ibis Marseille Provence Aéroport 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.1/5 2.370 beoordelingen

Extras van het hotel

 • Gelabeld ALLSAFE Bureau Veritas

 • Op de luchthaven: Shuttle hotel-luchthaven / luchthaven-hotel, van 5:00u tot middernacht

 • Restaurant Courtepaille is geopend van 11:30 tot 23:00 uur

 • Buitenzwembad

 • Afgesloten privéparkeerplaats beschikbaar

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Onze accommodaties

Het ibis Marseille Airport heeft functionele, comfortabele kamers met WiFi. Het hotel heeft verschillende slaapkamercategorieën: kamers met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden met twee kleine aparte bedden.

Hotel locatie

ibis Marseille Provence Aéroport

CS 40016, 13729 Marignane
13729 Marignane
Frankrijk

Gps:43.445904, 5.226112

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Op het terrein
 • Zwembad
 • Parking
 • Pendeldienst
 • Restaurant
 • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar

COURTEPAILLE

Volledig gerenoveerd en met een echte moderne uitstraling voor wie een hang heeft naar het authentieke. Kies uit meer dan 20 heerlijke barbecues die voor uw ogen worden gegrild: ruim 40 jaar de favoriete gerechten.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.1/5  2.370 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  1.102 beoordelingen

Praktisch een locatie op het vliegveld

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Jacqueline Alleen - ALL bevestigde berichten

Praktisch voor een reiziger op doorreis

Geachte JACOBA JOHANNA O., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marseille Provence Aéroport erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Laura.

Goed hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Johan Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Vriendelijk, hulpvaardig, mooie kamer en schoon.

Geachte JOHAN B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marseille Provence Aéroport erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Laura.

Fijn verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Esther Zaken - ALL bevestigde berichten

Shuttle service werkt uitstekend, fijne bedden, lekkere douche, geen geluidsoverlast en een prima ontbijt. Wat wil je nog meer.

Geachte ESTHER D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marseille Provence Aéroport erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Justine

Matras was niet confortabel

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Sophie Stellen - ALL bevestigde berichten

Matras was niet confortabel.zakte volledig door als je ging liggen Personeel was niet echt vriendelijk

Geachte SOPHIE A., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Marseille Provence Aéroport. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Laura.

Prima locatie vlakbij het vliegveld, lekker zwembad.

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Sophie Stellen - ALL bevestigde berichten

We hebben 1 nacht geslapen voordat we terug naar Nederland vlogen. Lekker zwembad, leuke zitgelegenheid buiten. Vriendelijk personeel, zeer goed restaurant met veel keuze. Erg goede service. Goed ontbijt, alleen misten we daar toch een gebakken eitje en/of omelet en bv bacon. Kortom, het lijkt echt nog een dagje/avondje vakantie!! Mooie afsluiter. En s'-morgens binnen een paar minuten met de gratis shuttle bus naar de vertrekhal.

Geachte SOPHIE T., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Marseille Provence Aéroport erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Laura

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 1.080 beoordelingen 9.2/10 Locatie
 • 1.344 beoordelingen 5.2/10 Kamer
 • 1.481 beoordelingen 8.5/10 Service
 • 22 beoordelingen 5.5/10 Wifi
 • 688 beoordelingen 4.6/10 Comfort
 • 493 beoordelingen 5.8/10 Netheid
 • 311 beoordelingen 7.6/10 Ontbijt
 • 191 beoordelingen 4.8/10 Sfeer

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Marignane