France

 • Open ruimte voor coworking

 • Restaurant bar/snackbar op basis van verse producten

 • Gerenoveerde en vriendelijke gemeenschappelijke ruimten

Onze accommodaties

Take advantage of our Flight + Hotel offers

Discover

Hotel locatie

ibis Parijs la Villette Cité des Sciences 19ème

31-35, quai de l'Oise
75019 PARIJS
Frankrijk

Gps:48.891321, 2.384766

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Parking
 • Huisdieren welkom
 • Restaurant
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar
 • Vergaderzalen

HANDY

Ontdek ons restaurant in een elegante en gastvrije omgeving in het levendige La Villette district. Ons menu van onze getalenteerde chef-kok en zijn team is smakelijk dankzij de diverse Europese gerechten.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.0/5  1.377 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  1.828 beoordelingen

Prima verblijf en ontbijt

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Harijet Stellen - ALL bevestigde berichten

Fijn hotel, we waren er voor de tweede keer. Uitzicht op Parc de la Vilette en Canal de L’Ourcq. Kamers en badkamer zijn klein, maar prima bed. Ontbijt buffet is prima. Met metro 7 ben je zo in het centrum van de stad. Parc de la Vilette is een relaxte omgeving na een dagje drukke stad, genoeg gelegenheid om te eten.

Geachte Henrica Maria B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Paris La Villette Cité des Sciences 19ème erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Murielle BONNOT Directeur / General Manager

Prima locatie, metro om de hoek

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Nvt Vrienden - ALL bevestigde berichten

Prima slaapkamer en een goed ontbijt

Geachte EVERT ANTON B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Paris La Villette Cité des Sciences 19ème erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Myriam. Leader Expérience Client.

Ok

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

S Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Goed hotel. Personeel heel aardig. Locatie met veel zwervers voor de deur. Wijk is prima overdag maar in de avond niet zo ok. Jammer want het hotel is prima.

Geachte Hendrika Maria W., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Paris La Villette Cité des Sciences 19ème. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Myriam. Leader Expérience Client.

Prima locatie, uitstekende kamers

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Abraham Alleen - ALL bevestigde berichten

Ik kom regelmatig in dit hotel. Ik vind de kamers prettig en de bediening uitstekend. Ook prettig is dat er een parkeergarage bij hoort

Geachte ABRAHAM P., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Paris La Villette Cité des Sciences 19ème erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Myriam. Leader Expérience Client.

goede locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Jan Vrienden - ALL bevestigde berichten

prettige mensen

Geachte JACOBUS V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Paris La Villette Cité des Sciences 19ème erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Myriam. Leader Expérience Client.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 778 beoordelingen 8.1/10 Locatie
 • 1.414 beoordelingen 4.3/10 Kamer
 • 1.150 beoordelingen 8.7/10 Service
 • 10 beoordelingen 8.1/10 Wifi
 • 978 beoordelingen 3.2/10 Comfort
 • 550 beoordelingen 8.1/10 Ontbijt
 • 456 beoordelingen 5.9/10 Netheid
 • 259 beoordelingen 7.3/10 Voorzieningen

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Parijs