Fantastische romantische uitstapjes

Specificeer uw reis

Het is tijd om wat romantiek te beleven.  Laat de champagne knallen, slaap uit in een gezellig bed of kuier hand in hand ergens prachtig. Maak samen nieuwe herinneringen aan. Maar waar?   

In heel België, bij Accor-hotels, hebben we sensationele ontsnappingen vol met herinneringen die op jou wachten. Romantisch ontbijt in bed in een kamer met zicht. Diners bij kaarslicht die tot diep in de avond struinen. Idyllische wandelingen naar dat ongelooflijk uitzicht bij zonsondergang. Accor spreekt de taal van de liefde.   

Van de iconische diamantwinkels in Antwerpen naar de gezellige bars in Brugge, gedeelde wafels in Brussel en Instagram-perfecte straten van Gent, Accor omhult je romance met liefde en werkt deze af met een prachtige strik.   

Boek nu je romantisch uitje bij Accor-hotels om een onvergetelijk weekend, week of veertien dagen te koesteren, gebundeld met liefde.

BRUSSELS

Verwacht een warm welkom en een indrukwekkende hoeveelheid wafels, frieten en chocolade in Brussel. Voeg bierproeverijen en een kunstvertoning aan je route, slenter rond op de vlooienmarkt in de Marollen en bewonder de zonsondergang vanaf het Atomium.

Reserveren

Antwerpen

Winkel samen in de juwelenboetieken van Antwerpen – en, goed om weten, dit is de plek om diamanten te kopen sinds de 19e eeuw. Zin in een decadente uitstap ? Bezoek de proeverij van Chocolate Nation of bewonder de zonsondergang vanaf het dak van het MAS.

Reserveren
Brugge

Brugge

Vaar langs het kanaal in Brugge, waar gotische gebouwen uw foto’s omlijsten. Zoek een weggemoffeld tafeltje aan de 2be terrasbar, vier vervolgens je romance met heerlijke Belgische warme chocolademelk en wafels verscholen in het Koningin Astridpark. 

Reserveren

Gravensteen

Slenter langs de kantelen van het Gravensteen en struin in het fraaie Patershol, hou halte in één van de gastvrije cafés van Gent voor een verfrissing. Kijk elkaar in de ogen terwijl de zon ondergaat en je benen over de prachtige middeleeuwse kade hangen.

Reserveren

Waarom reservern op all.accor.com